Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1261
- 1262
- 1263
- 1264
- 1265
- …
- 1297
- chevron_right
īsti to neesmu darījis, tāpēc neesmu eksperts , bet nu tehniski jau jā., vismaz es tā domāju.. vēl esmu dzirdējis, ka ielaiž makroflex un tad piķi. Protams, var ar mēģināt kā ir iet. Ja jau izbrauc var pa to laiku uz servisu (tas ir ja pats netaisi)rsauto rakstīja: ↑18 Okt 2017, 22:37Lieta pavisam vienkārša, nopirku vienu auto darbam, bet drīz skate beidzās, vajag saļepīt caurumus ar kko ciet, lai var izdzīt jaunu skati un paralēli savest to kārtībā. laika trūkuma un izbraukšanas dēļ tagad to pašam nesanāks izdarīt! vienkāršākais veids tad ar piķi visu sazieķēt ciet un miers mājās ?
to taisīšu pats, tamdēļ uz servisu man neorentējās viņu dzīt! mēģināšu kaut vai pagaidām tā, jo pēctam tā pat ies kapitalka viņam ! jātiek virsū sākumā uz kāda pacēlāja un jāapskatās kas un kā! ja kāds zin ko un kā labāk vai ir kādi citi risinājumi, pm. parādā nepalikšu (dabū t.a.)janjis313 rakstīja: ↑18 Okt 2017, 23:04īsti to neesmu darījis, tāpēc neesmu eksperts , bet nu tehniski jau jā., vismaz es tā domāju.. vēl esmu dzirdējis, ka ielaiž makroflex un tad piķi. Protams, var ar mēģināt kā ir iet. Ja jau izbrauc var pa to laiku uz servisu (tas ir ja pats netaisi)rsauto rakstīja: ↑18 Okt 2017, 22:37Lieta pavisam vienkārša, nopirku vienu auto darbam, bet drīz skate beidzās, vajag saļepīt caurumus ar kko ciet, lai var izdzīt jaunu skati un paralēli savest to kārtībā. laika trūkuma un izbraukšanas dēļ tagad to pašam nesanāks izdarīt! vienkāršākais veids tad ar piķi visu sazieķēt ciet un miers mājās ?
Sveiki , ir problēma ar aizdedzi, iesprūda vienā pozicijā un vis ar atslegu ieslegt nevar, noklemējās riktigi , šodien izrāvu to visu ārā.
tatad mekleju jaunu aizdedzes serdi man ir 1995 gada 10 oktobra tourings ar m52b20 motoru, no kā man derēs tās aizdedzes , vai viņām ir kautkāda starpība starp motoriem un gadiem mašīnas?
un cik varētu maksāt lietota vidēji ?
tatad mekleju jaunu aizdedzes serdi man ir 1995 gada 10 oktobra tourings ar m52b20 motoru, no kā man derēs tās aizdedzes , vai viņām ir kautkāda starpība starp motoriem un gadiem mašīnas?
un cik varētu maksāt lietota vidēji ?
Es pirku par 10 eiro, derēja manuprāt no jebkura e36
Tik cik čips pašā atslēgā un ews "riņķis" ap serdeni.
Kur var meklēt kvalitatīvus gredzenveida savilcējus(piem. 07129952125), coolera trubām?
Hansaflex nebija un OEM negribu sūtīt, jo jāņem uzreiz 10gab...
Hansaflex nebija un OEM negribu sūtīt, jo jāņem uzreiz 10gab...
neliec enģeļus
Delve2 vai hidroskand
Cik varētu izmaksāt (apmērām, precīzu ciparu neprasu) pārbuvēt e46 no automāta uz manuāli?
Sveiki, viens tāds jautājums, ir pieejām kapots, bagāžnieka vāks un abi spārni viss no stiklašķiedras, kāda varētu būt tam visam cena ?
stikla šķiedra.... ieteiktu vēlreiz padomāt -problēmas ar detaļu atstarpēm (zazori) , problēmas krāsotājam, nu ja nu vienīgi krūmu gonkām . Domāju detaļas cena ap 25-30 eur. , Vecmīlgrāvī būvētu m- priekš bamperi man piedāvāja man pa 80.eur.
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Kad maina mašīnas(savstarpēji) t.i es mainu savu mašīnu pret mistera x mašīnu, kādas darbības jāveic csdd un cik tas izmaksā? Paldies
Pārrakstīšana. Precīzi nezinu, bet kādi 20e max
- TDS ar sikretku. Silts un kad tikko piedarbināts, izslēgts un uzreiz atkal darbināts lec labi. Auksts nekādīgi. Bākas sūknis vai sikretka gļučī? Aķis labs..
problema tada ka parswapojot motoru m52b28 ar m50 bezvanos pravodtku piešķiļot auksts strada viss smuki bet ka uzsilst taka jauda pazud gais pietruksts vai kas tads raustas un slapst nost.kads varbut ir saskaries?
Ecu ari m50 bezvanos?
Kads gaisa filtrs? Sporta?
[
Ecu ari m50 bezvanos?
[/quote]
viss ir no m50b25 salikts kolektors ecu dačiki krč parliko to motoru iepriekšeja bundža vis bij tiptop tgt ka nedaudz uzsilst ta sak slapt raustities. oriģinala gaisa kaste.
Ecu ari m50 bezvanos?
[/quote]
viss ir no m50b25 salikts kolektors ecu dačiki krč parliko to motoru iepriekšeja bundža vis bij tiptop tgt ka nedaudz uzsilst ta sak slapt raustities. oriģinala gaisa kaste.
Jautājums Spečukiem kas varētu būt pa huiņu Pagriežot atslēgu starters negriež griežot atpakaļ tā kā iegriežas. Ar otro piegājienu griež un pielec
Slikta massa, pusatskruvejies + vads uz startera
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1261
- 1262
- 1263
- 1264
- 1265
- …