e36 aplimesana ar plevi
viewtopic.php?f=10&t=692
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
dreimanis_lv rakstīja:aplime.lv
Redzēju kā šī iestāde ir aplīmējusi Taxi.lv autiņus, teikšu tā ka nekad neizmantošu viņu pakalpojumus.
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Ir kāds Kurš māk līmēt auto plēvi, un kurš varētu atbraukt piemanis uz mežaparku un nolīmēt manai kupejai bagažnieka vāku ? Vakar nolīmēju jumtu un sapratu ka bagažnieks man nebūs pa spēkam Plēve ir 3D Carbon bubble free...
Benzīnam un vel bik pa virsu aliņiem protams, ka iedošu
Benzīnam un vel bik pa virsu aliņiem protams, ka iedošu
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
Īsti tēmu neatradu, tāpēc mēģināšu šeit
Sponsori grib aplīmēt auto un maketētājs vēlas precīzus izmērus. Varbūt kāds ir mērījis? Netā neizdevās atrast...
Sponsori grib aplīmēt auto un maketētājs vēlas precīzus izmērus. Varbūt kāds ir mērījis? Netā neizdevās atrast...
Interesē aplīmēt visu auto (kupeju) ar sagatavošanu aplīmēšanai (ir rūsa, bet ir remont detaļas) vai bez, galvenais, lai offical ar rēķinu. Varu pats noņemt buferus, spārnus, durvis and shit, ne jau tapēc, lai ietaupītu, bet lai neko netraumētu.
Interesē kur kādam ir pieredze.
PM vai [email protected]
PM vai [email protected]
The hours your BMW spends parked....you don't get those back.
28479298 Dmitrijs, tas kurš lielāko dału smuko auto ir aplīmējis.
Nav lēts, bet ir labs
Nav lēts, bet ir labs
Sintija Klesnika.vinjai savs uznjemums kur chubriks labi limeeElwiz rakstīja:Interesē aplīmēt visu auto (kupeju) ar sagatavošanu aplīmēšanai (ir rūsa, bet ir remont detaļas) vai bez, galvenais, lai offical ar rēķinu. Varu pats noņemt buferus, spārnus, durvis and shit, ne jau tapēc, lai ietaupītu, bet lai neko netraumētu.
PM vai [email protected]
Varu iedot tel.num.ja vajag
Duezgan daudziem drifteriem nolomejusi auto
ar kompatu pa brugji
Var kkur neta redzēt cenas plelēvēm ?
Un kādas krāsas var dabūt ?
Un kādas krāsas var dabūt ?
Neesmu parliecinats bet pasties varbut www.kviller.lv
Cenas vai tur ir isti nezinu
Cenas vai tur ir isti nezinu
Normālas plēves un labas var nopirkt tikai bixenon.lv
Paldies
tu joko?-AF- rakstīja:Normālas plēves un labas var nopirkt tikai bixenon.lv
normalaalas pleeve var nopiirkt adv24.lv (kpmf) vai 3m (1080) piedrujas iela
Saku ko man plēvju līmētāji ieteica.
Ir te kāds vietājais, kas nodarbojas ar auto līmplēvēm, to apdrukāšanu utt? PM!
Kādas šodien +/- cenas par pilna auto pārlīmēšanu (Var nebūt kantoris,bet privātpersona,kas saprot ko dara).
Un varbūt kāds var ieteikt,kādu personu,kas aizraujās un spēj izstrādāt dizainu,pēc +/- klienta velmēm?!!
Un varbūt kāds var ieteikt,kādu personu,kas aizraujās un spēj izstrādāt dizainu,pēc +/- klienta velmēm?!!
Ja gribi dizajnu tad: www.instagram.com/rigacustoms