Labdien, tirgus guru
Cik var prasīt par aizmugurējo tiltu zborā no 328 kupejas? Bez reduktora, virsū bija 188 reduktors..viena pusas līdzena, viena ar izcilni vidū, neatšķiru vinas..2,8 bremzes ar ebc yellow stuff klučiem,ar kkadu~40% atlikumu. Bukses sliekšņos un stabilizatoram poly. Pusramim stock, bet izskatās labas.
Cik var prasīt par šo visu kopā? Ārdīt atsevišķi nost neko negribu. Ja kādam interesē, varat izteikt piedāvājumu PM. Ar pašizvešanu no Tukumā vai, iespējams, ar piegādi par atsevišķu samaksu.
Kur meklēt ādas salonu sedanam? Kādam pazīstams šrotists vai vnk kāds, kurš pārdod nav? vai vismaz zin, kur meklēt? Apzvaniju ss, nav nevienam, ir daži kupejām un touringiem..
Cik maksā aptuveni jauns vējstikls? bez nomaiņas utt, pliks vējstikls. Manējais ir tā saskrāpēts, ka tiešā saules starā, neapdzīvotā vietā metu mašīnu malā un braucu uz 30, vispār neko neredz. Tagad skaidrs par ko vieninieks skatē
b0xyy rakstīja: ↑16 Nov 2017, 17:12
Cik maksā aptuveni jauns vējstikls? bez nomaiņas utt, pliks vējstikls. Manējais ir tā saskrāpēts, ka tiešā saules starā, neapdzīvotā vietā metu mašīnu malā un braucu uz 30, vispār neko neredz. Tagad skaidrs par ko vieninieks skatē
Ar nomaiņu man bija 120 euro.
Gandrīz salons sanāk. Būs jāpērk lietots.. Bet nu man nomaiņa par brīvo.
Ar nomaiņu man bija 120 euro.
Gandrīz salons sanāk. Būs jāpērk lietots.. Bet nu man nomaiņa par brīvo.