laguna green by možais
možais rakstīja:Biedri.... Liela iespēja, ka šo project e36 varēs, uzsākot 2017. gada sezonu, iegādāties savā īpašumā...
Taka krajam finanses un varbut kāds varēs turpināt lolot šo auto....
Bračka, beidz pīpēt, nekāds pārdot
Tu jau vairs neesi bra4ka... raibs un zils esi haa
Bet dziļi sirdī tak tāpat irmožais rakstīja:Tu jau vairs neesi bra4ka... raibs un zils esi haa
Eu bet ja godīgi...tad nē nē...nepārdod
ja kas,diskus var man piedavaat
man sakas disku kolekcija
tulit bus gatavi r18 ar j15
ar kompatu pa brugji
Ja pardosi style5 un style 32 varbut savilks tevcipruss18 rakstīja:ja kas,diskus var man piedavaat
tas tikai labi... es tik ta....cipruss18 rakstīja:man nav japardod neviens no tiem,lai savilktu
Ko tad ar tik daudz diskiem dariisi... ?
Sezona 2017 tuvojas - tātad tiek nesteidzīgi TIRGOTS un NE par limonādi šis, ja tā var nosaukt šis PROJECT auto
Auto kops 2016. sezonas stāv bez TA - tehniski bez ieguldijumiem - tik cik MŪSU mīļai valstij nesaderīgās lietas jāapmaina no stock e36
pagāšgad nobraukti labi ja 3000km varbūt
Lidzi dodas aizmugures sastruklots tikts...
P.S. cipruss DISKI atsevišķi netirgojas vai kas cits arī
Auto kops 2016. sezonas stāv bez TA - tehniski bez ieguldijumiem - tik cik MŪSU mīļai valstij nesaderīgās lietas jāapmaina no stock e36
pagāšgad nobraukti labi ja 3000km varbūt
Lidzi dodas aizmugures sastruklots tikts...
P.S. cipruss DISKI atsevišķi netirgojas vai kas cits arī
Pēdējais labojis možais - 23 Mar 2017, 18:03, kopā labots 1 reizi.
ko vietā ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Citu e36 vai citu auto un atpakaļ atkal pie e36. Vai tad dzīvē savādāk notiek?
Parvietosos ar ikdienas... auto - pagaidam bus gana sim visam...KLAVINS rakstīja:ko vietā ?
So pasakumu varam slegt ciet!
Paldies par kopa pavadito laiku
Paldies par kopa pavadito laiku