Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 470
- chevron_right
.
Pēdējais labojis normāls čalis - 20 Nov 2017, 20:11, kopā labots 1 reizi.
Ir šeit kāds kurš kaut ko rubī no LED? Vajag nelielu konsultāciju.
Nepilnu gadu atpakaļ tika iegādāts LED panelis un vēl pāris diožu lampas garāžai, vidēji mēnesī kopš tā laika viņas nostrādā labi ja pāris stundas, ne par kādiem n-tajiem tūkstošiem stundu nemaz nerunājot. Tagad tas viss dod ārā labi ja 30% no sākotnējā spožuma. Tā kā tomēr viņas man kaut ko izmaksāja un tie nebija 10e, jautājums - ir jēga meklēt kādu risinājumu šai problēmai, vai varu tos jobanos mēslus mest miskastē un pirkt visu jaunu?
Nepilnu gadu atpakaļ tika iegādāts LED panelis un vēl pāris diožu lampas garāžai, vidēji mēnesī kopš tā laika viņas nostrādā labi ja pāris stundas, ne par kādiem n-tajiem tūkstošiem stundu nemaz nerunājot. Tagad tas viss dod ārā labi ja 30% no sākotnējā spožuma. Tā kā tomēr viņas man kaut ko izmaksāja un tie nebija 10e, jautājums - ir jēga meklēt kādu risinājumu šai problēmai, vai varu tos jobanos mēslus mest miskastē un pirkt visu jaunu?
Es saprotu no lediem... :) Kopumā Tu pats esi sapratis ko ar viņiem darīt... Tirgū pieejamie risinājumi 95% gadījumu no tām 50K stundām nostrādā labi ja 1-2% no norādītā laika...
Varētu izgatavot Tev kādu gaismekli teiksim ar kādu 5 gadu garantiju (ja būsi gatavs tcēt man uz vārda, neesmu biznesmenis vai kāds a**isējs, pašam man tas vnk ir hobijs), un ja tā paskatās, tad arī par normālu cenu uz stipri efektīvākiem lediem, nekā tie ir lētajās lampās/gaismekļos, kas ir nopērkami tirgū.. Vienīgais ar brīviem laikiem tgd ir visai švaki (kādu tuvāko mēnesi noteikti).
Varētu izgatavot Tev kādu gaismekli teiksim ar kādu 5 gadu garantiju (ja būsi gatavs tcēt man uz vārda, neesmu biznesmenis vai kāds a**isējs, pašam man tas vnk ir hobijs), un ja tā paskatās, tad arī par normālu cenu uz stipri efektīvākiem lediem, nekā tie ir lētajās lampās/gaismekļos, kas ir nopērkami tirgū.. Vienīgais ar brīviem laikiem tgd ir visai švaki (kādu tuvāko mēnesi noteikti).
d[-_-]b
kupejas aizmugurējie beņķi derēs sedanā? Pie viena- kabrioleta derēs?
Ja Tev sedanā ir neatmetama mugura daļa, tad no kupejas tā neder. Ja sedanam ir atmetama mugurdaļa, tad nemācēšu pateikt.
Sežamdaļa man liekas derēja.
sēžamdaļa der, jā, bet nav man atmetama mugura... Tad tikai no sedana varu meklēt, ja?
Skaidrs, tā jau man arī likās, ka viņiem ir kapi. Abidnākais šajā gadījumā ir tas, ka tiki pirkti caur čomu, kurš roku uz sirdi liekot teicās, ka labu labie, bet nu pofig Paldies, anywayDj Plosky rakstīja: ↑10 Nov 2017, 11:57 Es saprotu no lediem... :) Kopumā Tu pats esi sapratis ko ar viņiem darīt... Tirgū pieejamie risinājumi 95% gadījumu no tām 50K stundām nostrādā labi ja 1-2% no norādītā laika...
Nu čoms vrb tomēr nav visai kompetents šajā jautājumā... Vari iemest kādus linkus, kas tie par lampām/gaismekļiem tur ir, pat vizuāli apskatoties uzreiz varēs pateikt, bija vispār teorētiska iespēja tiem nostrādāt ilgi un stabili vai nē...
d[-_-]b
par lediem runājot, gribu sev led gaismas bar, rollerim kā tur tad zin, kurš labs, kurš nē? vakar skatījos cenas no 30-90e
Šajā situācijā būs labs tas, kuru Tev uz ceļa kāds ar beisboleni nesadauzīs, kad iespīdināsi acīs (nav domāti koplietošanas ceļiem tie bāri)...
Faktiski jāskatās, lai ir pēc iespējas lielāks radiators (korpuss, ar kārtīgām dzesēšanas ribām), un uzstādīt tā, lai tas attiecīgi var brīvi ventilēties (pārkaršana ir galvenais faktors, kas nosaka praktiski jebkuru led gaismekļu darba mūža ilgumu). Ekspluatācijas laikā to var kaut vai ar roku kontolēt, ja nevari roku noturēt pieliktu klāt tam korpusam, vajadzētu slēgt laukā...
Pavisam ķīnu neņemt, lai vismaz ir mazāka iespēja, a vnk ir kāds rūpnīcas brāķis nav barošanas shēmā, korpusa hermētiskumā utt.
Var mest aci uz kādu Cree utt.
P.S. Protams jāskatās arī to, lai barošanas jaudas pietiek, nezinu cik tas Tavs mopēds spēj izdot ārā A šādai papildus slodzei normālā darba režīmā...
Faktiski jāskatās, lai ir pēc iespējas lielāks radiators (korpuss, ar kārtīgām dzesēšanas ribām), un uzstādīt tā, lai tas attiecīgi var brīvi ventilēties (pārkaršana ir galvenais faktors, kas nosaka praktiski jebkuru led gaismekļu darba mūža ilgumu). Ekspluatācijas laikā to var kaut vai ar roku kontolēt, ja nevari roku noturēt pieliktu klāt tam korpusam, vajadzētu slēgt laukā...
Pavisam ķīnu neņemt, lai vismaz ir mazāka iespēja, a vnk ir kāds rūpnīcas brāķis nav barošanas shēmā, korpusa hermētiskumā utt.
P.S. Protams jāskatās arī to, lai barošanas jaudas pietiek, nezinu cik tas Tavs mopēds spēj izdot ārā A šādai papildus slodzei normālā darba režīmā...
Pēdējais labojis Dj Plosky - 10 Nov 2017, 17:03, kopā labots 1 reizi.
d[-_-]b
Nav nekāds noslēpums, konkrēti šis pievīla visvairāk - http://www.led-pasaule.lv/produkti/led- ... 2368-60x60
Pēc pieejamām bildēm nevar saprast, tas domāts piekaramos griestos iekšā likt?! Tad teorētiski aizmugurē varētu tikt izvietots pietiekoši labs radiators (bet laikam jau tur nekas nav), kas varētu pietiekoši labi izkliedēt siltumu telpā starp piekaramajiem un reālajiem griestiem.
Ja likt vnk pie griestiem cieši klāt, tad ar dzesēšanu vēl lielākas problēmas, efektīvi reālus 10-15 W tādā laukumā vrb vēl varētu izkliedēt (pie nosacījuma, ka tur kāda alumīnija plāksne pa visu to laukumu iekšā ielikta, vai pats korpuss no alumīnija un kalpu kā radiators), bet noteikti ne 48...
Ja tur vnk skārda orpusā iekšā kkādas PCB plates ar LED'iem saliktas, tad pie šādām jaudām dzīvotājs tas gaismeklis nebūtu 100%. Laba ziņa, ka var pārtaisīt salīdzinoši vienkārši (kā man uz pirmo acu uzmetienu liekas).
Ja likt vnk pie griestiem cieši klāt, tad ar dzesēšanu vēl lielākas problēmas, efektīvi reālus 10-15 W tādā laukumā vrb vēl varētu izkliedēt (pie nosacījuma, ka tur kāda alumīnija plāksne pa visu to laukumu iekšā ielikta, vai pats korpuss no alumīnija un kalpu kā radiators), bet noteikti ne 48...
Ja tur vnk skārda orpusā iekšā kkādas PCB plates ar LED'iem saliktas, tad pie šādām jaudām dzīvotājs tas gaismeklis nebūtu 100%. Laba ziņa, ka var pārtaisīt salīdzinoši vienkārši (kā man uz pirmo acu uzmetienu liekas).
d[-_-]b
Tur vienkārši led lenta ielīmēta uz alu profila.
a man skate nav jāiet, nav ko uztraukties pats jau ar braucu ar auto, zinu kā ir, nejau es ar 6500k braukšu vislaik, to es domāju tik tā kā tālosDj Plosky rakstīja: ↑10 Nov 2017, 17:00 Šajā situācijā būs labs tas, kuru Tev uz ceļa kāds ar beisboleni nesadauzīs, kad iespīdināsi acīs (nav domāti koplietošanas ceļiem tie bāri)...
Bet paldies!
Tad tur lietderības koeficients ir ne stipri labāks par parastām kvēlspuldzēm... :)
d[-_-]b
Tas pats panelis, jā. Nu man toreiz teica, ka tāds būs kak raz, nu es arī paklausīju un uzliku, jo LED nav mana stiprākā puse :hvz:Dj Plosky rakstīja: ↑10 Nov 2017, 17:12 Pēc pieejamām bildēm nevar saprast, tas domāts piekaramos griestos iekšā likt?! Tad teorētiski aizmugurē varētu tikt izvietots pietiekoši labs radiators (bet laikam jau tur nekas nav), kas varētu pietiekoši labi izkliedēt siltumu telpā starp piekaramajiem un reālajiem griestiem.
Gaisa piekares brīdinājums
WARNING: Cancer and Reproductive Harm
Pie INSTALLATION DETAILS:
https://www.airliftperformance.com/vehi ... 1992-1998/
WARNING: Cancer and Reproductive Harm
Pie INSTALLATION DETAILS:
https://www.airliftperformance.com/vehi ... 1992-1998/
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1