Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 470
- chevron_right
nez, cik te cilvēku seko līdzi eNB(A)iķim, bet nu celtics bez irvinga ir pilnīga miskaste. 11 punkti ceturtdaļā + vēl tie nievājošie komentāri no celtics komentētājiem. izsmiekls.
Miskaste? Viņiem nebija visi 3 labākie spēlētāji,atnāca atpakaļ no -18 un uzvarēja. 11. uzvara pēc kārtas. Celtics vs warriors finālā.
Gribu sīkāku skaidrojumu šos paneļus tocna neesmu tev pārdevis ne caur čomu ne personīgi un par šitadu diršanu var dabūt arī pa purnu.Inferno rakstīja: ↑10 Nov 2017, 17:01Nav nekāds noslēpums, konkrēti šis pievīla visvairāk - http://www.led-pasaule.lv/produkti/led- ... 2368-60x60
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Vel rēcīgāk ir fakts ka acīmredzot šim spečukam arī nav nekāda nojausma no kā sastāb led panelis...Inferno rakstīja: ↑10 Nov 2017, 19:45Tas pats panelis, jā. Nu man toreiz teica, ka tāds būs kak raz, nu es arī paklausīju un uzliku, jo LED nav mana stiprākā puse :hvz:Dj Plosky rakstīja: ↑10 Nov 2017, 17:12 Pēc pieejamām bildēm nevar saprast, tas domāts piekaramos griestos iekšā likt?! Tad teorētiski aizmugurē varētu tikt izvietots pietiekoši labs radiators (bet laikam jau tur nekas nav), kas varētu pietiekoši labi izkliedēt siltumu telpā starp piekaramajiem un reālajiem griestiem.
Ja likt vnk pie griestiem cieši klāt, tad ar dzesēšanu vēl lielākas problēmas, efektīvi reālus 10-15 W tādā laukumā vrb vēl varētu izkliedēt (pie nosacījuma, ka tur kāda alumīnija plāksne pa visu to laukumu iekšā ielikta, vai pats korpuss no alumīnija un kalpu kā radiators), bet noteikti ne 48...
Ja tur vnk skārda orpusā iekšā kkādas PCB plates ar LED'iem saliktas, tad pie šādām jaudām dzīvotājs tas gaismeklis nebūtu 100%. Laba ziņa, ka var pārtaisīt salīdzinoši vienkārši (kā man uz pirmo acu uzmetienu liekas).
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
pirmkārt, haywards viņiem vispār nav vajadzīgs, 10 pēc kārtas uzvarētas spēles to ļoti laba parāda. piekrītu par horfordu, baynes noteikti nav gatavs būt starting piektais. bet ja tu reāli skatījies spēli - izskatījās pēc kaut kādas čempionu līgas, kur visi krita un gāzās kā studenti rtu fukšu ballē. ļoti vāja, nebaudāma spēle, kura tika uzvarēta sitot sodus un taisot drāmu - no abu komandu puses un tie tomēr bija charlottes hornets, kur kembam bija 5/19 FG.
Bet tāpat. no -18 atnāca atpakaļ.thecadet rakstīja: ↑11 Nov 2017, 11:13pirmkārt, haywards viņiem vispār nav vajadzīgs, 10 pēc kārtas uzvarētas spēles to ļoti laba parāda. piekrītu par horfordu, baynes noteikti nav gatavs būt starting piektais. bet ja tu reāli skatījies spēli - izskatījās pēc kaut kādas čempionu līgas, kur visi krita un gāzās kā studenti rtu fukšu ballē. ļoti vāja, nebaudāma spēle, kura tika uzvarēta sitot sodus un taisot drāmu - no abu komandu puses un tie tomēr bija charlottes hornets, kur kembam bija 5/19 FG.
Kā ir ar metinātajiem stīlijiem, dzirdēju ka plēšot uz ceļa skati ārā dēļ viņiem. Ir kādam pieredze bijusi?
Pašam ar nav ta ka ahuenna patīk vienkarši domāju cik legāli ir tagad ,kamer nav ko vieta uzlikt, braukāt ar viņiem
Tas par mani bija domāts?! Nu daļēja taisnība tev ir, lētā gala (kvalitātes ziņā) krāmos baigi neorientējos...Dzhejs rakstīja: ↑11 Nov 2017, 10:02Vel rēcīgāk ir fakts ka acīmredzot šim spečukam arī nav nekāda nojausma no kā sastāb led panelis...Inferno rakstīja: ↑10 Nov 2017, 19:45Tas pats panelis, jā. Nu man toreiz teica, ka tāds būs kak raz, nu es arī paklausīju un uzliku, jo LED nav mana stiprākā puse :hvz:Dj Plosky rakstīja: ↑10 Nov 2017, 17:12 Pēc pieejamām bildēm nevar saprast, tas domāts piekaramos griestos iekšā likt?! Tad teorētiski aizmugurē varētu tikt izvietots pietiekoši labs radiators (bet laikam jau tur nekas nav), kas varētu pietiekoši labi izkliedēt siltumu telpā starp piekaramajiem un reālajiem griestiem.
Ja likt vnk pie griestiem cieši klāt, tad ar dzesēšanu vēl lielākas problēmas, efektīvi reālus 10-15 W tādā laukumā vrb vēl varētu izkliedēt (pie nosacījuma, ka tur kāda alumīnija plāksne pa visu to laukumu iekšā ielikta, vai pats korpuss no alumīnija un kalpu kā radiators), bet noteikti ne 48...
Ja tur vnk skārda orpusā iekšā kkādas PCB plates ar LED'iem saliktas, tad pie šādām jaudām dzīvotājs tas gaismeklis nebūtu 100%. Laba ziņa, ka var pārtaisīt salīdzinoši vienkārši (kā man uz pirmo acu uzmetienu liekas).
Jeb tu gribi teikt, ka visi līdzīgi LED paneļi vienmēr tiek taisīti uz LED lentu pamata un tas ir kkāds likums?!
Es gan vnk visu laiku biju domājis, ka LED lentu pielietošana pamatapgaismojumā ir praktiski stulbākais, ko var izmantot no visiem mūsdienās pieejamajiem apgaismojuma risinājumiem uz LED bāzes, jo:
LED lentu gadījumā ir grūtāk novadīt siltumu no LED čipiem, kā rezultāts paātrināta to degradācija līdz pat izdegšanai;
Zems LED lentu lietderības koeficients dēļ paralētā LED'u slēguma ar kaudzi rezistoriem, uz kuriem krīt manāms procents no kopējās patērējamās jaudas;
Zemas kvalitātes un mazas gaismas atdeves LED čipi, ko 99,9% gadījumos liek LED lentās;
u.c.
d[-_-]b
Ne visos, neattiecini manis rakstīto uz visiem paneļiem. Lētajiem ir tā, jā, tieši par šo neko nezinu.
A ko tur daudz skaidrot? Tas panelis no Tevis līdz manīm nonāca caur Mārtiņu, tā kā nav nekāda diršana. Lai vai kā tur nebūtu - pofig, nodega i nodega, netaisos uz to iespringt. Mans mērķis nebija kādam kaut ko pārmest, uzrakstīju tikai tāpēc, ka vajadzēja konsultāciju, ko arī saņēmu. Viss.Dzhejs rakstīja: ↑11 Nov 2017, 10:00Gribu sīkāku skaidrojumu šos paneļus tocna neesmu tev pārdevis ne caur čomu ne personīgi un par šitadu diršanu var dabūt arī pa purnu.Inferno rakstīja: ↑10 Nov 2017, 17:01Nav nekāds noslēpums, konkrēti šis pievīla visvairāk - http://www.led-pasaule.lv/produkti/led- ... 2368-60x60
Ja tas ir mans panelis, tad beidz čīkstēt netā un izmanto garantiju. Tam tā ir domāta, jo elektronikā brāķi ir vienmēr. Kur problēma samainīt?
Atvaino ka citēju visu palagu, bet nupat pierādiji ka vispār neko no tā nesaproti.Dj Plosky rakstīja: ↑11 Nov 2017, 22:56Tas par mani bija domāts?! Nu daļēja taisnība tev ir, lētā gala (kvalitātes ziņā) krāmos baigi neorientējos...
Jeb tu gribi teikt, ka visi līdzīgi LED paneļi vienmēr tiek taisīti uz LED lentu pamata un tas ir kkāds likums?!
Es gan vnk visu laiku biju domājis, ka LED lentu pielietošana pamatapgaismojumā ir praktiski stulbākais, ko var izmantot no visiem mūsdienās pieejamajiem apgaismojuma risinājumiem uz LED bāzes, jo:
LED lentu gadījumā ir grūtāk novadīt siltumu no LED čipiem, kā rezultāts paātrināta to degradācija līdz pat izdegšanai;
Zems LED lentu lietderības koeficients dēļ paralētā LED'u slēguma ar kaudzi rezistoriem, uz kuriem krīt manāms procents no kopējās patērējamās jaudas;
Zemas kvalitātes un mazas gaismas atdeves LED čipi, ko 99,9% gadījumos liek LED lentās;
u.c.
nav jēgas te tagad mērīties krāniem, bet ja nav saprašana par produktu, nu neko. es arī nezinu visu par jomām ar kurām nev nekāda sakara.
"nupat pierādiji ka vispār neko no tā nesaproti" - būs arī kādi argumenti, vai tikai, es atvainojos, tukša di&$ana?!
d[-_-]b
eu, pa cik reali var nopirkt m42 vai m44 swapu bez kārbas?
Es domāju, ka Tev vajadzētu nedaudz piedomāt par komunikāciju ar klientiem, paskaties, kā no malas izskatās uzņēmums ar šādu komunikācijas stilu...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 470