E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- …
- 161
- chevron_right
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Prieksh spontaanas idejas,safilmeta materiaala vienas dienas laikā ir pat ljoti labi
pārāk liels haoss un pilnīgi bez nekāda stāsta
te būs dislike
te būs dislike
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
nu es dislike nelikšu , bet video tukššssssss
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Labaak lai nav nekaa-pareizi
Forshi buutu ja forumaa bez komenteeshanas arii cilveeki liktu visaadu skatamu materiaalu...nakas aprobezhoties ar to kas ir...vismaz kautkas...
Uztaisiet pa vienu dienu labaaku bez ieprieksejas sagataves,ar prieku pastishos
Forshi buutu ja forumaa bez komenteeshanas arii cilveeki liktu visaadu skatamu materiaalu...nakas aprobezhoties ar to kas ir...vismaz kautkas...
Uztaisiet pa vienu dienu labaaku bez ieprieksejas sagataves,ar prieku pastishos
Pirmīt lasīju tavā topicā, ka nepatīk kriticisms. Parasts video bez satura, kā tev saka.. Video jau pats nav slikts, tikai satura nav. Ja taisa profesionālus tad ar saturu
man , pavisam noteikti, patīk soundtrack!
Video kopumā foršs, protams ir augstāka līmeņa garadarbi, taču neviens neprezentēja video kā "WOW BOMBA"!
Video kopumā foršs, protams ir augstāka līmeņa garadarbi, taču neviens neprezentēja video kā "WOW BOMBA"!
Es tik nesaprotu kur ir runaats par profesionalismu:D
Runaajot par kritiku-ieprieksh mineeju kad kritiku pienjmu no cilvekiem kuri pretim var kautko likt nevis vnk seedeet un kritizeet visu kas notiek forumaa...nejiet runa pr kaadu tieshu personu bet foruma butibu kopumaa...-video bija ielikts vnk topica atdzivinashanai un foruma uztureshanai pie dzivibas nevis alja”paluur uz sho pro level video”
Bet pareiz ir...kritika ir vajadziiga -tikai vinjai jaabuut pamatotai
Runaajot par kritiku-ieprieksh mineeju kad kritiku pienjmu no cilvekiem kuri pretim var kautko likt nevis vnk seedeet un kritizeet visu kas notiek forumaa...nejiet runa pr kaadu tieshu personu bet foruma butibu kopumaa...-video bija ielikts vnk topica atdzivinashanai un foruma uztureshanai pie dzivibas nevis alja”paluur uz sho pro level video”
Bildes gan vienmēr ir MEGA! BTW
Gribetu dzirdeet kritiku par savaam bildeem-tas gan butu intresanti
nu ko ta mēs te ar savām lamatām iesim zīmēties (nav ne pareizais seedinājums, un motors ar sūda 2.5 , vispār noknābās).
p.s nekā personīga
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Nav svarigi vai tev ir lamata vai project auto vai daily stiiga...video ar labu saturu tapat var uztaisiit-a ja nevar tad nav ko krititizeet tos kuri vismaz kautko dara...nez-tirI manas domas
Eu vecīt, gribi publicitāti samierinies ar kritiku, pietam šoreiz diezgan pamatotu, neviens nesaka ka ir slikti ka dari, bet bez pareizās kritikas nekad šedevri neradīsiesRamyrez rakstīja: ↑13 Nov 2017, 21:23 Es tik nesaprotu kur ir runaats par profesionalismu:D
Ja ir kritika, iepazīsties un izdari secinājumus, lai nākamais video būtu vēl labāks.
pilnīgi un galīgi jāpiekrīt-AF- rakstīja: ↑13 Nov 2017, 23:55Eu vecīt, gribi publicitāti samierinies ar kritiku, pietam šoreiz diezgan pamatotu, neviens nesaka ka ir slikti ka dari, bet bez pareizās kritikas nekad šedevri neradīsiesRamyrez rakstīja: ↑13 Nov 2017, 21:23 Es tik nesaprotu kur ir runaats par profesionalismu:D
Ja ir kritika, iepazīsties un izdari secinājumus, lai nākamais video būtu vēl labāks.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Labi
Tupriniet kritzeet labi ka jums labaaki video utt...
Tupriniet kritzeet labi ka jums labaaki video utt...
Ramyrez, kā tad filmu kritiku profesija? Filmu kritiki diez vai kādreiz spēs uztaisīt jebkādu filmu, bet tāpat tāda profesija pastāv...video kā video...nothing special, zinot tavus video varēji labāk. Jebkurā gadījumā cepums par ieguldīto darbu un laiku. Neatkarīgi no tā kāda, bet vismaz skatāma atskaite. Jebkurs viedoklis te tacu nenoniecina tavu darbu un paveikto, bet gan iespējams dod papildus dzinuli nākamreiz uztaisīt vēl labāk.
Euuu bet viiri-es tak nav video makers-maximums ko esmu dariijis ir samaucis video fragmentus zem muzona un viss
Lab lab-man garigais bij slikts tapec taads igns biju
Lab lab-man garigais bij slikts tapec taads igns biju
Nezinu kurš tev tos video taisa, bet tev ir ja ne labākie tad vieni no labākajiem video noteikti!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- …
- 161