E36-vitjazz 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- …
- 50
- chevron_right
Kaut kas jāieraksta laikam! Auto pēc stāstiem būs uz riteņiem jau nākošnedēļ....
Gaidu tikai gala rezultātu,lai gan jāsaka godīgi- apnika jau tā gaidīšana un vēlme kaut ko vēlāk turpināt papildināt.
BET,iepirkti recaro e46 sēdekļi (jā,kupejas,zinu,bet primāri bija stāvoklis). + atradu arī e46 oem aptieciņu.
Šis laikam būs pēdējais papildinājums ko tā īsti vēlējos īstenot.
Apstākļi un laiks darbos ap šo e36 ir tik iztukšojuši mani,ka vairs neko īsti nevēlos,ka tikai pabeigt,un nolikt,lai stāv.....
Paldies tiem,kas lasa,kam kaut kas liekas interesants!
Gaidu tikai gala rezultātu,lai gan jāsaka godīgi- apnika jau tā gaidīšana un vēlme kaut ko vēlāk turpināt papildināt.
BET,iepirkti recaro e46 sēdekļi (jā,kupejas,zinu,bet primāri bija stāvoklis). + atradu arī e46 oem aptieciņu.
Šis laikam būs pēdējais papildinājums ko tā īsti vēlējos īstenot.
Apstākļi un laiks darbos ap šo e36 ir tik iztukšojuši mani,ka vairs neko īsti nevēlos,ka tikai pabeigt,un nolikt,lai stāv.....
Paldies tiem,kas lasa,kam kaut kas liekas interesants!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Noliksi auto malā un nebrauksi?
Gaidu sēdekļus
Viss kas notiek,bet kad būs auto pie manis,tad turpināsim darbus tālāk. Pagaidām lielās atskaites par padarīto nav,būs tad,kad būs auto stāvvietā!
https://m.ebay.com/itm/BMW-E36-323-325- ... 0408.m2460
Hujnja vien ir laikam,nē?
Hujnja vien ir laikam,nē?
Par to summu - Der
ja nemaldos tad te viens no foruma bij kaut ko līdzīgu paņēmis iekš http://stance.lv/, nu esot bijis biki ar fleksi šur tur jāpiestrādā bet tā norm. (Viktor uz sezonas atklāšanu tiekamies? tev jau būs bomba )
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Uz atklāšanu noteikti būšu
M izplūde netiks likta (neprasiet kāpēc),tāpēc meklēju stock m52 izplūdi (ideāli,ja m52b28). Galvenais stāvoklis.
Ielikt paliks e46 recaro un salonā vairs nebūs ko darīt!
M izplūde netiks likta (neprasiet kāpēc),tāpēc meklēju stock m52 izplūdi (ideāli,ja m52b28). Galvenais stāvoklis.
Ielikt paliks e46 recaro un salonā vairs nebūs ko darīt!
Labs joks. Tā tāču ir žurka!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Ir darits, un man nepatika jo tie benkji zemakaja regulacija bija tapat augstaki neka e36 rekaro. Man nesanaca noreguleties vinjos tik eerti lai kaajaa guletu uz apaksheja spilvena izbidiitaa stavoklii(190cm garsh esmu) tapec samainiju pret sacaurumotu zhurkas rekaro ,bet vismaz izjut sedeklja komfortu
Tas jau tikai tāpēc kad tev bija UK sēdekļi un viss.. UK pasažiera sēdeklis neregulējas tik zemu kā vadītāja, respektīvi tev blakus sēdošais gan varēja atregulēties nenormāli ērti
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Man ar visiem UK krēsliem e46 krēsli patika labāk par e36
Nevaru nepiekrist, daudz ērtāki it īpaši ja tu neesi kaulu kambaris
Man līdz 1.90 m patālu,tāpēc domāju ar savu augumu kā reiz būs
Nu bet pabraukās,paskatīsimies kas būs.
Nu bet pabraukās,paskatīsimies kas būs.
Ko dauzi pierē sev?
-
find_in_page
- chevron_left