Smileboy 320 Individual series
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- chevron_right
Nu tā arī varētu būt tā problēma. Pašam nav bijusi darīšana ar j9
Ne jau dēļ platuma tev viņi vibrē virs 100km/h
megapretīgi ziemas diski
Da uzliekot rondell doma tev tā mašīna paliks mīkstāka utt? Tak nejau diskos ir vaina, bet gan riepu izmēra. Gribi braukt ar komfortu, liec r15 balonus un brauc laimīgs
Lai nav offtopic, normāli ziemas diski, labāk tā nekā blekinieki
Lai nav offtopic, normāli ziemas diski, labāk tā nekā blekinieki
Sk, tā varētu būt.
Atkarīgs arī no riepām, savirzes utml.
imho 9j ir par platu priekš parasta e36, personīgi neliktu neko platāku par 8j uz ne m3
Atkarīgs arī no riepām, savirzes utml.
imho 9j ir par platu priekš parasta e36, personīgi neliktu neko platāku par 8j uz ne m3
Pa kapeikām var ieķert oem r15/r16 bmw ļitakus, kāpēc jāliek tās briesmas hvz
Pēdējais labojis kars - 16 Nov 2017, 21:12, kopā labots 2 reizes.
Vajag 8.5 un 10j rondelus likt virsu tad būs skaisti
Man nevajag lai paliek mīkstāka. Man vajag, lai es pie stūres droši jūtos. Ar maniem style 66 nevaru pabraukt virs 90 un bail vsp normāli braukt.
Pats braucu ar gan ar j8, gan j8.5, nebija nekādas problēmas, ne mašīnu metaja utt. Virs 100km/h problēmas nebija. Es jau meklētu vainu kkur ritošajā drīzāk vai diski paši līki
Šos salīdzinoši arī ieķēru par kapeikām, kāda vaina, plaukts spīd un laistās
Un ja līki? Prost vest viņus balancēt? Tiešām gribu viņus savest kārtībā, nekā citus pirkt, jo ar ziemas riepām pavisam cita mašīna..
Tik daudz atbildes.. Nepaspēju atbildēt. Diski nav balancēti un gumijas var redzēt manā topikā.
Balancēt viennozīmīgi, ja nēesi to darījis...
Es jau sākumā aizvestu pārbaudīt un ja vajadzētu izvalcetu un protams nobalansetu. Diski no e39 ir , tiem vajag centrejošos gredzenus, ir tev tādi?
Pašam vieniem diskiem nebija un tpt braucu virs 100 bez problemam
Pašam vieniem diskiem nebija un tpt braucu virs 100 bez problemam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10