E36-vitjazz 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 50
- chevron_right
Nofeiloju Nu vismaz turpmak zināšu ka no anglja nevajag njemt
Un es vienmēr domāju, kas par fīču, kāpēc no angļa beņķi teju vienmēr 2x lētāki. Par to augstumu nemaz neaizdomājos
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Es meklēju stāvokli,beņķu cena vispār netika koriģēta. I pie tam reti kas nekomplektā pārdot.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nu smukas un ērtas jau ir tās e46 taburetes, bet nepaies ne 3 gadi kad visi raus viņas ārā un liks atpakaļ oriģinālās.
Pēc trīs gadiem nebūs ko likt,tici man!Kaskadieris rakstīja: ↑18 Nov 2017, 22:08 Nu smukas un ērtas jau ir tās e46 taburetes, bet nepaies ne 3 gadi kad visi raus viņas ārā un liks atpakaļ oriģinālās.
Vitjazz tev diskus prasas tai žurkai
Arī tas būs. Pagaidām neesmu nolēmis kādu style vispār gribētu redzēt virsū. Kā arī vai oem vai replikas.
Tas uz saldo tiks atstāts!!!
Tas uz saldo tiks atstāts!!!
BBS 17' 10J! Būsi mainstrīm!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
ātrāk jau liec kopā un brauc uz šo galu, tik daudz kas jāatrāda
Mans vecais gala bundulis ticis atpakaļ kombinācijā ar m40 motoru
https://www.youtube.com/watch?v=XACJj2e ... e=youtu.be bundulis darbībā no 3:15
Runājot par procesiem,kaut kādu darbību uz priekšu:
1. Meklēju jau laiciņu (domāju ilgi meklēšu) 2.5 stock.izplūdi.pilnā garumā. M izplūde nopārdevās,jo..... vienkārši nopārdevās.
2. Jālikvidē rūsas burbuļi virs vējstikla gumijas,pirms likt jauno vējstiklu. Ja kāds var padalīties ar vietu,kur kvalitatīvi to izdarīs,būšu pateicīgs.
3. Jāpieslēdz e46 recaro.
Šo visu visdrīzāk nepaspēšu līdz svētkiem pabeigt,tāpēc vairs nekāda stresa un steigas. Pusotru gadu neesmu braucis,vēl nedaudz nebraucot,sliktāk man nebūs
P.S Pārdošanā vecie e36 priekšējie sēdekļi diezgan labā stāvoklī. Varu pret kaut ko iemainīt,PM.
Kas lasa,kaut kam seko --->
1. Meklēju jau laiciņu (domāju ilgi meklēšu) 2.5 stock.izplūdi.pilnā garumā. M izplūde nopārdevās,jo..... vienkārši nopārdevās.
2. Jālikvidē rūsas burbuļi virs vējstikla gumijas,pirms likt jauno vējstiklu. Ja kāds var padalīties ar vietu,kur kvalitatīvi to izdarīs,būšu pateicīgs.
3. Jāpieslēdz e46 recaro.
Šo visu visdrīzāk nepaspēšu līdz svētkiem pabeigt,tāpēc vairs nekāda stresa un steigas. Pusotru gadu neesmu braucis,vēl nedaudz nebraucot,sliktāk man nebūs
P.S Pārdošanā vecie e36 priekšējie sēdekļi diezgan labā stāvoklī. Varu pret kaut ko iemainīt,PM.
Kas lasa,kaut kam seko --->
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
dzinējs jau rūc? tā jau viss čotka.
Wahaha, šitie zināmi tipiņivitjazz rakstīja: ↑26 Nov 2017, 16:02 Mans vecais gala bundulis ticis atpakaļ kombinācijā ar m40 motoru
Btw, vitjazz, tu joprojām stāvvietā operējies?
Neko daudz tur operēt nesanāk,gaidu kad uzpeldēs laba izplūde,un,ja varēs pie Tevis sarunāt uzlikt,būs ideāli
Stāvvietai ir kustības sensors,kad pēc 30 sek.izslēdzas gaisma,tāpēc īpaši daudz ko nevar pat tur izdarīt,tīri sīkumus līdz galam novērst!
Stāvvietai ir kustības sensors,kad pēc 30 sek.izslēdzas gaisma,tāpēc īpaši daudz ko nevar pat tur izdarīt,tīri sīkumus līdz galam novērst!
Daboni izplūdi, tad gan jau kaut ko var sarunāt.
Neliela pamācība tiem, kas saprot krievu valodu un pats grib pamēģināt pārlīmēt griestus - https://www.youtube.com/watch?v=X_Dmp1mgTes
Vienīgā nianse,ko autors neievēroja - nenoplēsa trešo baltā "tīkliņa" slāni, kas neļāva vairāk stiepties audumam, it īpaši vietās pie saulessargiem un galiem
Vienīgā nianse,ko autors neievēroja - nenoplēsa trešo baltā "tīkliņa" slāni, kas neļāva vairāk stiepties audumam, it īpaši vietās pie saulessargiem un galiem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- …
- 50