Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1264
- 1265
- 1266
- 1267
- 1268
- …
- 1297
- chevron_right
Paprove noraut stekeri gmm un tad iedarbinatKairiitis20 rakstīja: ↑20 Nov 2017, 23:31 Sveiki.
Bmw e36 325i . 1993.g kupeja. 141kw. Manuāls.
Tātad braukājos viss labi. Visu mainu laicigi viss labi. Braucot tripa uz ārzemēm. Sāka raustīties auto un noslāpa. Ieliku jaunu bendzina sūkni. Piedarbināju paruca 3min apmēram sāka raiatities un noslāpa . Atkal nelec. Varbut kādam ir kāda doma vai bijis kas lidzīgs.
Pačeko sūkņa kontaktu, man bija random slāpšanas, iedarbina, un uz reiz noslāpst simptomi, nomainīju sūkni, tas pats.Kairiitis20 rakstīja: ↑20 Nov 2017, 23:31 Sveiki.
Bmw e36 325i . 1993.g kupeja. 141kw. Manuāls.
Tātad braukājos viss labi. Visu mainu laicigi viss labi. Braucot tripa uz ārzemēm. Sāka raustīties auto un noslāpa. Ieliku jaunu bendzina sūkni. Piedarbināju paruca 3min apmēram sāka raiatities un noslāpa . Atkal nelec. Varbut kādam ir kāda doma vai bijis kas lidzīgs.
Beigās izradijās ka sūknim kontakts zuda. [ faulty wire ]
- ikey07
Kur Rīgā var apkalpot M52 sprauslas, iztirit un nomainit plastamasas uzgaļus?
Sveiki gribēju paintresēties par TA.
Man TA ir lidz 18.01.2018, bet gribu iet apskati 12.2017 , vai man bus jāmaksā kautkads nodoklis par 2018 gadu ja dabūšu TA šogad?
Vai ja arī dabonu melno lapu 2017 gadā un pec mēneša saņemu respektīvi 2018 gada janvāri izeju skati ar atkārtoto pārbaudi man bus jāmaksā nodoklis?
Man TA ir lidz 18.01.2018, bet gribu iet apskati 12.2017 , vai man bus jāmaksā kautkads nodoklis par 2018 gadu ja dabūšu TA šogad?
Vai ja arī dabonu melno lapu 2017 gadā un pec mēneša saņemu respektīvi 2018 gada janvāri izeju skati ar atkārtoto pārbaudi man bus jāmaksā nodoklis?
Ne un jabuba rakstīja: ↑23 Nov 2017, 21:48 Sveiki gribēju paintresēties par TA.
Nu skaidrs paldies Tev! Jāiziet ar pamatpārbaudi tātadVladlen rakstīja: ↑23 Nov 2017, 22:24Ne un jabuba rakstīja: ↑23 Nov 2017, 21:48 Sveiki gribēju paintresēties par TA.
Protamsbuba rakstīja: ↑23 Nov 2017, 21:48 Sveiki gribēju paintresēties par TA.
Pie jebkurām darbībām ar to auto CSDD, 2018 dabūsi maksāt pie viena arī ekspluatācijas nodokli.
Vēl takš 5 nedēļas priekšā, laiks lai sataisītu un dabūtu TA daudz...nav tā kā man, 4 auto vēl šogad jāpabeidz taisīt un TA jāiziet.
Veiksmi TevZzevsS rakstīja: ↑23 Nov 2017, 23:17Protamsbuba rakstīja: ↑23 Nov 2017, 21:48 Sveiki gribēju paintresēties par TA.
Pie jebkurām darbībām ar to auto CSDD, 2018 dabūsi maksāt pie viena arī ekspluatācijas nodokli.
Vēl takš 5 nedēļas priekšā, laiks lai sataisītu un dabūtu TA daudz...nav tā kā man, 4 auto vēl šogad jāpabeidz taisīt un TA jāiziet.
Man 2 auto jāpaspēj , jo abiem skate beidzas janvāri , nauda tad nebūs pec svētkiem tapec tagad gribu paspēt iziet.
Ir kāds triks kā dabūt pusasi nost, bez reduktora vai plaukta ņemšanas nost ?
- ikey07
Noskruve 6 skruves no flanca puses un 1 no lielo stupicas, iznem pusasi no reduktora puses, ja nonemt stabilizatoru, bus vel vieglak.. Plauktu vai reduktoru nevajag nemt nost
Kā īsti ir ar kupejas m42b18 tiltu ar disku bremzēm, ir iespējams uzstādīt uz sedana kuram ir barabani?
Kāpēc lai nevarētu?
Ja rodas jautājumi, vienmēr ātri var katalogā ieskatīties, www.bmwfans.info
Sveiki, man te tāds jautājums!
Man mašīnai ir sekretka( slepenā poga ) kas ik pa laikam itka vajadzēja lai nospiež ik pa laikam pate nostrādāja pagriežot aizdedzi ( nevajadzēja spiest) (kautkads gluks laikam)
Šodien iekāpjot mašīna nenostrādāja , pogu spiežot ar nekas negāja, pogu novietoju nost savienoju vadus pa taisno kopā, tapat neiet.
Kur meklēt problēmu ka ieslēgt mašīnu ?
Ir kāds variants ? Mozka kāds drošinātājs ? Vai kas?
Man mašīnai ir sekretka( slepenā poga ) kas ik pa laikam itka vajadzēja lai nospiež ik pa laikam pate nostrādāja pagriežot aizdedzi ( nevajadzēja spiest) (kautkads gluks laikam)
Šodien iekāpjot mašīna nenostrādāja , pogu spiežot ar nekas negāja, pogu novietoju nost savienoju vadus pa taisno kopā, tapat neiet.
Parasti sekretka izsledz degvielas sukni, sk degvielas sukna drosinataju, vai pasu suknibuba rakstīja: ↑25 Nov 2017, 15:20 Sveiki, man te tāds jautājums!
Paldies. Dīvaini vakar itka pagriezu aizdedzi arī negāja , izslēdzu pagriezu otreiz itka aizgaja šodien negāja vispar.Vladlen rakstīja: ↑25 Nov 2017, 15:34Parasti sekretka izsledz degvielas sukni, sk degvielas sukna drosinataju, vai pasu suknibuba rakstīja: ↑25 Nov 2017, 15:20 Sveiki, man te tāds jautājums!
Kur tas drošinātājs suknim ir? Pie visiem pārējiem drošinātājiem ?
18. drošinātājs drošinātāju kastē.
Skaties, kur no pogas tālāk vadi iet, gan jau uz kādu releju, moš tas čakarē prātu.
Skaties, kur no pogas tālāk vadi iet, gan jau uz kādu releju, moš tas čakarē prātu.
Te ir kāds spečuks kārbu remontos?
Cik bieži redzēts, ka kārbā zobratu aprauj šlicēs? Tagad domāju, jaukt ārā vai nē, varbūt nav vērts remontēt, ja tas metāls tur tik saguris?
Cik bieži redzēts, ka kārbā zobratu aprauj šlicēs? Tagad domāju, jaukt ārā vai nē, varbūt nav vērts remontēt, ja tas metāls tur tik saguris?
Var gadīties, ka bez pneimo atslēgas tās skrūves tik viegli vaļā nenāks, ja nav kustinātas. Ja instrumenti tur, tad tik jāliek lielāks plecs un jāgriež vaļā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1264
- 1265
- 1266
- 1267
- 1268
- …
- 1297