E36 Club Latvia
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
Tā kārtīgi palasīju visu līdz tādam klubam man vel patālu
Jo ir lietas darāmas savam e36 lai būtu viņš pašam tīkams un nebūtu kauns viņu atrādīt :)
Gribētos jau protams tikt klubā,bet visam savs laiks tad manis kas un ka jo vel nav tā pieredze un nesen jau tik vispār iegādājos savu e36..
Bet pasākumus vienozimīgi gribētu apmeklēt iepazīt vairums cilvēkus no kluba sadraudzēties aprunāties..
Pa vienam vel kādas sporta spēles ko atraktīvu padarīt ne tik plumpet alu utt..
Jo ir lietas darāmas savam e36 lai būtu viņš pašam tīkams un nebūtu kauns viņu atrādīt :)
Gribētos jau protams tikt klubā,bet visam savs laiks tad manis kas un ka jo vel nav tā pieredze un nesen jau tik vispār iegādājos savu e36..
Bet pasākumus vienozimīgi gribētu apmeklēt iepazīt vairums cilvēkus no kluba sadraudzēties aprunāties..
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Par kluba biedru pasakumiem vari nesapnot. Tur tiek tik izredzetie. Vietejā mafija
Bet pameigini iesakumam kāda 5diena piebraukt Plazā.
Taisniba par 5dienam! Klubs tagad ir vairak ka darba grupa nevis iemsls, vieta tusiniem!
Precīzāk biju domājis sezonas atklāšana tur jau brauc visHazard rakstīja:Par kluba biedru pasakumiem vari nesapnot. Tur tiek tik izredzetie. Vietejā mafija
Nevaru tā vnk piebraukt jo nesu no RīgasHazard rakstīja:Par kluba biedru pasakumiem vari nesapnot. Tur tiek tik izredzetie. Vietejā mafija
Bet teicu ka gribētu,bet tu jau atbildēji man par izredzētajiem un visu sapratu..
Lab slēdzam šo tēmu
bet kur problema? brauc tik uz sabraucieniem kur ir arii kluba biedri, vai arii brauc uz foruma pasakumiem kur var teikt visi kluba biedri ir atbraukusi un drosi iepaziistiesOzys 90 rakstīja:Tā kārtīgi palasīju visu līdz tādam klubam man vel patālu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Ja es pareizi saprotu,tad visiem kam ir e36.lv vai e36 club, ir kluba biedri?
(sorry par gramatiskam kludam,ja kas)
(sorry par gramatiskam kludam,ja kas)
As real as it gets
e36.lv uzlīmes īpašnieki ir foruma biedri, bet kluba biedriem ir citas uzlīmes.
Tātad tas e36.lv uzlīmes var jebkurš dabūt? (runājot par pārastiem)
As real as it gets
ja atbilsti šiem nosacījumiem
"[*] Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus.
[*] Jābūt uzkrātiem vismaz 80 postiem (ierakstiem) forumā. Bet atceries, ka smaidiņi vai pilnīgs offtopiks (bez tēma), tiek dzēsta.
[*] Jābūt atrādītam savam auto foruma sadaļā Mans E36. Jābūt kārtīgam aprakstam, bildēm. Teksts - e36, kupeja, pelēka un viena bilde - neder, tāds ieraksts tiks dzēsts!
[*] Auto stāvoklim, īpašnieka pieejai IR nozīme! (izvērtē uzlīmes pārdevējs, liet. KLAVINS)"
"[*] Jābūt reģistrētam forumā vismaz 2 mēnešus.
[*] Jābūt uzkrātiem vismaz 80 postiem (ierakstiem) forumā. Bet atceries, ka smaidiņi vai pilnīgs offtopiks (bez tēma), tiek dzēsta.
[*] Jābūt atrādītam savam auto foruma sadaļā Mans E36. Jābūt kārtīgam aprakstam, bildēm. Teksts - e36, kupeja, pelēka un viena bilde - neder, tāds ieraksts tiks dzēsts!
[*] Auto stāvoklim, īpašnieka pieejai IR nozīme! (izvērtē uzlīmes pārdevējs, liet. KLAVINS)"
Es te tāds galīgi jauniņais gadījies, tāpēc vēlējos uzzināt šo to. Es ceru, ka esmu pareizo vietu atradis, kur uzdot kādus jautājumus. Vai vēl foršāk būtu PM kādam šīs mājas bosam uzrakstīt, lai nav lieki jāpiespamo forums. Bet kam?
Paldies jau iepriekš! :)
Paldies jau iepriekš! :)
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
raksti Dogmam
Domājam, ka daudzi ir dezinformēti par to, kas ir klubs un kā ir iespējams būt par daļu no tā! Tāpēc paceļam informāciju un 1.postā viss krietni sīkāk aprakstīts, pieejami kluba statūti un iesnieguma paraugs!
Ja vēlies iestāties klubā, izlasi statūtus, aizpildi pieteikuma formu, uzraksti motivācijas vēstuli (kāpēc vēlies iestāties, kāpēc tieši Tu mums esi vajadzīgs) un atsūti uz [email protected], un mēneša laikā aicināsim tevi uz sapulci, kurā izskatīsim tavu pieteikumu! Tiekamies sapulcē! :)
Ja kādi jautājumi, droši raksti šeit vai PM – dogMa, RENIO, erda, KLAVINS
Ja vēlies iestāties klubā, izlasi statūtus, aizpildi pieteikuma formu, uzraksti motivācijas vēstuli (kāpēc vēlies iestāties, kāpēc tieši Tu mums esi vajadzīgs) un atsūti uz [email protected], un mēneša laikā aicināsim tevi uz sapulci, kurā izskatīsim tavu pieteikumu! Tiekamies sapulcē! :)
Ja kādi jautājumi, droši raksti šeit vai PM – dogMa, RENIO, erda, KLAVINS
Es kādas 2x esmu sūtījis un atbilde nav bijusi.
Pirmo nosūtīju kādus gadus 2 atpakaļ un pēdējo kkadu gadu atpakaļ
Bet es zinu iemeslu,kāpēc mani neizņemtu
Pirmo nosūtīju kādus gadus 2 atpakaļ un pēdējo kkadu gadu atpakaļ
Bet es zinu iemeslu,kāpēc mani neizņemtu
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5