Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- …
- 470
- chevron_right
Jo tālāk jo labāk tad kāda jēga te balsot par bildēm kuras izvēlējusies citi?? un pie tam,savas bildes izvelejusies
Jūs varat mani nocirst un es biju apsolījies,ka nespregasu vairs te,bet šis nogalina
Jūs varat mani nocirst un es biju apsolījies,ka nespregasu vairs te,bet šis nogalina
Pēdējais labojis cipruss18 - 29 Nov 2017, 15:37, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Es tieši tikko gribēju teikt ka šogad visas bildes ir super, ja varētu, balsotu pa visām.
Pēdējais labojis ikey07 - 29 Nov 2017, 17:00, kopā labots 1 reizi.
- ikey07
Cipruss,nesaki viss,bildes šoreiz labas,it īpaši kā minēju,sedani vispār cool
Tjip nav jau sliktas bildes, bet neticu, ka arī tās labākās. Kā arī diezgan stulbi, ka nav dažādas mašīnas, bet gan viena un tā pati mašīna pat 3x atkārtojas, 2x... Pluss daudzas izskatās, ka pat no vienas fotosesijas salasītas Meh!
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Neieinīdīšu. Pats brīnos, ka tieši to bildi izvēlējušies, jo, manuprāt, iesūtiju daudz labākas ar ex kupeju.
Slēpts saturs: Parādīt
Man visbriesmīgākā bilde tur likās, kur tas sedans sniegā. Pirmkārt, izgaismota ļoti un nekādas kompozīcijas vispār.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pašam ar nepatīk, bet ganjau nebija daudz iesūtītas ar ziemas theme, neliks jau decembra mēnesī vasarīgas bildes ar zaļu zāli un kokiem.Nixon rakstīja: ↑29 Nov 2017, 16:53Neieinīdīšu. Pats brīnos, ka tieši to bildi izvēlējušies, jo, manuprāt, iesūtiju daudz labākas ar ex kupeju.Un cipruss, es neesmu biedrsSlēpts saturs: Parādīt
Man visbriesmīgākā bilde tur likās, kur tas sedans sniegā. Pirmkārt, izgaismota ļoti un nekādas kompozīcijas vispār.
Neapspriežot citas bildes, atļaušos uzjautāt par tavu bildi ( cik noprotu tā varētu būt viena no tavām iesūtītajām):
Pielikuma bilde orģināli 250 kb izmērā 1280 × 720 nez vai ir saucama par kvalitatīvu bildi turpmākai apstrādei.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Varēja atvērt uz vēl vienu dienu intereses pēc šo bilžu iesūtīšanas pasākumu, savādāk skatos, ka daudzi raud, ka viss slikti un figurē tik pāris mašīnas
Bet nu tā ir TIKAI mana ideja. Tad vismaz visi lielie, gudrie varētu iesūtīt savas kvalitatīvās bildes :)
EDIT: Nebija teikts, ka uz bildes nedrīkst būt nekādi fotogrāfa paraskti or smth? Dažām bildēm ir.
Bet nu tā ir TIKAI mana ideja. Tad vismaz visi lielie, gudrie varētu iesūtīt savas kvalitatīvās bildes :)
EDIT: Nebija teikts, ka uz bildes nedrīkst būt nekādi fotogrāfa paraskti or smth? Dažām bildēm ir.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Es var būt no bildēm kko nesaprotu bet kāpēc no visām manis iesūtītajām bildēm izvēlēta - manuprāt tizlākā ? Ja tur pie vainas udenszīme tad tā ir nońemama.
P.s godīgi neuzliku balsi par savu esošo bildi, manuprāt tukša
P.s godīgi neuzliku balsi par savu esošo bildi, manuprāt tukša
Pēdējais labojis -AF- - 29 Nov 2017, 17:31, kopā labots 1 reizi.
Nixon rakstīja: ↑29 Nov 2017, 16:53Neieinīdīšu. Pats brīnos, ka tieši to bildi izvēlējušies, jo, manuprāt, iesūtiju daudz labākas ar ex kupeju.Un cipruss, es neesmu biedrsSlēpts saturs: Parādīt
Ir ir- nekāda tā bilde, tā mana pati biju teiksim maigi šokā un iesmējos, ka to ieraudzīju biju simboliski vnk ziemas divas nosūtījusi a baigi gaišs- oriģināli tā bilde ir ļoti gaiša, bet citām zieminiecēm neatbilda parametri,
I build perfect things, not buy them.,
Kalendars jau ir priekš kluba nejau forumiesiem
Sūds ar to manu bildi,ja neder,tad neder,bet kāpēc ir jāliek divas bildes no katras mašīnas??tiešām tik maz mašīnu mums klubā,forumā???
ar kompatu pa brugji
Zelta vārdi
Un te jau uzsitām parāda attieksmi pret forumiesiem
Labi,es klusēju,jo atkal banu iesmels
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 30
- 31