Jebkas cits
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …
- 102
- chevron_right
Pardodu cat s40 ar lietojuma pazīmēm, bez defektiem ar lādētāju, kastīti 60eur 25889174.
Varbūt kādam kaut kur mētājas šādi dzelži? Varu nopirkt. Garums - jo garāk, jo labāk.
29628.482
29628.482
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ir iespēja tikt pie sava auto zīmējuma
A4 - 10€
A3 - 20€
50cmx70cm - 40€
Sīkāk whatsapp 2542167astoņi
A4 - 10€
A3 - 20€
50cmx70cm - 40€
Sīkāk whatsapp 2542167astoņi
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Pārdodu Alpine 3527S 4-kanālu audio pastiprinātāju. Ļoti kompakts un ļoti labs. Ir arī HIGH INPUT, nav nepieciešams maģis ar RCA izejām, var pieslēgt pie OEM maģiem.
40€.
Pyle Audio pastiprinātāju. Vizuāli pabēdīgā stāvoklī. 20€.
40€.
Pyle Audio pastiprinātāju. Vizuāli pabēdīgā stāvoklī. 20€.
Pērku divkolonnu autopacēlāju. Pirms jauna iegādes esmu izplānojis pamedīt lietotu. Ja apsverat tirgot vai tirgojat, vai arī zināt kādu, lūdzu padodiet ziņu :)
Bilde uzmanības pievēršanai.
Bilde uzmanības pievēršanai.
Piedāvāju lielisku Ziemassvētku dāvanu!
Uzzīmēšu auto, pēc kvalitatīvas bildes. Melnbaltā krāsā, uz A4 formāta lapas (bet visu var sarunāt).
Viens zīmējums - 13 eiro.
Nogādāt varēšu satiekoties, caur pastu, vai sūtot pakomātos.
Ja esi ieinteresēts, tad raksti privāti.
Uzzīmēšu auto, pēc kvalitatīvas bildes. Melnbaltā krāsā, uz A4 formāta lapas (bet visu var sarunāt).
Viens zīmējums - 13 eiro.
Nogādāt varēšu satiekoties, caur pastu, vai sūtot pakomātos.
Ja esi ieinteresēts, tad raksti privāti.
student driver
Neiesaku KStools superdargs ķīnietis.
Latgalitē centrālajā rindā ir vecis kas tirgo dažnedažādus štumus, liela daļa čomu tur sapirkās ap 100e tiešām liels un labs komplekts sanāk.
Latgalitē centrālajā rindā ir vecis kas tirgo dažnedažādus štumus, liela daļa čomu tur sapirkās ap 100e tiešām liels un labs komplekts sanāk.
īpašu sūdzību par to komplektu nav, dabūju viņu zem 80€.torx'i gan varēja būt bišku cietāki varbūt. cilvēkam, kurš skrūvē savu mašīnu, nevis kapā servisā 12h dienā būs vairāk kā pietiekami.
Nu es arī neesmu serviss , bet kad vajag tad vajag. Pirmās beidzās triseņu mehanismi
Nu nezinu kur tev ks tools kiniets pirms gada sagadaju sev un firmai trīs tadus komplektus ikdiena skruvejam smagos un puspiekabes saulauzsts nau nekas. Par to naudu ideals instrumentu komplekts kvalitate loti laba
+1, jau piekto gadu skrūvēju mašīnas ar šo instrumentu komplektu un viss skrūvē, tā kā vajag skrūvēt.
Principā, viņas visas kalpotu ilgi, bet problēma ir nepareizā lietošanā. Jo ļoti daudzi cilvēki ar viņām "lauž" vaļā skrūves,uzgriežņus un tāpat arī ar spēku velk ciet. Bet viņa jau nav paredzēta tam. Domāju, ja ar tām tikai skrūve nekad nenobeigsies.
Pats lietoju "King Tony" muciņu komplektu. Man viņš ir kādus aptuveni astoņūs gadus, pa to laiku viens pagarinājums nolauzts un viena muciņa pārlauzta, bet tas viss tikai tāpēc, ka brūtāls spēks tika pielikts. Bet viss saulauztais tās pašas firmas nopirkts vietā. Vairāk kā apmierinās. ar šo komplektu izjaukti, skrūvēti daudz autiņi un motocikli, komplektam pāri ar auto ir pārbraukts, bet viss ir ok
Nopērc bahco komplektu,tad Tu redzēsi atšķirību
Pirku pirms 6 gadiem Zviedrijā pa 400 ls.tagad tāds komplekts maksā no 250-300 eiro
Esmu lauzis daaudz skrūves vaļā.man neviena muciņa nav salūzusi,ka tas notiek ar 100 eiro komplektiem
ar kompatu pa brugji
Vecīt es zinu kā lietot instrumentu un pamācību lasu katram. Ks gadījumā triseneszobi ātri izdila kaut arī tika saelloti kā manuālis teica.afid rakstīja: ↑30 Nov 2017, 16:35Principā, viņas visas kalpotu ilgi, bet problēma ir nepareizā lietošanā. Jo ļoti daudzi cilvēki ar viņām "lauž" vaļā skrūves,uzgriežņus un tāpat arī ar spēku velk ciet. Bet viņa jau nav paredzēta tam. Domāju, ja ar tām tikai skrūve nekad nenobeigsies.
Pats lietoju "King Tony" muciņu komplektu. Man viņš ir kādus aptuveni astoņūs gadus, pa to laiku viens pagarinājums nolauzts un viena muciņa pārlauzta, bet tas viss tikai tāpēc, ka brūtāls spēks tika pielikts. Bet viss saulauztais tās pašas firmas nopirkts vietā. Vairāk kā apmierinās. ar šo komplektu izjaukti, skrūvēti daudz autiņi un motocikli, komplektam pāri ar auto ir pārbraukts, bet viss ir ok
Aa ok. Bet nu man kīnas sets garāžā trisene jau 5 gadus dzīvo, un tiek gan lauzta, gan dauzīta, tik arī tīrīta un ellota
Nu tev ir kautkads ipasi sudigs ks tools trapijies tad. Savējo arī izmantoju uz pneimatiskas skruvpistoles nekas neluzst. Protams nekas nau muzigs bet ks tools tiesam nau sudigs. Ks tools ir arī analogi par līdzīgu cenu cramp tools un vēl kautkas bija un arī nau sudigi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- …
- 102