E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- …
- 161
- chevron_right
es savam ex e36 touringam ieliku jaunas oem lukturus, spīdēja ļoti labi, bez maz vai takā xenons būtu iekšā, pat pretīmbraucošie ik pa laikam ar tālajiem meta, bet viņi bija noregulēti un TA arī pabiju ar viņiem , takā viss ar regulāciju bija ok
varbūt vajaga jaunajos lukturos likt arī jaunas normālas lampiņas
varbūt vajaga jaunajos lukturos likt arī jaunas normālas lampiņas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Stock lampas gaismu nedod???
Pilnīgu sūdu Tu te runā! Visi ir bijuši, man personīgi, oem ražojuma lukturi, atliek tikai pakustināt pirkstus un patērēt nedaudz laika, lai smuki iztīrītu lukturus!
Labākie ir bijuši zkw lēcu un bezlēcu.
Un par šiem lukuriem, Tad jau labāk paņemt pameklēt veselus oem lukturus un sakopt viņus!!!
Personīgi braucu jau 3gadus ar bosch oem lampām un vispār nevaru sūdzēties, ieliku labas spūldzītes un naktī braucot sajūta takā pa dienu braucu, ir saregulētas un braucot aiz savas dāmas viņa saka ka visu laiku spiež acīs.
Takā oem ir way to go. Vajag tikai satīrīt viņas un labas spūldzītes ielikt.
Un oem vienmer izskatās labak par citiem ražojumiem, bet tas mans personīgais viedoklis.
Ir bet ne shai Valstī
BMW_The Ultimate Repair Bill
nepaspeeju-saaka kaisiit saali un auto noliku garaazhaa
Pēdējais brauciens shogad-liekas jau mūžība pagājusi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja nav ko darīt, izńem ecu, aizved pie Artūra nočipo
Klokenes devēju nomaini kas tev pisās , aizńemies ar kaut ko lai nav skumji jānoskatās uz stāvošo mīluli
Klokenes devēju nomaini kas tev pisās , aizńemies ar kaut ko lai nav skumji jānoskatās uz stāvošo mīluli
Pastav iespeja kad nakamnedelj vairs nebuus uz ko skatities taadelj pagaidam isti iespringt negribu
Auto atkal like new un esmu atkal iemīlējies
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Atbilde arii ir pavisam vienkarsha-parasti mashinu bez nr zimem nebildeju un tagad vinja ir bez jo tiek sagatavota eksportam uz berlīni
Bet to centru bija doma nopirkt pirms tam
Bet to centru bija doma nopirkt pirms tam
Tomēr pārdevi?
Nu laikam jāapsveic.
Ko domā vietā?
Ko domā vietā?
Kameer deal nav noticis tikmwr neteikshu ka pardota-kautkaadaa bridi pat negribas
Beet plaanaa e31
Beet plaanaa e31
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 152
- 153
- 154
- 155