E36-vitjazz 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 50
- chevron_right
Sapņotājs
Sterila ar visiem katiem, pilnā garumā domāju, ka varētu sasniegt sotaku.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Es biju iekocis pa 100 savu 2.8 ar katiniem un mani nolamaja ,ka esot dargi
ar kompatu pa brugji
Es uzfrišinot M izplūdi,pārdevu pa 190e, bet tagad piedāvā m52b20 oem izplūdi pa 140e , hz liekas kaut kā neloģiski tīri - m52 pret s52 sanāk tuvu 1vs1
140 par M50b25/M52b20/25 izplūdi ir totāls kosmoss, ja vien viņa nav jauna.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Es te atkal ar savām izplūdēm, bet cmon, veči, es pilnā garumā m54b30 izplūdi ar visiem katalizatoriem un visu, kas tur vēl nāk, nopirku pa 130. Un savu veco m50b20, kas paļubom ir tāda pati kā 50% žurkām, pa 50 aizlaidu.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Laikam tie laiki,kad e36 bija lēts vāģis,ir pagaisuši! Nezinu, ar ko tas ir saistīts,ja godīgi!
Nu skatoties, cik daudz e46 jau uzradušie, tad... Nav jau it kā brīnums. Pieprasījums krītās, attiecīgi arī piedāvājums krītās.
Priecājos, ka lielu daļu paspēju sadarīt, kamēr viss bija vēl aktuāi. Hadenes daļas jau vienmēr var jaunas nopirkt, haha.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Jālaiž savas stock izplūdes tirgoties laikam
Šis tas darās,kamēr esmu izplūdes meklējumos,kas pagaidām nevainagojas ar kaut kādiem rezultātiem,līdz ar to domāju,ka šis gads arī ar to beigsies,ka meklējumi tiks pagarināti un velns zina,kad auto izbrauks ielās. Steigas nav,un nav jēgas to darīt,vienīgais žēl nodokļus maksāt tukšajā,bet ok,nekas traks....
P.S Konsoli pamēģināšu aplīmēt tāpat kā bardačoka līsti,ja nesanāks,krāsošu,ja arī tas nesanāks... gan jau kaut ko izdomāsim!
P.S Konsoli pamēģināšu aplīmēt tāpat kā bardačoka līsti,ja nesanāks,krāsošu,ja arī tas nesanāks... gan jau kaut ko izdomāsim!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vēl var mēģināt Aquaprint
https://www.ss.com/msg/lv/transport/car ... cflnx.html atradu savus lietos diskus - style 176 Nesaprotu tikai kā var būt r15,ja uz 7er neiet r15 tādi nu nekā
Nu es par to pašu. R19 tikai,bet kā redzi arī r15 ir tādi
Ko Jūs ieteiktu tauta,kādā tonī tieši? Pašam tuvāk tumšais,protams!
Nekāda tip carbon,noteikti nebūs!
Nekāda tip carbon,noteikti nebūs!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- …
- 50