Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …
- 470
- chevron_right
sludeklis ar jau dzēsts
Jap.. 2h un jau pārdeva.
Kosmoss vnk m50b25 kupeja pa 650eiro... jau kasiju naudu kopaa, bet aj... lai jau nu paliek.. viss slikti..
Zel ka nestradaju darbaa kur maksaa virs 1500eur , taa jau bez domashanas butu braucis pakalj..
Edit : nez kas iegadajas, un kads bus kupejas liktenis, pirmaa apmale jau sodien vai tiks saudzets.
Principaa nav jau zel ka kadam tiek pa tik letam naudam, vnk zel pasu auto, kas tiks gan jau iznicinats..
riktiigs filozofs nav ko iespringt ka kadam kas tiek pa sviestmaiziKaktuss rakstīja: ↑30 Dec 2017, 14:56Jap.. 2h un jau pārdeva.
Kosmoss vnk m50b25 kupeja pa 650eiro... jau kasiju naudu kopaa, bet aj... lai jau nu paliek.. viss slikti..
Zel ka nestradaju darbaa kur maksaa virs 1500eur , taa jau bez domashanas butu braucis pakalj..
Edit : nez kas iegadajas, un kads bus kupejas liktenis, pirmaa apmale jau sodien vai tiks saudzets.
Principaa nav jau zel ka kadam tiek pa tik letam naudam, vnk zel pasu auto, kas tiks gan jau iznicinats..
@instagram - anrijs.v
Tu neko nesaproti .. tur lsd arī bija
Čalis meklēja winterbeeteri - e36/e46 vienalga, kad dzirdēju pa cik paņēma 1200e
Arī runāja par to ka e36 palikuši un paliks tikai dārgāki
Čoms nopirka e46 sedanu papliku ar rūsu protams bet ne kritisku ar 1.9 motoru pa 530€ ar melnu skati, skatei bija pāris sīkumus jānomaina.
Ari pirms kadiem 2 menesiem nopirku e46 sedanu ar samaksatu nodokli un skate gaja uz beigam. 550 eur.
Ieguldiju 100 eur max kopa ar jaunu TA un pat ellas mainu. 1.9 dzinulis protams bija. Nedelu papriecajos,apnika un iemtu ssaa pa 1.2k un taja pasa diena bija prom.
Ieguldiju 100 eur max kopa ar jaunu TA un pat ellas mainu. 1.9 dzinulis protams bija. Nedelu papriecajos,apnika un iemtu ssaa pa 1.2k un taja pasa diena bija prom.
Ir ir ! Taja pasa ss.lv paradas daudzi leti “produkti” kurus pat pajaajot, var pardot pectam 2x vairampoweredgarage rakstīja: ↑30 Dec 2017, 19:51 Ari pirms kadiem 2 menesiem nopirku e46 sedanu ar samaksatu nodokli un skate gaja uz beigam. 550 eur.
vai ir kadi varianti uzlikt Style 72 R18 8j & 8,5j uz e36 sedan bez arku valceshanas ?
Ar tādiem izmēriem nekas tev nebūs javalce. Skatoties kāds et
Nu protams ari riepas 205/40
Nu protams ari riepas 205/40
ar kompatu pa brugji
205/40 uz r17 ir tieši tas ko vajag. Disks tiek maksimali izcelts
195/40 ir way to go
Nu man personīgi nepatīk liela gumija, bet nedomāju ka esmu zhelejnieks
Nu man personīgi nepatīk liela gumija, bet nedomāju ka esmu zhelejnieks
ar kompatu pa brugji
Style72 et ir 47 un 50 ja nemaldos, tur jau manuprāt pat 225/45 var likt virsū ja nav līdz zemei nosēdināts.
Vienīgā problema varētu būt ar to ja ir koilas tad tie et galigi neder flanci jaliek jo metas pret koilu. Man ar et34 vai arī et37 r17 j7.5 ar 225:45 laikam ja pareizi aceros strikejas pret koilam
tie ir r18 - tātad 225/40
flanci priekš uzlikt tā pat būtu vēlams dēļ lielā ET
flanci priekš uzlikt tā pat būtu vēlams dēļ lielā ET
Ja apkārt ir normāla riepa tad tev acis diska vietā sablurrojas un nevar st5 no st13 atšķirt vairs? Bēdīgi.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- …