Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 470
- chevron_right
Termomufte visiem 6cly dzinējiem vienāda?
Jā
Dude tak paskaties detaļu katalogā
Dude tak paskaties detaļu katalogā
Kāds var iedot padomu ar bildes piemēru cik tumšu plēvi izmantot, ja aizmugures baltajiem lukturiem grib panākt 'smoked' efektu ?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Varbūt te kāds var dabūt ar labam atlaidem koka brusas? Vai zin kādu gaterī Rīga vai tas aapkartne kur var saražot?
ar kompatu pa brugji
kops kura laika 240 mm keramika maksa 200 eur?
pirms 2 gadi bija vel 80 eur.. kas par nah..
pirms 2 gadi bija vel 80 eur.. kas par nah..
Pirms diviem gadiem Plaza baltic taisīju 6 staru par 180e tākā īsti nekas daudz nav mainījies. Izejmateriāli un darbaspēks ir kluvis dārgāks.
Ņēmu ebayā kā light black vai kautkā ta.TomSkarsts rakstīja: ↑07 Jan 2018, 21:19 Kāds var iedot padomu ar bildes piemēru cik tumšu plēvi izmantot, ja aizmugures baltajiem lukturiem grib panākt 'smoked' efektu ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kāds zin, kadēļ kad e-csdd meklēju datus par T.A rādās dati nav pieejami?
Varbūt kāds var man pateikt kā šādam maģim iestatīt pulksteni?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Csdd ir taads pakalpojums ko vari uzlikt lai neko neraada pa tavu transportu
Loud N' Proud
Kāpēc 1.6 dzinējam pie 90kmh rpm ir 2.5k, bet tam pašam 1.8 līdz 2.5 ir 3k un vairāk piektajā pārnesumā ? Man pašam bija 1.8is un tam bija 3.2 apmēram. Tagad nopirku 1.6 un tam ir tikai 2.5k. Reduktori it kā tādi kā jābūt no rūpnīcas.
Tam 1.6 uzlikts dīzeļa reduktors, vai vnk garāks par stock.
Domā 1.8 dīzeļa ? 2.5 nav labi braukt. Toč zinu. Pārbaudīts uz 1.8. Nedomāju, ka cits reduktors. Youtubē arī pilns kur stipri līdzīgi rpm kā man ir.
Manam 1.6 bija 4.4x reduktors un pie 90 bija ap 3.7k apgriezieni... Piekrītu, ka iespējams dīzeļa reduktors virsū
E39 pēčāk ir kautkada slima vieta? Kā uzsniga sniega tā gan man gan comam pečka noviebas. Pecka visslaik puss pilna jauda uz logu spaidi kadas pogas gribi nekā nemainas. Nonem akim klemes uzliec atpakal atkal iet līdz brīdim kamer nenoslape auto un atkal nejiedarbini
Nomaini ezi vai klimas vadības paneli
Bmw ritenu skrūves ir m12 vai m14?
Bmw ritenu skrūves ir m12 vai m14?
ar kompatu pa brugji
https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... edldm.html
šitam cena kā bitcoinam mainās
šitam cena kā bitcoinam mainās
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …