Sludinājumi SS, Mobile.de u.c.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 411
- 412
- 413
- 414
- 415
- …
- 451
- chevron_right
Taivanas sparni tam e46 uzlikti... un tonis biš nepasss
Spārni gan jau sarūsējuši bija
Nu tad jau nekā traka, spārnus jau var nopirkt oem.
Pasties ciesak, purns ir skibs. Bamperim skirbas ir. Ka jau mineja vai sistss bijis , vai vnk hrenova purns ssalikts + vel bonusa kads klipsis noluzis ( kronsteins )
Cik atceros, diezgan raibs krāsojuma ziņā bija.Tomariņš rakstīja: ↑12 Jan 2018, 10:56 https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... aoibi.html
kas ar šo daras,kadam kads info?
No datorā jau pamaniju visu. Paldies!Tautudels rakstīja: ↑12 Jan 2018, 15:41Pasties ciesak, purns ir skibs. Bamperim skirbas ir. Ka jau mineja vai sistss bijis , vai vnk hrenova purns ssalikts + vel bonusa kads klipsis noluzis ( kronsteins )
nekad nesmu sapratis to uztruksanos par sistu masinu..vinas visas vairak vaia Mazak ir sistas
ar kompatu pa brugji
1dien cena bija 1990 eiro,ja nemaldos .KasparsG rakstīja: ↑12 Jan 2018, 16:32Cik atceros, diezgan raibs krāsojuma ziņā bija.Tomariņš rakstīja: ↑12 Jan 2018, 10:56 https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... aoibi.html
Instagram - Sandis_e36
žurkas jau kā bitcoini, ķer kamēr karsts
Tomariņš rakstīja: ↑12 Jan 2018, 10:56 https://m.ss.com/msg/lv/transport/cars/ ... aoibi.html
vakar sanaca apskatit un mana skatijuma nav ne tuvu tas cenas verts auto
Bildes tak salikti visi iespējamie filtri
Bet nu skatoties uz e36 cenām , drīz ar viņam varēs dakt oelnit un mainīt pret f sērijas auto
Bet nu skatoties uz e36 cenām , drīz ar viņam varēs dakt oelnit un mainīt pret f sērijas auto
ar kompatu pa brugji
Tas jau tikai normāli ka paliek dārgāki uz vecumu
+e36 joprojām ir mega pieprasīts
+e36 joprojām ir mega pieprasīts
un ar katru minūti viņu paliek arvien mazāk, kāds atmet savu projektu un nodod lūžņos vai iestāda stabā.
nevaru nepiekrist
ar kompatu pa brugji
Kāds varbūt par šo zin kaut ko nedaudz sīkāk? :)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
jap...Kompakts, nevajag Tev vinu
Man točna nevajag. Paziņa interesējās kaut kā baigi lēts, ja viss tur ir tik labi un ideāli kā saimnieks saka.
It's all about the win
Kattreiz, kad ieeju forumā atceros. - mļac ciprusa detaļa jāpaskatās.
Bet kad atbraucu no darba ir tumšs un auksts, un tad man slinkums garāžā pārrakt visas kastes. Rīt būs! vai arī nebūs, jo reizēm man šķiet, ka kāds čiepj detaļas no manis. Piemēram, kabra elektrisko antenu tā arī neesmu atradusi .
Bet kad atbraucu no darba ir tumšs un auksts, un tad man slinkums garāžā pārrakt visas kastes. Rīt būs! vai arī nebūs, jo reizēm man šķiet, ka kāds čiepj detaļas no manis. Piemēram, kabra elektrisko antenu tā arī neesmu atradusi .
It's all about the win
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 411
- 412
- 413
- 414