Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- …
- 470
- chevron_right
ropažu trase? doma 333?
Ne..uz iksciles,ropazu,rigas un laikam siguldas krustojima. Paskaties waze vai cita navigacija.. Skatoties no iksciles jabrauc caur tinuziem tikai taisni un tad pats pirmais lielais krustojums..
Tur ir uz liela labibas lauka izveidota trase.. Ar dzokeri u.t.t. tur ari daudz saci notiek ja kas.
Tur ir uz liela labibas lauka izveidota trase.. Ar dzokeri u.t.t. tur ari daudz saci notiek ja kas.
kādam izstādes vāģi? https://m.mobile.de/auto-inserat/bmw-32 ... ml?ref=srp
Pedeja tehniskā apskate bija 2017 gada, un tagad viņa noņemta no reģiistrācijas. Šo info vari paskatities CSDD oficialaja lapa.
CSDD nav rādītājs.
"Reģistrācijas numurs:CH8736. Nākamās apskates datums:12.06.2014" Bet šis auto vēlaizvien stāv man garāžā.
Par to balto interesējos, jo agrāk bija mans.
"Reģistrācijas numurs:CH8736. Nākamās apskates datums:12.06.2014" Bet šis auto vēlaizvien stāv man garāžā.
Par to balto interesējos, jo agrāk bija mans.
varbut kads zin,kur var šādas uzliks nopirkt?
e36-side-rear-3-quarer.jpg
e36-side-rear-3-quarer.jpg
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
@csl_e36 instagramā uzjautā personiski, zinu, bet neatceros kā sauca to kompāniju, kas ražoja no karbona.
vēl ir šādi, vienkāršāki un 2x lētāki http://mkahmotorsports.com/e36-side-skirt-extensions/
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Uz slidkalnina..
Tak visas ielas sniega,visi dopi u.t.t. kas tas par jautajumu vispar?
Iela defaultā nē. Nebūšu es izklaide defli rakstā.
Dopi roka neceļas vel.
Dopi roka neceļas vel.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tie kas jau lien virsu uz diķiem nau īpaši gudri paslaik uz ledus atrasties. Vakar viens gudrinieks gandriz savu nissan primera actaja ezerā
Krasta biezums ap 15cm apmeram 20m no krasta ne vairāk kā 10cm
Krasta biezums ap 15cm apmeram 20m no krasta ne vairāk kā 10cm
Atkal wannabee pajoliņiem nav miera pie Elkora?
ZB jau, cilvēkiem neļauj gulēt...
ZB jau, cilvēkiem neļauj gulēt...
kur iesakat dot strukloties dazadas detalas, interese piemeram hadenes dalas..un ari dzineja dalas, piem. varstu vaks u.t.t.
vajag lai pie reizes nokraso ari...
???
vajag lai pie reizes nokraso ari...
???
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 71
- 72
- 73