Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 470
- chevron_right
pats vel neuzdrošinos līst virsu bet itka vel nav dzirdēts ka butu ieluzis kads vieglais ,vismaz uz vosa. Stūros jau vispar poh nekada skade nebus ja ari ieluzis.
Pēdējais labojis edijsa - 22 Jan 2018, 22:47, kopā labots 1 reizi.
Tu tā vienkarši 70% foruma nosauc par wannabe pajoļiem jo patik paslīpēt naktīs pa sniegu
Nu gan tev dzīvi apgrūtina tas ka dažreiz pa naktīm kada žurka pabrauc garam. Pazvani degpunktam izstasti kas uz sirds varbut palidzes.
Kaut vai, man ta kas
Ja būtu dažreiz un kāda tad jau vienalga, bet tas ir katru reizi kā ir sniegs un stundām ilgi bērniem neļauj gulēt. Pats esmu daudzus gadus atpakaļ tur nedaudz slidinājies, bet cilvēcīgi sapratis ka ilgstoši to darīt nedrīkst jo tas citiem traucē.
Man jau nav nekas pret slidināšanos, bet to nevajag darīt citiem traucējot.
Ja būtu dažreiz un kāda tad jau vienalga, bet tas ir katru reizi kā ir sniegs un stundām ilgi bērniem neļauj gulēt. Pats esmu daudzus gadus atpakaļ tur nedaudz slidinājies, bet cilvēcīgi sapratis ka ilgstoši to darīt nedrīkst jo tas citiem traucē.
Man jau nav nekas pret slidināšanos, bet to nevajag darīt citiem traucējot.
Varbūt kādam kas tikai mācās to darīt tas ir interesanti, pats dodu priekšroku trasēm un dopiem, bet saprotu ari cilvekus kas tikai sāk to darīt un nedomaju ka viņi uzreiz ir wannabe pajoļi kam japazud no ielam. Lētāk ir uz apmales kādu disku uzsist nevis uz mutes grāvī uzlikt
Pilnībā tev piekrītu. Es arī esmu slidinājies stāvvietās jo to darīt nemāku un bija bail līst trasē jo es kādam tur ar savu nemācēšanu varu traucēt.edijsa rakstīja: ↑22 Jan 2018, 23:44 Varbūt kādam kas tikai mācās to darīt tas ir interesanti, pats dodu priekšroku trasēm un dopiem, bet saprotu ari cilvekus kas tikai sāk to darīt un nedomaju ka viņi uzreiz ir wannabe pajoļi kam japazud no ielam. Lētāk ir uz apmales kādu disku uzsist nevis uz mutes grāvī uzlikt
Pajoliņi tikai tāpēc ka nedomā par citiem un apzināti ilgstoši traucē. Tad kad mēs slidinājāmies, kaut vai 10 un vairāk mašīnas, mēs slidinājāmies ar pārtraukumiem un ilgstoši vienā vietā neizturējāmies. Lai netraucētu citiem un neuzrautos uz policiju.
Ir pietiekoši daudz tukšu ielu pa kurām slidināties un stāvlaukumi kuri atrodas ārpus dzīvojamiem masīviem, uz turieni lai arī brauc un slidinās uz nebēdu.
Nu es nemāku, ir velme iemācīties.
Stūri jā apzināta lieta.
Stūri jā apzināta lieta.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
http://www.iauto.lv/trases/
Rekur paskaties kas tev tuvāk. Labakais tiešām sākt mierigi pa trasi slidinaties vai kadu stavvietu tikai ludzu ne elkora.
Krasosi drosi ka pulveri?poweredgarage rakstīja: ↑22 Jan 2018, 22:40 kur iesakat dot strukloties dazadas detalas, interese piemeram hadenes dalas..un ari dzineja dalas, piem. varstu vaks u.t.t.
vajag lai pie reizes nokraso ari...
???
Blast.lverda rakstīja: ↑23 Jan 2018, 09:01Krasosi drosi ka pulveri?poweredgarage rakstīja: ↑22 Jan 2018, 22:40 kur iesakat dot strukloties dazadas detalas, interese piemeram hadenes dalas..un ari dzineja dalas, piem. varstu vaks u.t.t.
vajag lai pie reizes nokraso ari...
???
ar kompatu pa brugji
Domaju ka ja, piekari dros vien toc ar pulveri lai noturigaks viss tas pasakums, bet dzinejam gruti pateikt, nezinu ari vai vajag pulveri??
Man kā reiz par šo tēmu ir jautājums tiem, kuri ar strūklotu un pulverkrāsotu piekari (kaut vai tajā pašā blastā) jau kādu laiku ir nobraukuši - kā ar noturību? Cik sen strūklojāt un kā tā piekare izskatās tagad?
pat ja gadu tas viss novelk,tas atmaksajas uz kopeja fona
pats vel nesmu struklojis,bet vienozimigi lidz vasarai to izdarisu.
pasam tak ari patikami apzinaties,ka apaksa viss ir smuki
pats vel nesmu struklojis,bet vienozimigi lidz vasarai to izdarisu.
pasam tak ari patikami apzinaties,ka apaksa viss ir smuki
ar kompatu pa brugji
Nav runa par to atmaksājas vai nē, tos jau katrs pats izlemj, man vienkārši palika interesanti paklausīties atsauksmes cik ilgi un cik labi tas skaistums tur turās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- …
- 470