Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 470
- chevron_right
es saprotu gan vienu gan otru,bet es tiesam nesaprotu,kas tur var maksat 50k
bremzes,izplude,piekare ok,bet kas vel sastada 40k
bremzes,izplude,piekare ok,bet kas vel sastada 40k
ar kompatu pa brugji
Nebūtu jēdzīgāk viņam pa daļām iztirgot?
Audison Thesis
visas karbōna figņas, reduktors, motorā vēl. nu par 50k es ar esmu šaubīgs, maybe kādi 25k. Bet, ja patiešām 50k, es vēlos satikt viņu un uzdod pāris jautājumus
Kvalitativs darbs darbnica maksa diezgan daudz. Man piemeram ari negribetos jaukt auto daljas, tirgot, teret laiku atbildot uz 101 sms, par motoroleriem, sudigiem diskiem etc. Visu uzreiz forshak notirgot.
Uzvaniet un paludziet lai atsuta excel ar izmaksam. Ja cilveks ir uzlicis normalu blokji un bremzes, var nojaust ka parejam ari naudu nezeloja un nepirka letakas detaljas. Brembo bremzju kits viens no dargakajiem tirgu, protams nav labakais price/performance
Uzvaniet un paludziet lai atsuta excel ar izmaksam. Ja cilveks ir uzlicis normalu blokji un bremzes, var nojaust ka parejam ari naudu nezeloja un nepirka letakas detaljas. Brembo bremzju kits viens no dargakajiem tirgu, protams nav labakais price/performance
Diezgan interesanti un drosmīgi investēt 50k vecā troikā Es būtu startā pa tādu ciparu vnk citu auto paņēmis, ne bmw protams Bet čalim acīm redzot ļoti patīk e46 dīzelis, naudu nav žēlojis, neko nepārmetu, katram savs grūti gan būs pārdot par vēlamo ciparu
Vislielākais mīnus imho ka tas ir faking dīzelis vienalga cik viņam hp/nm dīzels paliek dīzels
es kad senāk atradu kādā citā forumā e46 sedana race car build, viņs tur ap 100 000 ielika (ja ne vairāk ). bij sekvenciālā kārba, karoč viss komplekts. sieva par visu to padarīšanu nebij sajūsmā
ekanomiski takš
kā arī es neredzu problēmu -
Gandrīz 2lpp garumā skaitam cita naudu
Un pat ja skaita, ko tad darīt? Proti - sēdēt un klusēt? Nevienam neko nerakstīt?
Man personīgi ir interesanti palasīt citu gudrības un citu muļķības :)
Pēdējais labojis Kaktuss - 25 Jan 2018, 22:19, kopā labots 1 reizi.
Ups.
Uztaisiju postu 2x, sorī.
Uztaisiju postu 2x, sorī.
ka isti ir,ar regulejamam sagazuma atsaitem var iziet TA?
ar kompatu pa brugji
Maxspeed hujnu uzliekot, tocj tadus vajadzetu nelaist cauri, tomer netur tie sudi to slodzi.
Cik dzirdēts bija tur kaut kāda prasība lai var iziet, vai nu jābūt uz uniboliem iekšpusē, vai tieši pretēji nedrīkst būt uniboli.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 470