Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- …
- 470
- chevron_right
E34 ar stūres ruksi un kkada vadīšanās
ja par track day, tad visticamāk. bet, piemēram, e34 jau kā platforma nav slikta. man ir bijis gan e36, gan e34 un neteiktu, ka e34 būtu slikts.
bet driftā pat tālu nav jāmeklē, tepat Latvijā PRO klasē brauc e34
Vecit , ja Tu runa or Jēkabsonu, tad tur no e34 ir tikai nosaukums
ar kompatu pa brugji
Pagājušo sezonu viens streetā brauca ar E39 V8, laikam 540
Ja viens brauc tas nav rādītājs, ja lielākā daļa brauktu tad cita runa
Cik laba ideja ir dzit e38 no Lt papetot tirgu tur ir lielaks piedavajums un cena draudzigaka ?
Fl vai pfl doma? Un kādu dzinēju?
Rēķinies ka e38 loti labi pūst
Hadeni uzreiz dzirdeji, ja kas beigts
Rēķinies ka e38 loti labi pūst
Hadeni uzreiz dzirdeji, ja kas beigts
ar kompatu pa brugji
2.8 un v8 3.0 es nekad nenemtu
ar kompatu pa brugji
Nu man adbrauca čali uz mainu pret e39 ar 4.4 fake taxi semaku nevienu dzivu vietu neatradu zurku tik traki nopistu pat nebiju redzejis nekad ka to e38
Izpalīdzēju un iezīmēju ar bold + nokrāsoju sarkanu to daļu kas ar sportu baigi savienojama nav.
Bet šie eksperti, kas slavē kādu no auto. Šeit nav pat jābūt ne meham, ne pro sportistam. Vārdu savienojums "steering box" e34 aprakstā jau pasaka to, ka tas nav un nebūs trases auto. Cilvēki mēdz arī ar autobusiem salikt slīpi, tas nenozīmē, ka tas ir sporta auto.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
E34 nau tik daudz lai būtu sporta auto.
Kāds sakars daudzumam ar auto raksturīpašībām?
Domāju ka jā e34 būt tik pat daudz cik e36 tad viņi arī tiktu lietotu ka race car. Un e34 nau piejamas tik daudz izvirtibas ka e36
Tiktu lietots nenozīmē, ka viņš ir. Tas, ka laukos visi ārdās ar Audi 80 padara to par race car? Uzbūvēt par racecar var jebko, bet nu E34 ar savu steering box nav un nebūs racecar, kamēr tur kāds neieliks custom reiku. Un ņemot vērā custom reikas vērtību salīdzinājumā ar E34 vērtību, diezvai to kāds darīs. Ja ir nauda un/vai smadzenes sapratīs, ka tas nav nedz izdevīgi, ne gudri.
E34 pats par sevi vairāk nau nekads letais.
Plus tas ka ka e34 nau tik brīvi piejamais koilas ka e36
Ir leta gala kautkadas bet kolēģim galigi nau labas atsauksmes jo jaunas jau sit cauri
Cik saprotu leņķi arī nau tik vienkārši uzbuvet bet ja to visu sadara sanak superīgs auto
Plus tas ka ka e34 nau tik brīvi piejamais koilas ka e36
Ir leta gala kautkadas bet kolēģim galigi nau labas atsauksmes jo jaunas jau sit cauri
Cik saprotu leņķi arī nau tik vienkārši uzbuvet bet ja to visu sadara sanak superīgs auto
Esmu. Vienīgais labais tur ir v8 skaņa. Pārējais ir kaka
Smags klucis, kas neiet
Smags klucis, kas neiet
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 81
- 82
- 83