Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1277
- 1278
- 1279
- 1280
- 1281
- …
- 1297
- chevron_right
Kur e46 pfl touringam ar m47d20 motoru atrodas degvielas filtrs?
motortelpa vaditaja puse.
Paldies!
varbūt kāds ir licis aizmugurējos amortizatorus e36 no M3? kā viņiem ir ar cietību un garumu?
takā mani aizmugurējie izbeigušies, gribēju uzlikt vismaz nedaudz cietākus aizm. amīšus budžeta variantā(80eur ar servisa atlaidi)
M3 kods : 2 227 794
takā mani aizmugurējie izbeigušies, gribēju uzlikt vismaz nedaudz cietākus aizm. amīšus budžeta variantā(80eur ar servisa atlaidi)
M3 kods : 2 227 794
Budzeta cietie ir no lc ami, ap 60e par abiem
ja motoram ir palielināts CO izmešu daudzums, tas var nozīmēt, ka iet uz beigām motors?
Kā ir ar sēdinātām atsperēm, ja es priekšā uzlieku KYB amīšus, es varu likt sēdinātas atsperes viņiem ?
- ikey07
Runā jau ka uz jebkādiem amjiem var likt atsperes līdz -60mm. Kā tur patiesībā ir, nezinu, bet pasam ar 60/40 sedinajumu uz amjiem bija ok, nobraucu gadu bez problēmam un pārdevu
Kur vr nopirkt glāžu plāksnes prieks glāžu atsaites?
Nakam Mēnes vajag kādu kurs var audi a8 parvilkt griestus ar alkantara
Nakam Mēnes vajag kādu kurs var audi a8 parvilkt griestus ar alkantara
ar kompatu pa brugji
Priekšējās E36 pie manis - PM, ja interesē!
Sveiki , problēma sekojoša , braucu uz servisu un netālu no servisa pagriezienā kad spiedu gāzi un pēc tam atlaidu ,apgriezieni palika augšā , takā pedālis gāzes būtu iespiests līdz grīdai , sekojoši ātri izslēdzu aizdedzi , jo biju nesaprašanā, ok paskatījos pedāli, trosīti vai nav nosprūdusi , ieķērusies, bet nē viss kārtībā, ieslēdzu auto atkal gāzes pedāli nespiedu , bet apgriezieni uzreiz 7k un motors griežas kā negudrs, kas tā pēkšņi brauciena laikā varēja notikt ka viņš šādi man izdara?
Benzīns vai dīzelis ?buba rakstīja: ↑07 Feb 2018, 17:03 Sveiki , problēma sekojoša , braucu uz servisu un netālu no servisa pagriezienā kad spiedu gāzi un pēc tam atlaidu ,apgriezieni palika augšā , takā pedālis gāzes būtu iespiests līdz grīdai , sekojoši ātri izslēdzu aizdedzi , jo biju nesaprašanā, ok paskatījos pedāli, trosīti vai nav nosprūdusi , ieķērusies, bet nē viss kārtībā, ieslēdzu auto atkal gāzes pedāli nespiedu , bet apgriezieni uzreiz 7k un motors griežas kā negudrs, kas tā pēkšņi brauciena laikā varēja notikt ka viņš šādi man izdara?
- ikey07
Gan jau ka benzīns, domāju dīzelis līdz 7k negriežas
Apskaties reāli kādā pozīcijā ir drosele, vai nav iesalusi
Vai nav tukšgaitas regulatora gofra nomaukusies
Viss kartibā , izrādas ka kruizkontroles trose bija ieķērusies. Benzīns 1,8is.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1277
- 1278
- 1279
- 1280
- 1281
- …
- 1297