Riebeklis Track Days sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- …
- 70
- chevron_right
Hkg
Drifta darbnica
Boris
Nitram-kvalitate klibo, bet nu ari šuves nav tik briesmīgas kā tav gadijuma
Metintava
Man turpinat?????
Ja hkg ir necilvēcīgas cenas, tad pārējiem diviem ir ok
Tak ir entas vietas kur to dara un dara cilvēcīgi
Es saprotu, ka tev ir viss tikai labkais, ta ka veiksmi
Drifta darbnica
Boris
Nitram-kvalitate klibo, bet nu ari šuves nav tik briesmīgas kā tav gadijuma
Metintava
Man turpinat?????
Ja hkg ir necilvēcīgas cenas, tad pārējiem diviem ir ok
Tak ir entas vietas kur to dara un dara cilvēcīgi
Es saprotu, ka tev ir viss tikai labkais, ta ka veiksmi
Pēdējais labojis cipruss18 - 02 Feb 2018, 22:43, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Tev piemēri pietiekami daudz
Liels puika esi, tel.num pats atradisi
Liels puika esi, tel.num pats atradisi
ar kompatu pa brugji
Nezinu ar ko ramyrez nav bijis priecīgs
Cik man bijis sakars, viss bijis limenii
Bildes ar drbiem var vienkārši atrst nosaukto firmu web lapas
Nesi slinks un pamekle pats
Ta ka esmu vairāk ka atbildejis
Cik man bijis sakars, viss bijis limenii
Bildes ar drbiem var vienkārši atrst nosaukto firmu web lapas
Nesi slinks un pamekle pats
Ta ka esmu vairāk ka atbildejis
ar kompatu pa brugji
Kādas šuves, wtf, atradi kur pie3.14sties... Vairumam šīs gaisa kastes sastāv no samoreziem vai kniedēm. Te viss zolīdi.
Riebekli, dēļ Ciprusa jau nu toč topiks nav jādzēš. Mazāk pierē vajag ņemt.
Riebekli, dēļ Ciprusa jau nu toč topiks nav jādzēš. Mazāk pierē vajag ņemt.
Tieši ta, nav nekas jāslēdz ciet
Pat ja es izsaku kritiku, nenozīmē, ka man nepatīk topiks
Vecit saprotu pareizi, visu cieņu par ieguldīto naudu un laiku, bet ir liets, kas nav sanakusas tev uz visiem 100%
Par to nv jaapvainojas
Pat ja es izsaku kritiku, nenozīmē, ka man nepatīk topiks
Vecit saprotu pareizi, visu cieņu par ieguldīto naudu un laiku, bet ir liets, kas nav sanakusas tev uz visiem 100%
Par to nv jaapvainojas
ar kompatu pa brugji
Šuves kā šuves, cik nu es varu spriest
Bet par Borisu ir dzirdētas sliktas atsauksmes pēdējā laikā, ar visām viņa smukajām šuvēm
Prieks, ka auto nav notirgots un tiek uzlabots, nesaskatu jēgu slēgt ciet topiku.
Bet par Borisu ir dzirdētas sliktas atsauksmes pēdējā laikā, ar visām viņa smukajām šuvēm
Prieks, ka auto nav notirgots un tiek uzlabots, nesaskatu jēgu slēgt ciet topiku.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kāds sakars track day auto ar to cik labas šuves kaut kādai kastei Ciprus tak saņemies. Ja ir meņkas un rauj vecie niķi uz diršanos forumā, tad izdomā kko pa tēmu, jo te nu galīgi nevietā
Being second is being the first of the losers. /Senna/
toma,man nerauj uz kašķi,vienkarši es pateicu savu viedokli
es pielauju domu,ka ALU neatdod karstumu,kas nozime,ka cik atri uzkarst,tik atri atdziest,lidz ar to gaiss bus aukstaaks
es pielauju domu,ka ALU neatdod karstumu,kas nozime,ka cik atri uzkarst,tik atri atdziest,lidz ar to gaiss bus aukstaaks
ar kompatu pa brugji
Kad dzinējs darba temperatūrā atver haubi un piebāz galvu pie filtra kastes (cerams tev ir kaste nevis geju pod racing filtrs yo) un sajutīsi cik tur ir silti. Ja ir riebekļa "kaste", tad pie filtra jeb vietas, kur ņem iekšā gaisu - karstums netiek :)
Protams vēlams arī droseles apsildi atvienot pie reizes, jo jēga no auksta gaisa, ja droseli silda.
Nu nav ta ka tas karstais gaiss tur netiek. Tiek un diez gan, bet kaste protams dod savu labumu
ar kompatu pa brugji
Šī laba štelle. Must have visiem auto, kam tādu nav. Bet ir kkas īpašs pēc kā izvēlēties vai arī visi atrod pareizās špiļkas un uzgriežņi tik vizuāli, kas patīk? Vai arī kāda stiprība atšķiras manāmi starp ražotājiem?
Man jau šķiet, ka visi lielie tirgotāji pērk no viena ražotāja, tik ar saviem logo Jo nu 80% izskatās identiski.TomSkarsts rakstīja: ↑04 Feb 2018, 12:03 Šī laba štelle. Must have visiem auto, kam tādu nav. Bet ir kkas īpašs pēc kā izvēlēties vai arī visi atrod pareizās špiļkas un uzgriežņi tik vizuāli, kas patīk? Vai arī kāda stiprība atšķiras manāmi starp ražotājiem?
Sev arī pagājušo ziemu šo kitu paņēmu, kvalitāte neapstrīdama un materiāli patiešām tādi kādi ir aprakstā.
Nedaudz jau atšķiras tie uzgriežņi, citiem konusā ir rotējoša daļa, kas laikam neļauj uzgrieznim pieēsties pie diska. Citiem nāk vēl micītes virsū, lai drazas netiek iekšā vītnē utt, bet pats galvenais lai nav alumīnija tie uzgriešņi.
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Kāda vaina alumīnija uzgriežņiem
Skruves kas paslaik stav virsu ir vecas, sarusejushas un ar sliktu vitni. Pirkt, meklet standarta skruves nesaskatiju jegu, jacenshas tomer upgrade kaut kads taisit. Manuprāt pa lielam nevajadzigs mods, bez kura vareja iztikt.
Manuprāt krietni labāks mods salīdzinot ar standarta skrūvēm nekā tava kulise salīdzinot ar 3B vai 933 (no offense)
Ērtāk mainīt riteņus!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67