Riebeklis Track Days sedans
Tad par "Zeļonku":
BMW E36 318 izlaists 92 gadā.
Iegādājos 2015 decembrī zinot par problēma ar dzinēju un degvielas sūkni. Operatīvi Sikais saremontēja, par ko Paldies!
Komplektācija maniem mērķiem ir mazsvarīga, bet svarīgākais:
- M50B20 dzinējs
- 328 bremzes
- lielais reduktors
- FK koili
Auto pastāvēšanas mērķis izklaide slēgtās trasēs (minišoseja, utt) un reizi pa reizei ikdienā. Šis ir mans otrais projekts, pirmais iepauzēts uz kādu laiku. Kaut ko pats plānoju remontēt, kaut ko man palīdzēs darbnīcā.
Kas izdarīts:
- nomainīts benzīna sūknis
- logu tīrāmas slotiņas
- numura rāmis
- Optima akumulators, ko aizņemos no e30
- uzlikta RRS stūre un momo pāreja
- Sparco regulējamais krēsls, no e30
- Takata josta, no e30
- termostata maiņa
- reduktora sametināšana un nomaiņa
Plānos:
- vilkšanas cilpas
- varbūt rokas bremze
- short shifter
- Yelow kluči
- 933motorsport atsaites
- x-brace
Pašlaik šis bildes, parējām vel tikai jātop.
BMW E36 318 izlaists 92 gadā.
Iegādājos 2015 decembrī zinot par problēma ar dzinēju un degvielas sūkni. Operatīvi Sikais saremontēja, par ko Paldies!
Komplektācija maniem mērķiem ir mazsvarīga, bet svarīgākais:
- M50B20 dzinējs
- 328 bremzes
- lielais reduktors
- FK koili
Auto pastāvēšanas mērķis izklaide slēgtās trasēs (minišoseja, utt) un reizi pa reizei ikdienā. Šis ir mans otrais projekts, pirmais iepauzēts uz kādu laiku. Kaut ko pats plānoju remontēt, kaut ko man palīdzēs darbnīcā.
Kas izdarīts:
- nomainīts benzīna sūknis
- logu tīrāmas slotiņas
- numura rāmis
- Optima akumulators, ko aizņemos no e30
- uzlikta RRS stūre un momo pāreja
- Sparco regulējamais krēsls, no e30
- Takata josta, no e30
- termostata maiņa
- reduktora sametināšana un nomaiņa
Plānos:
- vilkšanas cilpas
- varbūt rokas bremze
- short shifter
- Yelow kluči
- 933motorsport atsaites
- x-brace
Pašlaik šis bildes, parējām vel tikai jātop.
Pēdējais labojis riebeklis - 26 Jan 2017, 19:40, kopā labots 4 reizes.
Iemet vairák bildes!
Kāpēc tieši rozā diski un oranžš bamperis? Oem neder?cipruss18 rakstīja:Kapec tieshi 328 bremzes?318is vai 320 neder?
Lūdzu atstājiet savus "kara" postu apmaiņas savās tēmas un nevajag postēt nevajadzīgus un liekus komentārus, nekāda labuma. Bet nu jā, iegādājos ar bremzēm, reduktoru, utt kuri pārlikti no 328.CaK rakstīja:Kāpēc tieši rozā diski un oranžš bamperis? Oem neder?cipruss18 rakstīja:Kapec tieshi 328 bremzes?318is vai 320 neder?
328 aizmugurē ir ventilējamie diski
320 un 318 vajadzētu nākt neventilējamiem.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
CaK rakstīja:Kāpēc tieši rozā diski un oranžš bamperis? Oem neder?cipruss18 rakstīja:Kapec tieshi 328 bremzes?318is vai 320 neder?
A kapec Tu esi rizh un nesmuks?
Aizmugurejas bremzes nav jega mainiit un priekshejaas nak no 1.8is visiem vienadas lidz 2.8
ar kompatu pa brugji
318is un 320i priekšā nāk ventilējamie un aizmugurē neventilējamieValtersZ rakstīja:328 aizmugurē ir ventilējamie diski
ja nezinat tad nerunājat, parastam 328 nāk lieli bet neventilējami, m sport piekarei nāk ventilējami bet nedaudz mazaki. točna 100% zinu jo ir bijušai abu specifikāciju auto.kasiks rakstīja:318is un 320i priekšā nāk ventilējamie un aizmugurē neventilējamieValtersZ rakstīja:328 aizmugurē ir ventilējamie diski
Muļķības, gan M gan parastajam 328 nāk ventilējami aizmugurē. Un man arī ir bijusi darīšana ar abu auto specifikāciju. Ja bija neventelējami tad tur kāds tādus uzlika, lai iepist kapeiku.
pareizi. 323 arī aizmugurē ir ventilējamieArchizlv rakstīja:Muļķības, gan M gan parastajam 328 nāk ventilējami aizmugurē. Un man arī ir bijusi darīšana ar abu auto specifikāciju. Ja bija neventelējami tad tur kāds tādus uzlika, lai iepist kapeiku.
lidz šim nebij redzēts 323/8 ar neventilejamajiem aizmugurē
pats esmu vairākus redzējis dzīvē. nekas neparasts. manliekas pat apes e kataloga ventilejamie radijas sporta piekarei bet mosh kludos
Tur arī ir piebilde:
Respektīvi kkādiem īpašiem 328i var būt neventilējamie.For vehicles with SPECIAL MOTOR S961A=Yes
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
tas kkads sviests, nesen kad bija vecais realoems, radija ka ventilejamie nak m sport piekarei vai avus blau editioniem
lai labi ripo auto.
emm, ventilējamās/neventilējamās nav saistītas ar gadiem, piem 1992 un 1997, sorry ja kļūdos.
emm, ventilējamās/neventilējamās nav saistītas ar gadiem, piem 1992 un 1997, sorry ja kļūdos.
Galvenais ka rulli esi nopircis pārējais sekoss
Nū, 1992-gada 328 atrast nebūs Tev tik viegli kā vecrīgā kādu maziņo nocopētzzhurka rakstīja:lai labi ripo auto.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Tur jau tāpat redzams ka nekā nebūs .pēc pāris nedēļām būs SS.Kikaps rakstīja:Nū, 1992-gada 328 atrast nebūs Tev tik viegli kā vecrīgā kādu maziņo nocopētzzhurka rakstīja:lai labi ripo auto.