BMW E36 ///M GT Class II Avus Blau
Liekaka daļa ir ļoti rare tagad.janjis313 rakstīja: ↑06 Feb 2018, 01:23 personīgi nav mans stils, bet vienmēr patīk lasīt un skatīties kā šādi top augšā! pēc maniem novērojumiem, grozi kā gribi, lai vai cik labi tu ko uztaisītu - OEM+ čaļi to izdarīs labāk!
Veiksmi tālākajos darbos!
btw, ko no šitam OEM fīčām visgrūtāk ir dabūt..?
Ja tev tilts no 3.2, ka tu savienoji to ar 323 un 5gang karbu?
24. M3/M5 iekšejais ovalais spogulis ?? Tip no e46 m3?
14. M dead pedal uzlika no E46 ?? Tas metala gabals pielimets pie e36 plastmasas?
24. M3/M5 iekšejais ovalais spogulis ?? Tip no e46 m3?
14. M dead pedal uzlika no E46 ?? Tas metala gabals pielimets pie e36 plastmasas?
E34 kārba ir 1-1 ar e36
Ir lietas kas nepatīk, bet kopuma max respect
Ir lietas kas nepatīk, bet kopuma max respect
ar kompatu pa brugji
Par padariito respekts, baigi patiik.
Fantastiski
Vajag vēl salona bildes
Vajag vēl salona bildes
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
4.4 ir tikai viens plus, skaņa un nedaudz jaudas
Domāju ka beigas 3.2 vai 3.0 m izmaksatu tik pat cik v8
Domāju ka beigas 3.2 vai 3.0 m izmaksatu tik pat cik v8
ar kompatu pa brugji
V8 ir lieta No pieredzes varu teikt ka ir bomba, kaifs loti liels, visvairak jau galvenokart no skanas, protams jauda ari ir ok.
Bet ja butu velreiz jadara, noteikti to nedaritu, jo nu tomer, pec 3 menesiem jau bija par isu
Ja darit, tad noteikti inline6 buvet, jo saubos ka gribesi to gemaru ar parbuvem un TA.. nav tas ta verts vnk.
Ja runajam par m60 vai m62 tad noteikti inline6 var sabuvet daudz labaku, ka pamatu nemot m54b30 (vienigi skana izpaliks, bet ar labu zirnekli ari bus ok)
Bet ja butu velreiz jadara, noteikti to nedaritu, jo nu tomer, pec 3 menesiem jau bija par isu
Ja darit, tad noteikti inline6 buvet, jo saubos ka gribesi to gemaru ar parbuvem un TA.. nav tas ta verts vnk.
Ja runajam par m60 vai m62 tad noteikti inline6 var sabuvet daudz labaku, ka pamatu nemot m54b30 (vienigi skana izpaliks, bet ar labu zirnekli ari bus ok)
Un tagad iedomajamies ja tam pasham m62 sadara visu to pashu ko r6(sadalenes,galvas portingi,izpludes/iepludes/vēmeklis....))
Negribu neko sliktu teikt par r6 bet 3.2evo man lidzi netika...bez visa ieprieksh mineetaa))-bij shads tads upgrade bet nekas nopietns,nerunajot jau pr resursiem ,ieputes iespejaam utt....takā viela pardomaam...es to dariju tikai delj skanjas,bet tas ko ieguvu izejā bija vnk fantastika
https://m.youtube.com/watch?v=nVRTfJflZv8
Tiiri mans viedoklis...bet nu iā gemarojs legalizeet utt-tas vareetu saknee atmest domu par v8
Negribu neko sliktu teikt par r6 bet 3.2evo man lidzi netika...bez visa ieprieksh mineetaa))-bij shads tads upgrade bet nekas nopietns,nerunajot jau pr resursiem ,ieputes iespejaam utt....takā viela pardomaam...es to dariju tikai delj skanjas,bet tas ko ieguvu izejā bija vnk fantastika
https://m.youtube.com/watch?v=nVRTfJflZv8
Tiiri mans viedoklis...bet nu iā gemarojs legalizeet utt-tas vareetu saknee atmest domu par v8
BMW_The Ultimate Repair Bill
Cenas ziņā - sabūvets m54b30 > s50b3x > v8
kaut gan man nav īsti skaidrs cik vidēji tagad maksā s50/s54 + atrestaurēšana, pieļauju ka ne maz
kaut gan man nav īsti skaidrs cik vidēji tagad maksā s50/s54 + atrestaurēšana, pieļauju ka ne maz
Šo forumu vairs neizmantoju, bet saņēmu saiti uz šo tēmu un esmu ārkārtīgā sajūsmā! Lielisks darbs padarīts un izcils auto izdevies
Lai veicas turpmāk!
p.s sākumā, kad vēl nebija pilns apraksts, nedaudz cerēju, ka tas ir factory Class II pēc VIN
Lai veicas turpmāk!
p.s sākumā, kad vēl nebija pilns apraksts, nedaudz cerēju, ka tas ir factory Class II pēc VIN
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
170kmh ielikt neitrālajā / izspiest sajūgu
Bet auto lielisks!! Gaidam turpinājumu
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Viss kruti,bet nu salonu prasas iztirīt,jo pašlaik izskatas,ka kartupeļus var stādīt tur
ar kompatu pa brugji
Šifters jāpāršuj!
Tad jau uz atklāšanu tik visu sapucē, lai var baudīt rezultātu!
Tad jau uz atklāšanu tik visu sapucē, lai var baudīt rezultātu!