Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1279
- 1280
- 1281
- 1282
- 1283
- …
- 1297
- chevron_right
Nu vienīgais šķūnings tur ir lampas - kuras tur ir praktisku iemeslu dēļ paskaties video no Somijas rallijiem tur lielākajai daļai e36 ir tās ķīniešu lampas, domāju wtf, bet nē ir iemesls
Spoileri varēja smukāku uzlikt
Bet iet tas m3 jebaķ + pilots , viena no skatāmākajām mašīnām.
Spoileri varēja smukāku uzlikt
Bet iet tas m3 jebaķ + pilots , viena no skatāmākajām mašīnām.
Vieglākas/izturīgākas(*plastmasa)
Jautājums tāds - vai no kompakta der uz kupejas priekšējā brille? Un vai no sedana der uz kupejas televizors?
Varbūt kādam ir gadījies līdzīgi, ka ik pa brīdim pārtrauc darboties instrumentu panelis, tādas kā - abs, roķenes, pagriezienu lampiņas rāda, bet degvielas daudzumu, ātrumu, tahometru un temperatūru nerāda. Ir novērots tas, ka brīdī, kad pārtrauc darboties panelis, obc iedegas 2x spožāka gaisma.
Vaina varētu būt pašā instrumentu panelī vai kaut kur vados? Šaadi man ar 2 instrumentu paneļiem ir..
Vaina varētu būt pašā instrumentu panelī vai kaut kur vados? Šaadi man ar 2 instrumentu paneļiem ir..
Ka ir ar stūres reikas strūklošanu?
Var strūklot, vai ne?
Zinu, ka pulverkrāsot nevar, pa cik var sakust visas manžetes, bet ka ar strūklu , ja aiztaisa visus caurumus ciet?
Var strūklot, vai ne?
Zinu, ka pulverkrāsot nevar, pa cik var sakust visas manžetes, bet ka ar strūklu , ja aiztaisa visus caurumus ciet?
ar kompatu pa brugji
Ja jau strūkloji diskus nenoņemot riepas, tad reikai jau ar nekas nenotiks. Atstāj vecos piļļņikus galos un jānosedz stūres galā nūtis un pastiprinātāja pievados skrūves jāiepis
Kur var nopirkt klipsus uz m moldingiem (sedan)
Kadus tur vajag ? Un cik ?
Kadus tur vajag ? Un cik ?
Oem var nopirkt eparta, etk utt
Aftermarket: eksi baze, intercars, diviauto, utt
51132251394 - klipsi
51711932996 - sitos ari vajag obligati ielikt durvi ieksa ?
Nē, tie nāk sliekšņu klipšiem.
Kāds varbūt zinu kur LV var pasutit vai nopirkt kāda veikalā(kurši piemeram) 250Ma/250V drošinātāju prieks multimetra? cik googleju pec šis specifikacijas man met ara tikai arzemju linkus lt veikalos ar šo specifikāciju nevaru atrast, jā redzu ebay pilna ****a ar viniem bet tur ilgi jagaida. vai der kāda alternatīve?
Paldies. :)
painteresējies veikalā "lemona"mar44a rakstīja: ↑15 Feb 2018, 09:17 Kāds varbūt zinu kur LV var pasutit vai nopirkt kāda veikalā(kurši piemeram) 250Ma/250V drošinātāju prieks multimetra? cik googleju pec šis specifikacijas man met ara tikai arzemju linkus lt veikalos ar šo specifikāciju nevaru atrast, jā redzu ebay pilna ****a ar viniem bet tur ilgi jagaida. vai der kāda alternatīve?
slinkums bij meklēt forumā, google uz ātro neatradu.
varbūt kāds zin ''mazā'' type168 lsd elementa šaibām kodus?
varbūt kāds zin ''mazā'' type168 lsd elementa šaibām kodus?
M Power or no power..
168 ir 2 veidu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1279
- 1280
- 1281
- 1282
- 1283