Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- …
- 470
- chevron_right
Lai nu kurš būtu kko čīkstējis
Žurka bez aizvainojuma, ja tas jz ir tads pats, ka visi tavi auto, tad tur pat braukt skatīties nav verts
Žurka bez aizvainojuma, ja tas jz ir tads pats, ka visi tavi auto, tad tur pat braukt skatīties nav verts
ar kompatu pa brugji
Tas 2jz, jebkurā gadijumā ir labs dzinējs kādam projektam. Var būt beigts, tāpāt kapitālo būs jātaisa, lai būtu dzīvs dzinējs.
Tik pat labs ka visi tavi auto :hahaha
Tlt cipruss sagribess kabrī viņu iebast
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Šīs ir 2jz-ge, bet leģendārais 2jz dzinējs ir ar GTE kodu.
Sitas ir atmo dzinejs no ielas lexusa
Tak tas atmo nav nevienam vajadzīgs
Par tiem auto būtu klusejis labak
Par tiem auto būtu klusejis labak
ar kompatu pa brugji
Gs300
Iespējams ka arī is300 bet par tiem neko nezinu
Iespējams ka arī is300 bet par tiem neko nezinu
Iespējams ka kāds arī tirgo pa leto
Rumbulā galīgi kapi...
Krāsošanas eksperts no orlando alko outleta ar sakariem Krievijā un jz ekperts
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Neko Neskaitot to kad ar tādiem sakariem un tādām zināšanām kā ciprusam sen būtu jābūt jau miljonāram nevis eba hlama izpircējam
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Zevs, nav vērts pat atbildet sunim, kas nav redzejis neko tālāk par savu setu un pusgrauztu kaulu
Šis sunis man draudēja braukt un seju iznest ar saviem draugiem, tas vien jau liecina par Ērika mazspēju
Un Dieva dēl Erik, iemacies salikt komatus, jo nu neko nevar saprast no taviem tekstiem
Tik to, ka ar šādām spējām , tava vieta ir maximā kastes cilāt
Neturpināsim šo cirku un visu pārējo mēs varam izrunāt klātiene, bet esmu pārliecināts, ka bez saviem dradziņiem tev olas tuplī sarausies vienam braukt
Šis sunis man draudēja braukt un seju iznest ar saviem draugiem, tas vien jau liecina par Ērika mazspēju
Un Dieva dēl Erik, iemacies salikt komatus, jo nu neko nevar saprast no taviem tekstiem
Tik to, ka ar šādām spējām , tava vieta ir maximā kastes cilāt
Neturpināsim šo cirku un visu pārējo mēs varam izrunāt klātiene, bet esmu pārliecināts, ka bez saviem dradziņiem tev olas tuplī sarausies vienam braukt
Pēdējais labojis cipruss18 - 17 Feb 2018, 00:24, kopā labots 2 reizes.
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- …