3er.lv pludmales volejbola pasākums
Sveiciens visiem šajā ziemīgajā februāra vakarā. Domāju, ka daudzi ir sailgojušies ne tikai pēc sabraucieniem, bet arī vasaras, jūras, smiltiņām un visa pārējā, kas raksturīgs tam gadalaikam. Tāpēc, mēs kluba biedri, aicinām jūs kaut nedaudz ķert tās foršās vasaras sajūtas, sarīkot nelielu sabraucienu, un piedalīties volejbola turnīrā. Siltums, smiltis un forša atmosfēra garantēta .
Kad - 25.02.2018 - svētdiena
Cikos - plkst. 15.30
Kur - Ganību Dambis 20A, Beach arena
https://www.beacharena.lv/
Dalības maksa no spēlētāja - 3,5 eur
Atbalstītājiem, sievām, bērniem bez maksas, bet pieļauju, ka četrkājanie draugi jāatstāj šoreiz būs mājās, par pārējo sīkāk interesējamies beach arena mājaslapā
Ļoti priecāsimies, ja ieradīsities ar savu 3er sērijas auto, lai vismaz pa kādai smukai bildei var uzbildēt, tomēr respektējot laikapstākļus un sāls daudzumu uz ceļiem, sapratīsim ierašanos ar jebkuras markas automobili.
Tāpēc gaidām jūsu pieteikumus šeit pat, vai arī man pm, kā jums ērtāk. Nekāda pieredze īsti nav vajadzīga tik cik spēja trāpīt pa bumbu un labs noskaņojums.
p.s. Nelielu balvu fondiņu arī apsolamies noorganizēt
Kad - 25.02.2018 - svētdiena
Cikos - plkst. 15.30
Kur - Ganību Dambis 20A, Beach arena
https://www.beacharena.lv/
Dalības maksa no spēlētāja - 3,5 eur
Atbalstītājiem, sievām, bērniem bez maksas, bet pieļauju, ka četrkājanie draugi jāatstāj šoreiz būs mājās, par pārējo sīkāk interesējamies beach arena mājaslapā
Ļoti priecāsimies, ja ieradīsities ar savu 3er sērijas auto, lai vismaz pa kādai smukai bildei var uzbildēt, tomēr respektējot laikapstākļus un sāls daudzumu uz ceļiem, sapratīsim ierašanos ar jebkuras markas automobili.
Tāpēc gaidām jūsu pieteikumus šeit pat, vai arī man pm, kā jums ērtāk. Nekāda pieredze īsti nav vajadzīga tik cik spēja trāpīt pa bumbu un labs noskaņojums.
p.s. Nelielu balvu fondiņu arī apsolamies noorganizēt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Diemžēl pats netikšu pie spēlēšanas, jo pašam paredzēta basketbola spēle, bet uz sākumu noteikti piebraukšu
Super ideja. Piedalos.
Nu blin, tur gan es butu aizbraucis. Bet pirms menesa salauzu potiti volejbola
jaatjuunee m42
Brauc, būsi treneris!
Super! Būšu es ar veselu volejbola komandu
Tas ir kā uztver!
Uztaisisim jauktas komanda un pamacisies no labakajiem!
nesatraucos, tāpat nebūšu- netieku.
Netikšu vispār. Tiesības nav
Tas bija domāts, ka būšu vēl ar plus mīnus trīs cilvēkiem Mēs parasti amatieri, kam vnk patīk.
Atgādinu!!!! Šodien lieliska diena lieliskam voleibolam. Lieliska iespēja visiem kopā pavārtīties pa siltām smiltiņām, uzspēlēt, satikties, iepazīties un lieliski pavadīt 7dienu. Šodien Ganību dambī 20a 15:30
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es būšu! Tiekamies!