Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1284
- 1285
- 1286
- 1287
- 1288
- …
- 1297
- chevron_right
Nevienā brīdī neesmu devis žestu, ka būtu pieskaitāms pie kapeikpisējiem. Es meklēju forumā, facebook, tāpat pusi ss.lv esmu izzvanījis, viss, ko esmu redzējis ir nojāts tā, ka man būtu pretīgi uz viņiem sēdēt (neiet runa par netīriem vai ar atirušām vīlēm, ko es neuzskatu par problēmu) vai zilā krāsā. Kā jau minēju, ja kādam ir kas reāls piedāvājumā, dodat ziņu, nauda labam salonam ar durvju apšuvumiem atradīsies.
Tieši tā, ķipa parādi. Bet kā csdd stāsta, ja noraksta auto parādi nav jāmaksā, un tā kā es nevēlos no šrota iegādāties visu auto bet virsbūvi kā rezerves daļu. Tad viņiem vajadzētu būt iespējai man viņu pārdot kā rezerves daļu nevis veselu auto. Protams ja viņiem ir sertificēti pārdot rezerves daļas.
Varbūt ir citi varianti, kas ir likumīgi?
Atļaušos nepiekrist, jo budžets manā kontekstā ir atvēlētā naudas summa salona iegādei nevis “lēts”. Budžets var būt 150 eiro kā augstāk izskanēja vai 300, 500 vai pat vēl vairāk.
ja izraksta likvidācijas sertifikātu, tad virsbūvi nevar tirgot. Tb, šrots/metālpārstrādes uzņēmums apņemas, ka tas auto vairs nekad satiksmē nepiedalīsies.Yro rakstīja: ↑22 Feb 2018, 19:11Tieši tā, ķipa parādi. Bet kā csdd stāsta, ja noraksta auto parādi nav jāmaksā, un tā kā es nevēlos no šrota iegādāties visu auto bet virsbūvi kā rezerves daļu. Tad viņiem vajadzētu būt iespējai man viņu pārdot kā rezerves daļu nevis veselu auto. Protams ja viņiem ir sertificēti pārdot rezerves daļas.
Drīzāk jāshēmo, kā tam auto "pārtrautk reģistrāciju" nesamaksājot nodokļus. Gan jau tajā pašā csdd kāds kompetentāks darbonis pastāstīs, noteikti ne pirmais ar tādu vēlmi.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Okey tad jāzvana uz csdd un jāprasa kadi varianti pastāv.he9600 rakstīja: ↑22 Feb 2018, 21:11ja izraksta likvidācijas sertifikātu, tad virsbūvi nevar tirgot. Tb, šrots/metālpārstrādes uzņēmums apņemas, ka tas auto vairs nekad satiksmē nepiedalīsies.Yro rakstīja: ↑22 Feb 2018, 19:11Tieši tā, ķipa parādi. Bet kā csdd stāsta, ja noraksta auto parādi nav jāmaksā, un tā kā es nevēlos no šrota iegādāties visu auto bet virsbūvi kā rezerves daļu. Tad viņiem vajadzētu būt iespējai man viņu pārdot kā rezerves daļu nevis veselu auto. Protams ja viņiem ir sertificēti pārdot rezerves daļas.
Drīzāk jāshēmo, kā tam auto "pārtrautk reģistrāciju" nesamaksājot nodokļus. Gan jau tajā pašā csdd kāds kompetentāks darbonis pastāstīs, noteikti ne pirmais ar tādu vēlmi.
Tuvākajās dienās pirkšu m50b20 dzinēju kurš ir izcelts jau.
Pirmo reizi būs saskarsme ar 6cyl. Interesē kam pievērst uzmanību pērkot swapu?
m50 nāk bez EWS?
Pirmo reizi būs saskarsme ar 6cyl. Interesē kam pievērst uzmanību pērkot swapu?
m50 nāk bez EWS?
Jā, bez ews. Skaties, lai ir visa apkare un pēc tam nenākas meklēt visādus sīkumus, tad vai nav nopuņķojies utt., ja ir tad, piemēram, kartera blīvi ērtāk nomainīt pirms iecelšanas.
Var uzmest aci eļļai, vai Ok, nav kefīrā, vai gofras utt.,nav saplaisasājušas, tas viss liecina par to, cik ļoti sekots motoram līdzi.
Ja no e34 motors tur vēl detaļu kaudzi jāpērk klāt.
Tās ir lietas, ko es skatītos jau izceltam motoram, protams, viss atkarīgs no budžeta, nevar gribēt, ka dabūsi ideālu motoru par 50 eur, piemēram.
Var uzmest aci eļļai, vai Ok, nav kefīrā, vai gofras utt.,nav saplaisasājušas, tas viss liecina par to, cik ļoti sekots motoram līdzi.
Ja no e34 motors tur vēl detaļu kaudzi jāpērk klāt.
Tās ir lietas, ko es skatītos jau izceltam motoram, protams, viss atkarīgs no budžeta, nevar gribēt, ka dabūsi ideālu motoru par 50 eur, piemēram.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
sveiki, kads nevar atsutit intercar klienta numuru?
Tur tak ir demo klients
ja, bet ar klienta nr esot letakas cenas
Šaubos, ka kāds ies baigi dalīties, jo lai tiktu pie tās foršās 45% atlaides, ir bik pie tā jāpastrādā.
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Tak uzraksti protestam, vins tur strada un nodarbojas ar biznesu foruma
Ja es ņemu m52 reikas trubas, tad hidroskan pec parauga uztaisis tadas pasas?
kadas nordinatas vina varat iedot? nevareju atrast vinu
masa maybe kkur atlekusi? pārbaudi tur varbūt
Pačakarē pašu štekeri, man šitā bija krabim, ka nomainīju sūkni etc, beigās izrādijās ka pats konektors ir kardik.
- ikey07
dažreiz arī paši vadi pie štekera pārlūzt, vai nedaudz tālāk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1284
- 1285
- 1286
- 1287
- 1288