E46 dzineju problemas.
Krieviski var, arī daudz info.
Krieviski man pat nau intreses kautko skatities
Nekā man nau Es krieviski vēl nesaprotu ne ā ne b angliski daudz mazs saprotu bet rusiāņu valodu nesmu paspejis piekopt.
Gaisa masa tur ir ok. Galvenais, lai mainās uzberot.
Gaisa masa ir 8-15. Tev ir 13 - tas ir ok. Jā tukšgaitā. Vnk daudzus parametrus der skatīt uzgāzējot, lai saprastu vai rādījumi mainās un cik ātri.No tā var izdarīt secinājumus.
Tad es vairāk nezinu kur meklet vainu degvielas pateriņa. Un aizmigušā dzinèja bet tāpat man nepatīk tas delphi gmm
sveiki visiem
esmu saskāries ar problēmu ka mans 2.5ci motors lejas pāri. sledzot kompi rāda miss fire. lienot dziļak uzgāju ka man /engine coolant temperature radiator outlet sensor/ rāda ka ir -48°C kas varetu but vainigais jo lej nepareizu degvielas maisijumu. nomainiju pret ejośu sensoru bet vienalga rada to pašu. ir kadas idejas ar ko sākt meklet tālāk?
esmu saskāries ar problēmu ka mans 2.5ci motors lejas pāri. sledzot kompi rāda miss fire. lienot dziļak uzgāju ka man /engine coolant temperature radiator outlet sensor/ rāda ka ir -48°C kas varetu but vainigais jo lej nepareizu degvielas maisijumu. nomainiju pret ejośu sensoru bet vienalga rada to pašu. ir kadas idejas ar ko sākt meklet tālāk?
Tas sensors jauns maksā ap 7€
Pēcāk kad uzliekam jaunu meklējam vados vainu.
Ko rāda paša dzinēja temperatūra?
Pēcāk kad uzliekam jaunu meklējam vados vainu.
Ko rāda paša dzinēja temperatūra?
Nu jebkurā gadījumā tas ir jānovērš, bet man liekas ka tik tur vaina vien nebūs
vaina atrasta. nomainiju gaisas masas meritaju un viss iet kā jaiet.
Hei visiem dīzeļa zinātājiem
E46 320D 100kw motoram radušās problēmas,
esot mainīts degvielas sūknis, piedarbinot pirmās 2 sekundes rūc smuki, bet tad sāk tā kā detonēt, sprauslas pārbaudīju, viss tu bumbās
Kādas Jums idejas?
sūknim nav bloķētājs uzlikts kad mainīts un nepareiza aizdedze uzreiz?
E46 320D 100kw motoram radušās problēmas,
esot mainīts degvielas sūknis, piedarbinot pirmās 2 sekundes rūc smuki, bet tad sāk tā kā detonēt, sprauslas pārbaudīju, viss tu bumbās
Kādas Jums idejas?
sūknim nav bloķētājs uzlikts kad mainīts un nepareiza aizdedze uzreiz?
Jā jo sūknim.tapat ir pa jaunu jāregulē iesmidze. Jo katram sūknim tā ir sava.
Pirms diagnostikas pašam gribas paburties
E46 m52tub25. Deg EML un ASC panelī. Tukšgaitā vairāk par 2,5 tk uzgāzēt nevar. Idejas vai arī kads ar to ir bijis saskāries?
E46 m52tub25. Deg EML un ASC panelī. Tukšgaitā vairāk par 2,5 tk uzgāzēt nevar. Idejas vai arī kads ar to ir bijis saskāries?
Sākot ar caurām gofrām/vakuuma trubām, zagluškām/kartera vent. sistēmu, beidzot ar droseles počiem utt.
Vieglāk un ātrāk būs pieslēgt diagnostiku, lai vismaz saprastu kurā virzienā rakt.
Vieglāk un ātrāk būs pieslēgt diagnostiku, lai vismaz saprastu kurā virzienā rakt.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.