Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- …
- 470
- chevron_right
nu nu,es atļaušos nepiekrist
Tada apgaismo mani,ar ko mazgā krāsotavās visi krāsotāji savus instrumentus ''lētās"' savas pistols utt
Tada apgaismo mani,ar ko mazgā krāsotavās visi krāsotāji savus instrumentus ''lētās"' savas pistols utt
ar kompatu pa brugji
Cipruss ir speciali instrumentu mazgajamie līdzekļi.
Protams ka mazgā ar 646 bet pistolēm mūžš ļoti saīsinās . Pats kādu laiku mazgāju ar 646 līdz sapisu divas pistoles
lai ta būtu
nevajag pirkt pistols pa 20 eiro,jo vinas jau no dzimšanas ir sapistas
nevajag pirkt pistols pa 20 eiro,jo vinas jau no dzimšanas ir sapistas
ar kompatu pa brugji
Tas ir tāpat kā garazas variantā ataukot pirms krasosanas ar 646
Tauta, kaads ir dzirdeejis par izmainjam tehniskajaa apskatee? Servisaa pateica, ka itkaa no 1. marta kaut kaadas izmainjas notika. Tip par trukstoshiem moldingiem liks 2, meeris klirensu utt. Varbuut taas tikai tenkas?
Huh? Cik zinu mainīsies tikai uzskaites kodi un problēmas apraksts
- ikey07
Vēl tāds jautājums, ir kāds kurš varētu iznjemt lambda zondi no smadzenēm? E36 m50b25. Kad taisīja custom izplūdi iznjema zondi, bet neiznjema no smadzenem un tagad paliels degvielas patērinjs.
PM dogmam
Kāds mājas apstākļos ir mēģinājis jaukties iekšā ecu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tev slinkums inpu uzmest uz laptopa/planšetes, ko tu ar šo iesāksi ?
Opel,vw,audi,paris amerikāņiem
Ir jau tas mazumiņs bet ar to ir par īsu
Ir jau tas mazumiņs bet ar to ir par īsu
Lēts sūds, ar tādiem es vnk miztu pat tuvu nākt kaut kam.
Vnk rēķinies ka lētajām sudam nekad nebūs product suport , un kad tu paliksi ar uzkārušos ecu tev ķīnietis diez vai atbildēs uz epastu
P.s par piemēru , normāls vads ar ko varētu softot teiksim BMW edc 15-17 maksā ap 300€ (normāls ne dārgākais) tā kā veiksmi.
Cik skatijos youtube chiptuning rolis. Lv izmantoja sito pašu kasti bet nu tāpēc es arī jautāju vai ir jēga no tada
Man darbā vispār nekāda sakara ar auto diagnostiku nau
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- …