Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1291
- 1292
- 1293
- 1294
- 1295
- …
- 1297
- chevron_right
Tikai šofera?
Principā deadlock vai aktuators jāmaina. Nu vismaz manā gadījumā, identisksā situācija tas bija pie vainas.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Jā tikai šofera. akumulators labs un vis darbojas. vakarā smuki aizveru, un no rīta pārsteigums ... Tagad rodas jautājums,kā lai viņas atlaužu.? abšivku sanāk noņemt ,vai izārdīt .?
BMW - Best Motorsport Weapon
Katalizatori m54 kolektoros ir metāliskie vai keramiskie?
Aktuators, ir tā lietiņa bildē, nezinu varbūt viņu kaut kā pareizāk sauc.. Slēdzene, mehānisms...
Apšuvumu noņem jā, baigi viegli, protams nebūs. Es vairs neatceros, jo pati to detaļu nemanīju un tas bija ļoti sen. Bet tam mehānismam kaut kas bija japačakarē/jāpabīda un viņš atver durvis.
Nu palīdzēju kā varu
Apšuvumu noņem jā, baigi viegli, protams nebūs. Es vairs neatceros, jo pati to detaļu nemanīju un tas bija ļoti sen. Bet tam mehānismam kaut kas bija japačakarē/jāpabīda un viņš atver durvis.
Nu palīdzēju kā varu
It's all about the win
Paldies, lieta skaidra.Linda rakstīja: ↑13 Mar 2018, 14:42 Aktuators, ir tā lietiņa bildē, nezinu varbūt viņu kaut kā pareizāk sauc.. Slēdzene, mehānisms...
Nu palīdzēju kā varu
BMW - Best Motorsport Weapon
Sveiki. Tehniskajā rakstīts benzīns/gāze. Gāzes iekārta vairs nav, ko teiks TA? Iedos mēnesi? (!)Nav šonedēļ laiks pārtaisīt tehnisko/numuru sal., tāpēc jautāju.
Iespējams ka neko neteiks, lai gan man pagāšreiz prasīja uzrādīt balonu un uz atgāzēm baudīja darbojoties uz gāzi.
- ikey07
M44B19 dzinējam eļļas filtru ar linkā norādīto "atslēgu" var atskrūvēt?
https://www.aliexpress.com/item/1PC-Alu ... autifyAB=0
https://www.aliexpress.com/item/1PC-Alu ... autifyAB=0
Šitādu var dabūt Ksenukajā, nekad nav pievīlis un darbojas ideāli.
- ikey07
hey!
e90 prelci ar veco ccc var pieslēgts oem usb?
e90 prelci ar veco ccc var pieslēgts oem usb?
Sveiciens, gribu pats iztīrīt salonu, tā teikt ķīmisko :) ir karcher putekļu sūcējs, kas sūc mitrumu, iesakiet kādu līdzekli pirkt... Tīrīšu auduma salonu
Sveiki! Kupejai un sedanam atšķirās lonžerons līdz glāzei?
Neatšķiras, ja domā šo attālumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ok, pats lonžerons neatšķiras, bet augša kur spārns stiprinās( posms līdz glāzei)?
Kāda ir tirgus vērtība OEM Style 24 ar Bmw Motorsport uzrakstu (kaltie) ar labām riepām un 5 gabali?
Instagram - Sandis_e36
Nevaru iemest bildi.
Instagram - Sandis_e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1291
- 1292
- 1293
- 1294