E36-vitjazz 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …
- 50
- chevron_right
Logu tīrītājiem ar intervāla regulēšanu.
Nē,lietots. Neesmu vēl uzlicis
Manām chinas replikām varēja no diska iekšpuses tās plastmasas “tapas” izspiest ārā.
Jā,ar tām plastmasas skrūvēm ir kā ir. Vietā ies parastās sešinieces ar seškantnieces augšām. Neko mega krutu nelikšu...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nevienam koks nepatīk,tāpēc vēlāk uztaisīšu otro komplektu
Pie kājas,kas kam patīk,galvenais ka pašam patīk.
Auto tak taisi sev!
Auto tak taisi sev!
Ja tās skrūves nepilda stiprības lomu, tad labāk nopērc tādas pašas tikai nerūsējošā tērauda skrūves, tirgojas gan wurth gan dlf un gan jau ka vēl visur.
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Izpludi sataisiji? Cerams jau brauc ikdiena ar šo?
Ir doma fake skrūvju vietā likt kādu no šiem variantiem. Uzklausīšu arī kādus citus variantus,jo īsti citu neko neatradu.
P.S Cipruss,jā,zinu,ka tu visu zini labāk,bet uzklausīšu citus viedokļus labāk!
P.S Cipruss,jā,zinu,ka tu visu zini labāk,bet uzklausīšu citus viedokļus labāk!
Delve2 un ņeržas 6kantis vai torx ar apaļām micēm, jo tevis ieliktās skrūves ir no sērijas "esmu celtnieks, un lūk mans iemīļotais tūninga veikals Depo"
Piemēram tādus
https://www.amazon.com/Screws-Stainless ... B01BVQY8O0
Piemēram tādus
https://www.amazon.com/Screws-Stainless ... B01BVQY8O0
Nu tās nav stiprīvas skrūves,jo nav divdaļīgie vai jaucamie diski,līdz ar to nav baigā iespringšana. Bet,tpt paldies par ieteikumu,uzmetīšu aci
Ja būtu stiprības elements tad neržu nemaz nevar, jo tā ir par mīkstu. Ņerža vnk neoksidējas , tāpēc.
Pazūd ja tu ieliec viņu kaut kur aktīvā vidē.
Mašīnas diskiem nenāk nekāda strāva cauri, tur tam nav nekāda saistība, lai būtu iemesls kaut kam aktīvi oksidēties . Saprastu ja tu to ieskruvetu kkur alumīnija trūdas bunkurā vai jūras kuģī.
Neredzu te šim jebkādu sakaru, kāpēc nevarētu likt ņeržas skrūves. Varbūt es kaut ko nesaprotu, bet tad paskaidro savu domu?
Mašīnas diskiem nenāk nekāda strāva cauri, tur tam nav nekāda saistība, lai būtu iemesls kaut kam aktīvi oksidēties . Saprastu ja tu to ieskruvetu kkur alumīnija trūdas bunkurā vai jūras kuģī.
Neredzu te šim jebkādu sakaru, kāpēc nevarētu likt ņeržas skrūves. Varbūt es kaut ko nesaprotu, bet tad paskaidro savu domu?
-AF- rakstīja: ↑24 Mar 2018, 21:03 Pazūd ja tu ieliec viņu kaut kur aktīvā vidē.
raxtiiji,ka ňerža neoxideejas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- …