Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- …
- 470
- chevron_right
Un ko par šo melno svītru uz vējstikla skate saka? Stabils divnieks?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis zurkae36 - 03 Apr 2018, 21:57, kopā labots 3 reizes.
Cik dzirdēju tad TA ejot cauri ja tā svītra ir līdz ar atvērtiem saulesargiem.
Bet drošāk ganjau tapat ir pēc skates tonet priekšu vai arī braukt ar nolaistiem logiem iekšā ar cerību ka neparbaudis logus
Pēc TA būtu prātīgāk a ja nu šis izdomā tomēr pacelt tos logus ?!
Man arī vispār ir tāda domā,ka varētu priekšējos notonēt,bet ziņu,ka ilgi pa Valmieru ar tādiem nepabraukt tāpēc nevaru izdomāt vai vajag. tik cik bildes smukas uztaisīt ar tādiem logiem
Instagram - Sandis_e36
Par to cik ilgi pabraukt arī ir laimes spēlē. Ar šādiem logiem jau 2x ir stadinats bet pat vārdu par logiem nejieminejas
Es atkal besos ka nopērkot auto jāplēš tās plēves nost īpaši aizm. logs ir pain in the ass, ja to vēl dara vienītī
Čoms Tiko plēsa nost. Uzsildija ar fenu un smuki nonaca pat aspsildi nesacakareja
Es arī sildiju ar celtniecības fēnu, bet laikam nepareizi daru vai man pietrūkst pacietības un tad paliek līme uz stikla.
Ar tvaiku jatīra
ar kompatu pa brugji
Es savam spainim pēc TA arī prieksejos tonesu uzreiz cits skats uz dzīvi
E36 parking sensoriem ir kada vertiba? Auto iet trasei.. tapec lieka ekstra.
tev ir labā stāvoklī tā parking poga?skaidra_nauda rakstīja: ↑04 Apr 2018, 01:05 E36 parking sensoriem ir kada vertiba? Auto iet trasei.. tapec lieka ekstra.
Kāds kaut ko zina par "Power Hunters" (Čiekurkalns)? Ko runā tautā - metēji un labāk iet ar līkumu, vai tomēr viss skaJsti? (precīzāk interesē auto pārdošana/iegāde)
///LLP
Es sev uzsūtīju Trokot sietiņus uz priekšējiem logiem, un ar magnetu stiprinās jau kādas 4 reizes esmu stādināts , bet ja esi veikls un paspej noņemt tad ments apstulbst ar tiem sietiņiem jau pusotru mēnesi braukāju, 50€ msksāja abi priekšējie
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- …
- 470