Kreativs 328i kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 27
- chevron_right
Jap! Var mierīgi man arī miglas jaunas oem ir dzeltenās, kadu laiku viss būs dzeltens priekšā! Ir doma uz skati nakamgad arī ar vińām aizbraukt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vismaz ar dzelteno plēvi lukturos man ielika 2 par neadbilstosu iztarotu gaismas krasu
Sis ir orginali ar e markjetas, izgatavotas lampas/stikli. Marihuanam bija kabrim miglas dzeltenas, liekas, skati gaja bez problemam..
Marihuanam bija arī galvenie lukturi kurus dargumu lādē glabāja un tad kkā vārds pa vardam un šis saka ka ir vinam arī galvenie lukturi oem dzelteni un tad es teicu ka njemu
Šie ja kas ir no marihuana kas attelos
Viss dzletenais lampu komplekts būs ļoti interesanti, domāju, ka pie auto krāsas ies labi kopā. Kā izdomāji, ka gribi dzeltenās lampas?
ehh, jaunībā uz e30 arī izslimoju šo slimību, jāteic, reizēm gribas atgriezties
un jā, vajadzētu izskatīties labi!
un jā, vajadzētu izskatīties labi!
M Power or no power..
Nu es zināju ja łoti gribu dzeltenas miglas bet oem, sakraju naudińas un nopirku! Bet pilnais komplekts sanāca pavisam nejauši pateicoties marihuānam es arī ceru ka bus okei jaizskatas, bet tagad ir dilemma par priekšējiem pavarotiem nez ko darīt
topiks čista kreatīvs!!
oranži pagriezieni visos četros stūros būtu reāli naiss.
oranži pagriezieni visos četros stūros būtu reāli naiss.
Garš vakars pavadīts garāžā jeb jau nakts , salabots bardačoks jo iepriekš nevēras ciet normali, bet mekleju vienalga fl bardačoku paredzētu dempferim, pats dempfers man ir bet łipa no durtińām salauzta un salabot nekā tur nevar!
Kā arī ideja par fake karbona detałām fantastiski izdevusies, vel tikai atrumklokjis ar īsto karbonu jasagaida un rokas bremzes uzlika, tad jauzliek, vēljoprojam mekleju koka līstīti ko aplīmēt ar to pašu plēvi, bet vairak izskatas ka ta ari bus real carbon jo izleca lēts variants! Bet to manīs ka ar finansēm būs! Visu to uzlikt bija fantastiski interesanti jo no diviem bardačokiem saliku vienu lai sledzene darbotos, iteresanti arī bija izlicinat visu gateri no iepriekšējiem saimniekiem jeb meistariem, jo ja runajam par viduskonsoli un bardačoku un kickpanełiem tad nebija nevienas normalas skruves, un lidz ar to vītnes tiem cinkotajiem klipšiem gandriz visiem bij sadirstas un protams ka oem skruves neńēma vairs vītni, bet labi ka bija salasīts viss no citiem auto darba un super forši viss salikts kā no rūpnīcas! Palicis tik nomainīt pasažiera kickpaneli un bus čotka! Katrā zińà esu sapratis to, ka, ja lēnam visu taisa un dara un kraj visam naudu ir daudz interesantak un baudāmak neka paķert visu un samest virsū!
Bildes no procesa
Kā arī ideja par fake karbona detałām fantastiski izdevusies, vel tikai atrumklokjis ar īsto karbonu jasagaida un rokas bremzes uzlika, tad jauzliek, vēljoprojam mekleju koka līstīti ko aplīmēt ar to pašu plēvi, bet vairak izskatas ka ta ari bus real carbon jo izleca lēts variants! Bet to manīs ka ar finansēm būs! Visu to uzlikt bija fantastiski interesanti jo no diviem bardačokiem saliku vienu lai sledzene darbotos, iteresanti arī bija izlicinat visu gateri no iepriekšējiem saimniekiem jeb meistariem, jo ja runajam par viduskonsoli un bardačoku un kickpanełiem tad nebija nevienas normalas skruves, un lidz ar to vītnes tiem cinkotajiem klipšiem gandriz visiem bij sadirstas un protams ka oem skruves neńēma vairs vītni, bet labi ka bija salasīts viss no citiem auto darba un super forši viss salikts kā no rūpnīcas! Palicis tik nomainīt pasažiera kickpaneli un bus čotka! Katrā zińà esu sapratis to, ka, ja lēnam visu taisa un dara un kraj visam naudu ir daudz interesantak un baudāmak neka paķert visu un samest virsū!
Bildes no procesa
Ja vien pa Rīgu nebraukā vēl kāds ar nekrāsotu LTW spoileri, tad vakar no rīta redzēju tavu kupeju pie autoostas zem dzelzceļa tilta. :) Nodomāju ka moš man ar tādu vajag. Kur un pa cik? Iepriekšējās lapās neatradu.
150-200e, tagad pat protuninga var dabut
Paldies.
P.S protuning 170 eur.
P.S protuning 170 eur.
A tadu priekš sedana arī var dabūt?
Patiesībā sanak ka braukā Jo nav man auto tur bijis nekad , bija korķī svetdien uz krasta ielas zem dzelzceļa tilta! Es sūtiju no LT kvalitatīvi, jaucas pilnibā, respektīvi pasūtot ltw versiju tev ir arī mazā gt versija izņemot spacerus neiesaku tev pirkt! Parak daudziem būs
Nu tad es sajaucu un tas bija svētdien kad braucu uz auto 2018 ķīpsalā. :) No kurienes sūtiji LT?kreativs rakstīja: ↑11 Apr 2018, 20:13Patiesībā sanak ka braukā Jo nav man auto tur bijis nekad , bija korķī svetdien uz krasta ielas zem dzelzceļa tilta! Es sūtiju no LT kvalitatīvi, jaucas pilnibā, respektīvi pasūtot ltw versiju tev ir arī mazā gt versija izņemot spacerus neiesaku tev pirkt! Parak daudziem būs
Jup varu pm iedot nr! Tad tas biju es ja auto bij violetsImagine rakstīja: ↑12 Apr 2018, 08:16Nu tad es sajaucu un tas bija svētdien kad braucu uz auto 2018 ķīpsalā. :) No kurienes sūtiji LT?kreativs rakstīja: ↑11 Apr 2018, 20:13Patiesībā sanak ka braukā Jo nav man auto tur bijis nekad , bija korķī svetdien uz krasta ielas zem dzelzceļa tilta! Es sūtiju no LT kvalitatīvi, jaucas pilnibā, respektīvi pasūtot ltw versiju tev ir arī mazā gt versija izņemot spacerus neiesaku tev pirkt! Parak daudziem būs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 27