Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- …
- 470
- chevron_right
Cik var dabūt tolmetā par pliku e36 kupejas bundžu ?
Bez abiem tiltiem durvīm. Tikkai ar logiem.
Bez abiem tiltiem durvīm. Tikkai ar logiem.
Ar logiem bija, kkas lidz 50e tonna
e46 xdrive ārējās "miroņgalvas" priekšējām pusasīm mainās atsevišķi? Realoem neatrodu atsevišķu detaļas numuru... Google saka, ka varētu būt vienāds ar e53... bet vai tā ir? Kāds ir mainījis???
.
Pēdējais labojis Vladlen - 09 Apr 2018, 20:28, kopā labots 1 reizi.
Kur? Tolmeta? ar evakuatoru sanak vel japiemaksa, ja nodosi bundzu
125e tonna dos par masinu, kurai ir viss
Pēdējais labojis Vladlen - 09 Apr 2018, 20:28, kopā labots 1 reizi.
Burka nesver tonnu
Jā, tolmetā. Ja negrib maksāt par evakuatoru, tad nebūs viegli pat tādus atrast kuri par brīvu to bundžu savāks.
Protams ka nesver...Man kad savējo bundžu tolmetā devu paveicās atrast kas pa brīvu mani no vińas atbrīvos, nauda nekāda dižā tur būt nevar.
Pēdējais labojis ZzevsS - 09 Apr 2018, 20:32, kopā labots 1 reizi.
Es graiziju pats kuzavus.jebal kada jebļa
Par tris kuzaviem un lielu kaudzi vel man sanaca ap 300 eiro
Par tris kuzaviem un lielu kaudzi vel man sanaca ap 300 eiro
ar kompatu pa brugji
Nav slikts cipars bet jebla noteikti tāda ka maz neliekas. Man pagājušgad par diviem neizjauktiem auto ar pašsavākšanu samaksāja 300 eiro un tas vēl bija dirzgan labi.
Nu atrkini busa nomu vai piekabes,degviela un savs laiks.neatmaksajas
ar kompatu pa brugji
Ok, man ir savs buss un degviela tur nekāda dižā neaiziet, bet tāpat jebla pārāk liela. Es šogad laukos lūžńus kad nodošu visu krāmēšu uz traktora lielās piekabes, tur 5 auto un vēl kādas pāris tonnas metāllūžńu, tur vismaz būs kāda jēga finansiālā izteiksmē un čakara nekāda, tik cik savs darbs kādas 3h. A savādāk ja nav liela daudzums labāk atdot kādam lai par brīvu nekā pašam čakarēties
Paziņas e46 xdrive atceros ka mainīju visu pusasi tieši dēļ šī iemesla, ka vienkārši nevarēja atrast tikai granātu.
Bet izjaucās kā jebkura bmw pusass, takā ja noeksperimentē tad padod ziņu
Kā var vislabāk tikt klāt pie otrās zondes(kas atbild par 4-6 cyl), kas pie kolektoriem m52b23?
Man tolmets ir 300m no garāžas, kad palūdzu atbraukt pēc e34 bundžas pasūtīja tālu, tālu.
Dēļ 300m ņemt treili neatmaksājas, toč vienīgi ar kaut kādu traktoru vai sagriezt gabalos un piekabē samest...
Galīgi izlutināti, metālu nevienam nevajag...
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Atvieno augšā štekeri, tad varēsi atslēgas svaigznes pusi uzmaukt pāri vadam... un ar līko atslēgu-zvaigzni gan atskrūvēsi.... ja galīgi negrib kustēt, tad ņem talkā "monķerofku"... uzliec pareizā virzienā atslēgu, atbalsti ar monteni un spied/griez...
Labs vakars vīri.
Kur Latvijā var pasūtīt pusrāmim un ''trailing arm'' pastiprinošās plāksnes ?
Es pusrāmim pasūtīju etk.lv , kodu ievadi un gatavsSnowLatvia rakstīja: ↑12 Apr 2018, 23:34 Labs vakars vīri.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- …
- 470