Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- …
- 470
- chevron_right
Tā ir, pagājušo gadu par pliku virsbūvi dabūju 27eur, transports(smagais ar manipulatoru) 7km tika aprēķināts..Linda rakstīja: ↑10 Apr 2018, 05:51Man tolmets ir 300m no garāžas, kad palūdzu atbraukt pēc e34 bundžas pasūtīja tālu, tālu.
Dēļ 300m ņemt treili neatmaksājas, toč vienīgi ar kaut kādu traktoru vai sagriezt gabalos un piekabē samest...
Galīgi izlutināti, metālu nevienam nevajag...
Tā ir, pagājušo gadu par pliku virsbūvi dabūju 27eur, transports(smagais ar manipulatoru) 7km tika aprēķināts..Linda rakstīja: ↑10 Apr 2018, 05:51Man tolmets ir 300m no garāžas, kad palūdzu atbraukt pēc e34 bundžas pasūtīja tālu, tālu.
Dēļ 300m ņemt treili neatmaksājas, toč vienīgi ar kaut kādu traktoru vai sagriezt gabalos un piekabē samest...
Galīgi izlutināti, metālu nevienam nevajag...
Vajag padomu:
Kā dabūt haubi vaļā, ja atvēršanas ručka noplīsusi un trosīte jau ģērbjas vaļā?
Kā dabūt haubi vaļā, ja atvēršanas ručka noplīsusi un trosīte jau ģērbjas vaļā?
Izņem nāsi un rauj aiz troses pie pašas pirmās sledzenes
Karoč kkas ne tā notika ar manu jauno daily
Karoč iedarbināju un šis skan kā amerikāņu muskulis uz vietas un braucot un jauda īsti arī nav. vismaz līdz 3k rpm,skan kā muscle car un neiet vairāk nespiedu ,tāpēc nezinu vai jauda parādās pēc 3k
Bet izklausās ka kāds cilindrs neiet. Vai varbūt kāds devējs? dzinējs ir m40b18 ir kādi varianti kas varētu būt pa vainu? Sveces? Devēji?
Pirmstam atvilku ar 2 un 3 robu un mašīna stāvēja kādas 2h - pēc tās atvilkšnas .
Un man sāk besīt 4 cilindru dzinēji
Karoč iedarbināju un šis skan kā amerikāņu muskulis uz vietas un braucot un jauda īsti arī nav. vismaz līdz 3k rpm,skan kā muscle car un neiet vairāk nespiedu ,tāpēc nezinu vai jauda parādās pēc 3k
Bet izklausās ka kāds cilindrs neiet. Vai varbūt kāds devējs? dzinējs ir m40b18 ir kādi varianti kas varētu būt pa vainu? Sveces? Devēji?
Pirmstam atvilku ar 2 un 3 robu un mašīna stāvēja kādas 2h - pēc tās atvilkšnas .
Un man sāk besīt 4 cilindru dzinēji
Pēdējais labojis Sidnas - 14 Apr 2018, 00:51, kopā labots 1 reizi.
Instagram - Sandis_e36
Es teiktu,ka no sakuma parbaudi sveces un indukcenes.izllausas,ka indukcenes atmetušās
Vel tiem mazlitrāžas dzinejiem spoļu bloki mirst nost
Vel tiem mazlitrāžas dzinejiem spoļu bloki mirst nost
ar kompatu pa brugji
Tāds arī ir tas plāns- sākt ar svecēm un indukcenēm
Instagram - Sandis_e36
Man kaut kas līdzīgs novērojams savam 2.0. Kamēr auksts, tikmēr dudina kā american muscle, kad iesilst tad it kā viss ok. Sveces nomainīju un ieliku jaunas, bet nevar saprast vai viss iet vai nē. Tā it kā iet, bet līdz galam nevar saprast vai iet kā vajag. Nezinu, ko tālāk darīt.
Vai ja tas ir kāds no cilindriem, tad kādas opcijas salabot?
Tas taču ietekmēs arī atgāzes vai ne tā? Vienkārši skate būs jāiet mēneša laikā un domāju vai tur tas atspoguļosies vai arī nē.
Vai ja tas ir kāds no cilindriem, tad kādas opcijas salabot?
Tas taču ietekmēs arī atgāzes vai ne tā? Vienkārši skate būs jāiet mēneša laikā un domāju vai tur tas atspoguļosies vai arī nē.
Ar gumijām + rezerves ratu, cik noprotu. Tad cena ok?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
M40 ir tikai viena indukcene un dalītājs
protams pārbaudi sveces utt un paskaties vai nav kāda gaisa/vakūma trubiņa sagurusi un kkur nepiesūc gaisu
M40 ir tikai viena indukcene un dalītājs
protams pārbaudi sveces utt un paskaties vai nav kāda gaisa/vakūma trubiņa sagurusi un kkur nepiesūc gaisu
Ka Tur ir ar felony arku uzlikam?
Sodien biju apskatities Stance.lv uzlikas.aizmugurējas nu ir nereali neprecīzas.pie lampam tik sūdigi pieiet un aizm.bampers arī jagraiza
Sodien biju apskatities Stance.lv uzlikas.aizmugurējas nu ir nereali neprecīzas.pie lampam tik sūdigi pieiet un aizm.bampers arī jagraiza
ar kompatu pa brugji
viss būtu korekti vajag pārspraust eepromu no b20 (ja vien tas nav cietis)
Jautājums- kas ir eeproms?
Jautājums- kas ir eeproms?
viņi tirgo oriģinālās felony form uzlikas?
Gribu Īrēt garažu Pļavniekos, vēlams ar elektrību, bedre kā bonus Vai varu samainīt pret garažu Sarkandaugavā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- …
- 470