Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- …
- 470
- chevron_right
thecadet rakstīja: ↑15 Apr 2018, 16:50viņi tirgo oriģinālās felony form uzlikas?
Diez vai, oriģinālās aizmugurējās maksā 600$
es jau domāju. nu cik skatījos viņu saitā, tad kompaktam, piemēram, visas četras uzlikas 700$.
saprotams, ka šķiedras paneļus ražojot ir savas īpatnības un var nākties kaut ko bišk piedzīt, bet nu ne jau starptautiski zināma kompānija tirgos mēslu, kurš neder paredzētajam mērķim.
nav ko čīkstēt tad, ka kaut kas nepas un neder, ja pērc lētu podģelku.
Cipruss gan nevis čīkstēja, bet gan precìzi aprakstīja konkrēto produktu. Ja kāds ir ar mieru papistiea, var ietaupīt kapeiku.thecadet rakstīja: ↑15 Apr 2018, 18:08es jau domāju. nu cik skatījos viņu saitā, tad kompaktam, piemēram, visas četras uzlikas 700$.
saprotams, ka šķiedras paneļus ražojot ir savas īpatnības un var nākties kaut ko bišk piedzīt, bet nu ne jau starptautiski zināma kompānija tirgos mēslu, kurš neder paredzētajam mērķim.
nav ko čīkstēt tad, ka kaut kas nepas un neder, ja pērc lētu podģelku.
Kaut kā ne pa tēmu uzbrauci.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
es jebko, ko ir teicis cipruss, automātiski diskreditēju. tīri spriežot pēc vārdu/darbu attiecības.
vispār varētu uztaisīt lietotāju balsojumu par topikiem, kuros viņam atļauj postot, jo offtopiku nes pilnīgi visur, kur nav slinkums. es pat piereģistrējos otrā forumā, jo kāds te bija ierakstījis, ka viņa tur nav, bet nezāle jau neiznīkst kā saka.
Nepieciešami divi subwoofera vadi + un - no pastiprinātāja uz subi.
STEIDZAMIII
Izglaabj kaaads ludzu
STEIDZAMIII
Izglaabj kaaads ludzu
PN mazaisthecadet rakstīja: ↑15 Apr 2018, 18:25es jebko, ko ir teicis cipruss, automātiski diskreditēju. tīri spriežot pēc vārdu/darbu attiecības.
vispār varētu uztaisīt lietotāju balsojumu par topikiem, kuros viņam atļauj postot, jo offtopiku nes pilnīgi visur, kur nav slinkums. es pat piereģistrējos otrā forumā, jo kāds te bija ierakstījis, ka viņa tur nav, bet nezāle jau neiznīkst kā saka.
Tu busi tas,kas man aizliegs izteikt viedokli??
Reali šinī gadijumā,ja būtu nedaudz japapisas,es būtu viņas paņēmis,bet par cik jagraiza ir ne tikai arkas,bet ari oem m pakas bampers,tad man vēlme pazuda
Nedomāju,ka man kāds varētu parmest par kapeikas iepišanu
ar kompatu pa brugji
visu laiku kaut ko pērkot un tad tikpat ātri tirgojot tālāk jau kaut ko sakasīt sanāk, viss labi.cipruss18 rakstīja: ↑15 Apr 2018, 19:53
PN mazais
Tu busi tas,kas man aizliegs izteikt viedokli??
Reali šinī gadijumā,ja būtu nedaudz japapisas,es būtu viņas paņēmis,bet par cik jagraiza ir ne tikai arkas,bet ari oem m pakas bampers,tad man vēlme pazuda
Nedomāju,ka man kāds varētu parmest par kapeikas iepišanu
neviens neko nesaka par kapeikas iepišanu, tikai rakstīt, ka tur kaut kas nepas, zinot kas tas par ražojumu, ir tas pats, kas katru tavu nākamo tipa upgreidu pēc pāris dienām ieraudzīt pirkt/pārdot sadaļā - tas jau sen visiem ir skaidrs.
Un kas no visiem maniem upgrade ir pardots?
Špiĺkas??
Un ja Tu būtu tik ļoti informēts,tad es atklāšu noslēpumu.arī felony uzlikām ir jāgriež bamlera daļa
Arī viņas ir salīdzinoši neprecīzas,tā kā sēdi klusu
Mani visi upgrade stāv un gaida savu laiku,tā kā nepārdzīvo par mani
Sametini labak savu sapuvušo kompaktu
Špiĺkas??
Un ja Tu būtu tik ļoti informēts,tad es atklāšu noslēpumu.arī felony uzlikām ir jāgriež bamlera daļa
ar kompatu pa brugji
es tak ņirdzu par tevi, 30+ čalis cepjas par foruma postiem.cipruss18 rakstīja: ↑15 Apr 2018, 20:12 Un kas no visiem maniem upgrade ir pardots?
Špiĺkas??
kompaktam viss labi, garāžā ziemas miegā jau kopš novembra, tieši pirms pirmā sāls nolikts!
Es pat necepjos,vienkārši kretinē,ka smird neko nezinot
Un par uzlikam vairs nav ko atbildēt ne?ne tu esi turejis rokas tas pa 300 ne pa 700
Ta ka tavi teksti ir kaķa vēmekĺu vertībā
Un par uzlikam vairs nav ko atbildēt ne?ne tu esi turejis rokas tas pa 300 ne pa 700
Ta ka tavi teksti ir kaķa vēmekĺu vertībā
ar kompatu pa brugji
tas, ka tu aizbrauci uz veikalu kaut ko rokā paturēt padara tevi par vīrieti, reāli cepuri nost, vecais! tik cerams, ka plaukstas nomazgāji pirms atbrīvoji, lai kaut ko citu paturētu.
to pašu par Tevi Cipruss var pateikt. Ka tik kaut ko pārmet,uzreiz bērnu gājieni,ka „esmu turējis rokās zelta olu,bet tu,nē”, „tavs kompakts sūds,es ar audi braukāju”. Beidz mērīties ar maku tak vienreiz,jau ne to što dusma nāk,bet jau paliek smieklīgi
Huļi lūrēt cita makā?
PS dodiet garažu, der arī ulbroka, Dreiliņi, rumbula.
PS dodiet garažu, der arī ulbroka, Dreiliņi, rumbula.
Ja Tu izsaki par kadu detaļu savu viedokli,kuru pat nēsi turējis rokās,tas ir adekvāti??
Nekad nesmu līdis cita makos un nav pat vēlme
Par audi komentu vispar nesapratu,bet tas ta
Tu vitjaz un otrs indivits,pēc jusu komentiem tada sajūta,ka sāpe pret mani kkada.
Es perku un pardodu ko un kad es gribu
Tu pat nemācēji atbildēt par grieatu pārvilkšanas izmaksām aizbildinoties,ka es nebraucu pie tevis-debilisms
Es ļoti reti tagad kadam kko uzbraucu un pat ja to daru,tad vienmēr pa tēmu
Tu man uzbrūc,ka es stūri pardodu,bet tanī pašā laikā pats savu kasti 2vus gadus taisi.reals darba apjoms max mēnesis
ar kompatu pa brugji
Stance.lv taisa 1:1 felani kopiju. Hz kas tur tev nesaiet. Uz visiem auto kam redzēti viss +- čotka.
vot, reāli, kurš nodemonstrēs savu briedumu un neatbildēs, neturpinot šo tukšo, 10000x malto diskusiju.cipruss18 rakstīja: ↑15 Apr 2018, 21:30
Ja Tu izsaki par kadu detaļu savu viedokli,kuru pat nēsi turējis rokās,tas ir adekvāti??
Nekad nesmu līdis cita makos un nav pat vēlme
Par audi komentu vispar nesapratu,bet tas ta
Tu vitjaz un otrs indivits,pēc jusu komentiem tada sajūta,ka sāpe pret mani kkada.
Es perku un pardodu ko un kad es gribu
Tu pat nemācēji atbildēt par grieatu pārvilkšanas izmaksām aizbildinoties,ka es nebraucu pie tevis-debilisms
Es ļoti reti tagad kadam kko uzbraucu un pat ja to daru,tad vienmēr pa tēmu
Tu man uzbrūc,ka es stūri pardodu,bet tanī pašā laikā pats savu kasti 2vus gadus taisi.reals darba apjoms max mēnesis
Pat Nixon uzlikam ir tas pats
Bamperim stūris jagriez nost,jo mesaiet vienā līnijā
Tām ko vakar čekoju,bija tas pats
Proekšējas viss smuki
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
ciprus, runa iet par principu, ka esi izbazūnējis nezin ko, bet no tā padarītā nekā nav, nu neredz, ka kaut kas būtu. cilvēks lai taisa divus gadus un trīs, bet nestaigā apkārt un nepļūta. uztaisa atskaiti pēc reāli padarītā. tāda dzīvošana nākotnē arī kā redzi tevi nekur nav novedusi.
tas viss ir tik bezjēdzīgi, laikam vajadzēja vispirms atvērt poweru un palasīt ierakstus no tālā 2014-tā un tad būtu pārgājusi vēlme kaut ko uzrakstīt, jo ir lietas, kas nemainās.
vienkārši citreiz grūti noturēt, kad cilvēks saliek bildes bez tām pašam sliekšņu uzlikām un vēl pieraksta, ka nav un drīz būs, bet tu trīs postus zemāk ieraksti, ka uzlikas prasās kā ēst. nu kam tad rakstīt kaut ko, ja pat nejaudā izlasīt? un tā visur, ka tik kaut ko ierakstīt, bet vot kad tev kaut ko uzraksta, tad uzriez spalva gaisā.
EDIT: laikam tad neesmu nobriedis, piedodiet.
tas viss ir tik bezjēdzīgi, laikam vajadzēja vispirms atvērt poweru un palasīt ierakstus no tālā 2014-tā un tad būtu pārgājusi vēlme kaut ko uzrakstīt, jo ir lietas, kas nemainās.
vienkārši citreiz grūti noturēt, kad cilvēks saliek bildes bez tām pašam sliekšņu uzlikām un vēl pieraksta, ka nav un drīz būs, bet tu trīs postus zemāk ieraksti, ka uzlikas prasās kā ēst. nu kam tad rakstīt kaut ko, ja pat nejaudā izlasīt? un tā visur, ka tik kaut ko ierakstīt, bet vot kad tev kaut ko uzraksta, tad uzriez spalva gaisā.
EDIT: laikam tad neesmu nobriedis, piedodiet.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- …
- 470