3er.lv Sezonas atklāšana 2018 (19.05.2018)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13
- chevron_right
Kad gaidīt sīkāku info?
1.posta update!!!!
Ja man ir dažas idejas līdzbraucēju nodarbei, kam man viņas labāk sūtīt, vai viss jau ir pabeigts ?
- ikey07
Mani arī interesētu, kas notiek ar cilvēkiem kas nepiedalās šajās te disciplīnās, un kas ir paredzēts priekš cilvēkiem, kuri ir paņēmušies līdzi
+ negribetu startet vienā klasē 1.8 un 2.0 dzinējiem, jo man pašam ir slavenais 1.6
Edt : šķiet ka sapratu, ja bez manis ir vēl divi 1.6 , ieskaitot mani esam trīs, tad iznāk mums sanāk grupa?
+ negribetu startet vienā klasē 1.8 un 2.0 dzinējiem, jo man pašam ir slavenais 1.6
Edt : šķiet ka sapratu, ja bez manis ir vēl divi 1.6 , ieskaitot mani esam trīs, tad iznāk mums sanāk grupa?
atsevišķa grupa netiks taisīta priekš 1.6 , tas ir standarta dragrace grupu sadalījums. Sākumā protams centīšos pirmos braucienus salikt pret vienādiem tilpumiem u.t.t bet pēc tamjau viss pa egli aizies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Cilvēks kas dodas man līdz drīkst sēdēt man blakus fastlap? Vai ir iespējama ķiveru īre uz vietas?
Manam auto tilpums ir 2.8L
Man reģistrēt viņu līdz 2.8 vai 3.0+ vai starpības nav?
Man reģistrēt viņu līdz 2.8 vai 3.0+ vai starpības nav?
respektīvi Af tev lielajā klasē
Labas cenas.
Labas cenas.
nu cerams ka būs vel pāris intresantu projektu uz strīpas
Labas cenas.
Labas cenas.
Izskatās, ka būs vien jāmetās dalībnieku sarakstos!
pilnpiedziņa un bmw?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 13