Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- …
- 470
- chevron_right
Tas, ka man viņa tur uz skoču knapi piemesta un vispār nepieguļ dēļ tā, ka arka reali traucē, neliek Tev pa visu forumu kladzināt, ka tur nekas neder un ir dirsā.
Atceries, ka tā nav OEM detaļa un uz milimetru nekas tur nebūs.
AFs pareizi saka. Atceries, ka tā ir custom detaļa un tapēc tai arī ir custom risinājumi.
Tak beidz raudāt.
Es pateicu tīri savu viedokli,ka negribu bamperi graizīt,tas ari viss
Tagad visi ka gaiļi krīt virsū
Es pateicu tīri savu viedokli,ka negribu bamperi graizīt,tas ari viss
Tagad visi ka gaiļi krīt virsū
ar kompatu pa brugji
Kāds zin Rīgas apkārtnē ir kāds auto krāsu veikals kur ir 2K laka flakonos, bet to kuru var aktivizēt pats.
- ikey07
lol. Mērija ar saules pulksteni?JE-3004 rakstīja: ↑22 Apr 2018, 09:40 Pardodu m50b20 vanoss swapu. 150€
Ar visu apkari ,iznemot karbu.bez sleptiem defektiem,visu izstastisu. Nesen mainita ella un citi skidrumi.
Griezas labi, kopa ar cipotu vadibu un lielako droseli.
Lidz 100km/h iet ap 8.5 sek.
Bildes un parejo info whatsapp vai pa tel.25377197
Vai 205/35/15 un mērija pēc spidometra.-AF- rakstīja: ↑22 Apr 2018, 12:00lol. Mērija ar saules pulksteni?JE-3004 rakstīja: ↑22 Apr 2018, 09:40 Pardodu m50b20 vanoss swapu. 150€
Ar visu apkari ,iznemot karbu.bez sleptiem defektiem,visu izstastisu. Nesen mainita ella un citi skidrumi.
2ble0Finks rakstīja: ↑22 Apr 2018, 14:16Vai 205/35/15 un mērija pēc spidometra.-AF- rakstīja: ↑22 Apr 2018, 12:00lol. Mērija ar saules pulksteni?JE-3004 rakstīja: ↑22 Apr 2018, 09:40 Pardodu m50b20 vanoss swapu. 150€
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Apskatē nepatiks tas ka nav priekšējie bremžu putekļu sargi?
Kādās cenās tagad iet kupejas haubes perfektā stavoklī?
ar kompatu pa brugji
100+ Euro
Vajadzētu kaut kādu info par griestu pārlīmēšanu!
Derētu kāda mājaslapa ar visiem materiāliem!!!
Paldies!
Derētu kāda mājaslapa ar visiem materiāliem!!!
Paldies!
Uzraksti man PM ar visu kas interesē,pastāstīšu sīkāk. Uzsūtīt materiālu var no Krievijas mājaslapas shymka.ru. Sūtam ar paziņu drīz,varam noformēt kopīgu pasūtījumu,būs lētākas pasta izmaksas. Var kaut ko ne OEM var iegādāties Ūdens ielā 20/22 vai Abakhan Fabrics (piem. Lielgabalu iela 4) audumu veikala tīklos,bet pēdējā laikā tur nav nekas interesants vairāk patrāpījies.
Džeki, neziniet kur varētu nopirkt materiālu (kvalitatīvu) no kā izgatavot izpūtēja blīvi?
Kāds var ieteikt labu servisu,kur uz kasko rēkina sakrasotu man visu sānu?
Kads pimpis pacentās
Kads pimpis pacentās
ar kompatu pa brugji
Saderam forumietis vai daudzbērnu mamma
Kurš ir mainījis un kur var nopirkt šim paredzētas gumijas blīvītes vai arī ir cits veids kā novērst tecēšanu?
Slēpts saturs: Parādīt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- …
- 470