Disku plauktu pulēšana
St5 ar skrūvējamiem plauktiem būs dārgāk. 20 un up.Riks* rakstīja:Vajadzētu st5 pārpulēt.. Var rēķināties ar 60eur?Laxay rakstīja:Nav man gribēšana uz centru pulēšanu. Teorētiski jau var bet negribu, ja nebūtu ko darīt tad varētu tādus paņemt.Fashion rakstīja:Style 92 R19 vari pārpulēt, bet tur pašu disku nevis plauktu? :)
60e tas būtu piemēram par neliela izmēra plauktiem uz r16 ar perfektām malām kur nekas nav jāslīpē un jāmēģina slēpt sasistos robus
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Beigu beigās tavi pakalpojumi izmaksā tik pat, cik no pārējiem pulētājiem, tikai rezultātā klients iegūst duļķainus plauktus
duļķains ir tavs viedoklis.Kurlis rakstīja:Beigu beigās tavi pakalpojumi izmaksā tik pat, cik no pārējiem pulētājiem, tikai rezultātā klients iegūst duļķainus plauktus
iepriekš ievietoju bildi salidzinajumam kur pulēju RH diksus un kur savus CR9 - redzama atšķirība star alumīnija sastāvu bet tavam duļķainajam prātam tas skiadrs lkm nav?! man bez disku pulēšanas darba pietiek - ja gribi letāk.. meklē kkur citur.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Nja, cik skatos ir tikai divi cilveki, kam es dotu pulet diskus...
Seit nu galigi neizskatas, pec neka!!!
Seit nu galigi neizskatas, pec neka!!!
Kurlis rakstīja:Beigu beigās tavi pakalpojumi izmaksā tik pat, cik no pārējiem pulētājiem, tikai rezultātā klients iegūst duļķainus plauktus
Biju pie Kristapa, redzēju tur daudz disku, neviens no taviem pulējumiem nestāv klāt, sorry
Pēc šādām atbildēm, es nezinu vai gribētu vest Tev kaut ko dot pulēt, tīri attieksmes pēc.Laxay rakstīja: iepriekš ievietoju bildi salidzinajumam kur pulēju RH diksus un kur savus CR9 - redzama atšķirība star alumīnija sastāvu bet tavam duļķainajam prātam tas skiadrs lkm nav?! man bez disku pulēšanas darba pietiek - ja gribi letāk.. meklē kkur citur.
Tā nav mana pamat nodarbe. Nevienu nelūdzu un neaicinu. Varbūt bildes nav tās labākās, lai redzētu cik dzirdi vai duļķaini.. Bet ko tur man iet cīnīties.. Man darbs piektiek :)Jonjis rakstīja:Pēc šādām atbildēm, es nezinu vai gribētu vest Tev kaut ko dot pulēt, tīri attieksmes pēc.Laxay rakstīja: iepriekš ievietoju bildi salidzinajumam kur pulēju RH diksus un kur savus CR9 - redzama atšķirība star alumīnija sastāvu bet tavam duļķainajam prātam tas skiadrs lkm nav?! man bez disku pulēšanas darba pietiek - ja gribi letāk.. meklē kkur citur.
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Ja nu kādam vajag ventīļus ko ielikt svaigi sapulētajos diskos, pie manis vat iegādāties metāla ventīļi gan resnos (standarta) gan tievos priekš rm 0.5 malām un visādiem citâdiem jaucamajiem diskiem
pa 7eur 4 gab
Veikalos/riepu servisos maksā 5eur/gab Pm vai 261 00 160
pa 7eur 4 gab
Veikalos/riepu servisos maksā 5eur/gab Pm vai 261 00 160
Life is a bitch but a beautiful one!
Ir pulēti disku plaukti, kas gadiem ejot ir pazaudējuši savu spīdumu, ar ko to atjaunot? Kādu pastu?
Kā arī pašu disku ar ko sapulēt/satīrīt?
Kā arī pašu disku ar ko sapulēt/satīrīt?
Gojas pastu.noperkama latgalītē
Ar villnas zeķi vislabāk to iesmerēt
Ar villnas zeķi vislabāk to iesmerēt
ar kompatu pa brugji
Netērē savu laiku un atdod kristapam pulēt 100€ pa komplektu tikai
Loud N' Proud
+1 , izejmateriālu un pisiena daudzums un gala rezultāts tāpat būs owno, pēc Kristapa atkal diski būs tādi kā squirtosi
100eur ir par plauktu pulēšanu?! Bet paša diska? Ja alumīnijs biš oksidējies?
Tad tā ir vibro pulēšana un tas būs ļoti dārgi
Loud N' Proud
Yeah, belgoms ir labs kopšanas līdzeklis pulētām alu virsmām, gan izņem baltos pleķus no ķīmijas, gan ievasko.
Kam sapulēt, atrestaurēt, custom’izēt diskus - PM
Lēnām iekrāju nākamās sezonas darbiņus.
Kam sapulēt, atrestaurēt, custom’izēt diskus - PM
Lēnām iekrāju nākamās sezonas darbiņus.
Disku pulēšana, krāsošana, restaurēšana - PM
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv
https://www.facebook.com/DiskuPulesana
Insta - wheelworks_lv