Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 665
- 666
- 667
- 668
- 669
- …
- 679
- chevron_right
Rodžis Juglas car wašhā.
vakar vēlu vakara Sigulda pie autoostas manīta sarkana ZG kupeja un vel pāris 36to
kurš tikko Tīnūžos slīpēja apli? biju ar melnu e36 kūti
Nixons Sigulda hesiti manits
Been there, done that
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Riebekli,tas biji Tu tiko uz Katoļu ielas?
Piedod par skarbumu,bet izplūde tev skan pec sūda.
Izklausas,ka tas dzinējs mokas pat uz maziem apgriezieniem ar tadu izplūdi un baida kaimiņu kaķus
Bez aizvainojuma.man liekas ,ka pieaugušam cilvekam jasak saprast,ka jo dkaļak-nenozime STILĪGI
Izklausas,ka tas dzinējs mokas pat uz maziem apgriezieniem ar tadu izplūdi un baida kaimiņu kaķus
Bez aizvainojuma.man liekas ,ka pieaugušam cilvekam jasak saprast,ka jo dkaļak-nenozime STILĪGI
ar kompatu pa brugji
Jā, es.cipruss18 rakstīja: ↑11 Jūl 2018, 17:59 Riebekli,tas biji Tu tiko uz Katoļu ielas?
Tavs skarbums ir tikai, lai kādam uzdirstu, karoče vidējs lauķis esi, neko oriģinālu neesi spējīgs izspiest.
Tev muļķim paskaidrošu - Kad auto būvējas, par izplūdi neviens neuztraucās, arī tagad visiem pohuj!!!
TAS IR AUTO BRAUKŠANAI TRASĒ!!
p.s. ko nečīksti ka skaļas bremzes?
p.s.s. Ja gribas mērīties, timeattack, drag padod ziņu!!!!!
Ar trases auto praktiski vienmēr būs drošāk, jo būs labas bremzes ,laba piekare, savirze etc lietas izdarītas pareizi, nepis daily misenei max pi*ta kapeika, ka tik lētāk un ka tik netaisīt/nemainīt lietas.
Riebekļa auto arī redzēju/dzirdēju. Man personīgi likās, ka skaņa nav skaļa un kaut kā nedabīgi "maigi" skan priekš 6cyl, ka pat ienāca doma prātā, ka kaut kas nav ar izplūdi un/vai dzinēju.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Jā ar auto nav ērti braukt ikdienā, bet daily pievīla, nākas izmantot. Bet bauda braukt. neaprakstāma!
Var atvērt 3er.lv atklāšanas rezultātus fastlap 333, nav ātrāka auto forumā, pašlaik
Cipruss, norij krupi un dzivo taalak!
Var atvērt 3er.lv atklāšanas rezultātus fastlap 333, nav ātrāka auto forumā, pašlaik
Cipruss, norij krupi un dzivo taalak!
Labi, ka pateici, ka nav ātrāka auto, nevis braucēja
Lai nav pa tukšo ziņa - uz krastenes pabraucu pa priekšu šovakar (10-11PM) kabrim, kas nogriezās pie Mcd/Staķika
Lai nav pa tukšo ziņa - uz krastenes pabraucu pa priekšu šovakar (10-11PM) kabrim, kas nogriezās pie Mcd/Staķika
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Tumša kupeja? Laikam es tas biju.TomSkarsts rakstīja: ↑15 Jūl 2018, 02:05 Labi, ka pateici, ka nav ātrāka auto, nevis braucēja
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 665
- 666
- 667
- 668
- 669
- …
- 679