Nixon lowdaily
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- chevron_right
Ja kāds kadreiz brauc auzās, tad tas noteikti, vienmer esi Tu
Atrodi nu to labo auto... Vieglāk un lētāk pašam iztaisīt labu auto nekā atrast tādu.
Vienkārši reti, kad ir cilvēki ar tik biezu maku, lai uzreiz nopirktu gatavu un labu.
Es ne par Tavām arkām. Vnk man nav vajadzīgs pilnīgi sterils, ja tāpat likšu fenderus un puse no paneļiem būs jāzāģē ārā. Tāpat arī ir slapjais sapnis par half roll cage.
Lai nopirktu e36 makam nav jābūt biezam..., bet taisnība tev ir - e36 lielākoties ir kapeikpisēju auto un līdz 2k var negaidīt ka tur viss būs labi. Diemžēl entuziasti ar katru brīdi paliek arvien mazāk.
Nixon, kas tad tavai virsbūvei tur tik traks ka ērtāk nomainīt virsbūvi nekā labot esošo?
Tilta vietas sliekšņos ir jau iepriekš lāpītas un tur ar gabaliem lūzt ārā, tas arī ir tas bēdīgākais.
Tagad uz ātru roku, neņemot tiltu nost, sametināju, lai vismaz līdz skates beigām var nobraukt.
Sliekšņi arī ļoti bēdīgi, un tad grīda, arkas utt. Neskaitot visu to - jā, diezgan taisna bundža.
Šajā bildē tikai viena puse un te vēl likās glābjams, pec tam izrāva vel lielāku gabalu.Tagad uz ātru roku, neņemot tiltu nost, sametināju, lai vismaz līdz skates beigām var nobraukt.
Sliekšņi arī ļoti bēdīgi, un tad grīda, arkas utt. Neskaitot visu to - jā, diezgan taisna bundža.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Njā, žēl, baigi patika šitais auto.
Reāli žēl. Kad rakstīji sapuvis, domāju, ka ir traki, nu kā jau visi parasti čīkst par kādu caurumu, bet negaidīju, ka tik traki. Veiksmi nobraukt līdz skates beigām un pēc tam tikpat veiksmīgi atrast kuzavu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Katra nākamā mana žurka man pašam patīk arvien vairāk, tā kā, domāju, ka baigi nav ko žēloties.
Ew, fck, izskatās diezgan pretīgi sadalījies metāls. :| GL with next.
BMW Motorsport International
Kompaktu tiešām tikai ziemai. Novēlu veiksmīgi atrast nākamo virsbūvi, kupejām viņas ir deficīts.
Ja jau nemeklē sterilu, kā jau minēju, nav tik grūti atrast. Manā gadījumā der pat uzšķilta.
Aiziet, nākamā tilta vieta
https://youtu.be/SZ0ZWH2CA0k Bet viegli salabots. Jā, jā, varēja smukāk izgriezt to robu, bet yolo.
Tagad zinu, kas nākamai bundžai jāpastiprina uzreiz.
https://youtu.be/SZ0ZWH2CA0k Bet viegli salabots. Jā, jā, varēja smukāk izgriezt to robu, bet yolo.
Tagad zinu, kas nākamai bundžai jāpastiprina uzreiz.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- chevron_right