Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …
- 68
- chevron_right
Tik pat labi izņem dankrotu un zapasku un brauc sverties
Viņiem vienalga ko eso parbūvejis,viss iet pec VIN.ja ir tada masa fad tada ari paliks
ar kompatu pa brugji
Nevarēju atrast info par kārbas pārbūvi. Bet nu skaidrs, ļoti godīgi.
the Pursuit of Happiness.
Tad sanāk, ja ir 1.8 un ieliek 3.0 un pat reģistrē pārbūvi, tik un tā ir mazais nodoklis ?
- ikey07
Jā. Un tam pašam oem 2.8 arī mēdz būt 81 eur nodoklis, atkarīgs no komplektācijas t.i. svara
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Man z3 pašmasa ir 1320 (otrai 1250), pilna masa virs 1500, attiecīgi laikam ir tie 81 ar 2.8.
Pēdējais labojis deni2s - 31 Aug 2018, 00:50, kopā labots 1 reizi.
Nodoklis auto kurš ir vecāks par 2004. gadu ir atkarīgs tikai no auto pilnas masas, nevis pašmasas vai tā kāds motors iekšā! Jaunākiem tur jau tiek skatīta pilna masa, motora jauda un tilpums. Tā kā liec vien iekš e36 vai ņem nost ko gribi, nodoklis no tā nemainīsies.
Sveiki, vai var iziet skati ja kupejai šofera beņķi nevar atmest uz priekšu ? Pie kloķa trosīte notrūkusi.
Man vismaz nekad nav pārbaudījuši. Labākajā gadījumā sēdekli uz priekšu/uz atpakaļu pabīdījuši, ja apskates džeks ražīgāks augumā... Ā, sorry, neiedomājos par kupejas specifiku. Man nav kupejas.BavarianE36 rakstīja: ↑02 Sep 2018, 00:31 Sveiki, vai var iziet skati ja kupejai šofera beņķi nevar atmest uz priekšu ? Pie kloķa trosīte notrūkusi.
Nē, beņķiem ir jāatmetās uz priekšu, iespējams ka nepārbauldīs, bet tu jau vari viņu atmest uz priekšu zem beņķa paraujot kloķi, nezinu vai tas der, bet benķis atlocīsies.deni2s rakstīja: ↑02 Sep 2018, 00:38Man vismaz nekad nav pārbaudījuši. Labākajā gadījumā sēdekli uz priekšu/uz atpakaļu pabīdījuši, ja apskates džeks ražīgāks augumā... Ā, sorry, neiedomājos par kupejas specifiku. Man nav kupejas.BavarianE36 rakstīja: ↑02 Sep 2018, 00:31 Sveiki, vai var iziet skati ja kupejai šofera beņķi nevar atmest uz priekšu ? Pie kloķa trosīte notrūkusi.
Vai var iziet TA , ar riepām 205/40 uz J8 r17 diskiem ? Vai pie tāda stretcha var piekasities ?
Laimes spele!
Un ari daudz kas atkarigs no riepu razotaja, jo var but riepa ar resniem bortiem un nebus stretch..
ātrais jautājums, vai var iziet TA ar skrūvētajām ''špiļkām'' riteņiem, ja orģināli nākušas skrūves?
M Power or no power..
Kāds pēdējā laikā ir gājis TA ar metinatu reduktoru? Viens saka,ka 2..otrs saka,ka 3
Jau 9 gadus eju skati ar metinātu reduktoru, bez problēmām, jā un to visu daru rīgā
Tantes runā - ka ja bremzes aizmugurē vienmērīgas, tad itkā nemet ārā no ruļļa.
Bet vismaz Rīgas csdd pēdejos gadus viņiem ir tas 'firmas triks' ka palūdz izbraukt ārā no boksa un tad ir jāveic ass 90 grādu pagrieziens, tur arī uzrauj metinātos
Bet vismaz Rīgas csdd pēdejos gadus viņiem ir tas 'firmas triks' ka palūdz izbraukt ārā no boksa un tad ir jāveic ass 90 grādu pagrieziens, tur arī uzrauj metinātos
2 reizes tā lika darīt un pats inspektors vienreiz iekšā mēģinājā saprast vai it metināts vai nav.
Visā slēpjas maza viltībā, jaunas mīkstas ziemenes aizmugurē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- …