Vladlen m50b28turbo
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 81
- chevron_right
ko vispar TA saka pa šādu pojektu, ko saka par tubo u.t.t ? tu tak nekadas parbuves nau jarigiste ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Neko, tur jau tas joks, vari kaut vai ar 600zs+ iet TA un oem 286mm bremzēm
Kā V8 tā bīstami, jātaisa 2 pakāpes pārbūve, hard core bremzēšanas testi Biķerniekos u.c
Galvenais lai viss ir izdarīts kā vajag un jautājumu gadījumā vienmēr var doties pie jaukiem un atsaucigiem cilvēkiem Ēzenšteina ielā kur visu paskaidros un apskatīs un izvērtēs.
Vienmēr interesējis, kā ir ar atgāzēm? Ja A/F ratio ir labs, tad arī atgāzes atbilst normām?
Ar E85 atgazes ekologiskas
V8 ar 300hp jātaisa tādi testi, ko rūpnīcas 300hp mašīnas nevar izturēt
Ar turbo no fucks given.
Being second is being the first of the losers. /Senna/
No pirksanas brida sajuga pedalim bija lufte, bet tikai tagad es atrodu tam laiku.. Sakuma pasutiju plastmasas rumbas, domaju ka ar to pietiks, bet tas tikai likvideja lufte pa pusem, palika vel uz prieksu lufte, to diemzel var tikai ar jaunu pedali likvidet...ta ka nacas pirkt jaunu..
Jaunais izskatas sudigak par veco a pedaliem var tas gumijas uzmavas pasūtit vispar? Es te vnk štukoju jo pasūtīt jaunu
var
Labas cenas.
Labas cenas.
Gumija ap 2e oem bmw, sev sutiju nesen ari :)
Skat Pm
Labas cenas.
Labas cenas.
Līkne ļoti smuka
Varbūt interesē - man uz auto stāv Mason Engineering metāla sajūga pedālis, nevaru neko sliktu teikt. Priekš e36 viņi arī ražo:Vladlen rakstīja: ↑18 Okt 2018, 17:27 No pirksanas brida sajuga pedalim bija lufte, bet tikai tagad es atrodu tam laiku.. Sakuma pasutiju plastmasas rumbas, domaju ka ar to pietiks, bet tas tikai likvideja lufte pa pusem, palika vel uz prieksu lufte, to diemzel var tikai ar jaunu pedali likvidet...ta ka nacas pirkt jaunu..
https://www.masonengineering.net/produc ... bmw_id=e36
Plus ir diezgan daudz info ārzemju forumos par uzlabotām sajūga pedāļa buksēm.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- …
- 81