BMW 318i Touring - ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- …
- 55
- chevron_right
Priekš pirmās reizes krāsojot ar pistoli, manuprāt labi izdevies
Uz sezonu vēl nebūs gatavs, bet drīz likšu kopā visu.
Uz sezonu vēl nebūs gatavs, bet drīz likšu kopā visu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
- ikey07
Mazās detalas nokrasot ir ļoti viegli
Pamēģini durvis haubi
Pamēģini durvis haubi
Spārns arī fonā žūst, izņemot "fish eyes" sanāca labi, un to ka krāsojot brilli dūmaka nosēdās uz spārna un tagad vajag slīpēt/pulēt.
- ikey07
Kaut kas iet uz priekšu, ja vien nebūtu slinks daunis, mašīna jau sen būtu gatava.
Abi spārni, brille un bampers(jāpulē) ir dabeigti, beidzot pēc 4iem mēnešiem.
Abi spārni, brille un bampers(jāpulē) ir dabeigti, beidzot pēc 4iem mēnešiem.
- ikey07
ko tik ilgi?
- ikey07
Kaut kad šonedēļ jāāizmin līdz TA
- ikey07
Man prasās citus diskus. Tad būtu mega
Ziemai gribu pamēģināt style 161, parasti diski, bet patīk viņu offsets.
Un nākam vasar toč meklēt kko "period correct"
- ikey07
Es laikam esmu vienīgais kas ucina M43 motorus
Nomainīšu vārsta vāka blīvi, un kārtējo reizi filtra korpusa blīvi , par to blīvi rodas iespaids ka skrūvēm vītnes ir aprauta ka atkal tek.
Kā arī secināts ka ilgi šitais motors vairs nedzīvos, sadalene neizskatās veselīga, bet nu cerams ziemu izturēs.
Nomainīšu vārsta vāka blīvi, un kārtējo reizi filtra korpusa blīvi , par to blīvi rodas iespaids ka skrūvēm vītnes ir aprauta ka atkal tek.
Kā arī secināts ka ilgi šitais motors vairs nedzīvos, sadalene neizskatās veselīga, bet nu cerams ziemu izturēs.
- ikey07
Mašīna atkal ieliņās
Pēc krabja liekas tik ērta,klusa un mierīga mašīna
Pēc krabja liekas tik ērta,klusa un mierīga mašīna
- ikey07
Ja vēl tu uzliktu vieglus R15 ar 195/65 lai iegūtu full luxury experience ko var piedāvāt e36
Samainīji pretvārstu vai, vismaz, oringus(abus) pretvārstam?ikey07 rakstīja: ↑18 Sep 2018, 20:34 Es laikam esmu vienīgais kas ucina M43 motorus
Jau trešo reizi, kopš mašīna manā īpašumā
Tik šoreiz paņēmu jaunu visu vārstu ar toč īstā izmēra oringiem un pašu korpusa blīvi apsmērēju ar gasket makeri, jo tā virsma tāda šaubīga izskatījās.
- ikey07
Kas tieši šaubīgs?
Virsmu smuki tač jaaptīra bet, ļoti iespējams, ka vītnes ir “nolietojušās, pārbaudi smuki un, ja nepieciešams, tad pārgriez ♂️♂️
Izskatījās bik oksidējusies, ar žileti notīriju cik varēju, skrūvēm es ieliku thread locku.
P.S vakar biju skatē salika daudz 2nieku
- ikey07
kas ar slieksni ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 41
- 42
- 43
- 44