Kreativs 328i kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 27
- chevron_right
Limet, bet protams oem labak kkur dabut
Beidzot spidometrs ka velos, viss salikts no oem detalam, ka arī beidzot noversta lampinu nedegšana, nez kas pie vainas bija pie vainas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vel paris jaunu labumu vakara atcelos pie manis
-Akumulatora nodalijuma vāks
-Jaunas gumijas kravas notiprināšanai pie bagažas nodalijuma tepikjim
-filtrińš kas liekas logu škjidruma bačokā par kura eksistenci lielākā dała nezin
Ja šodien nonaks manas rokas bus foto razklads ka tas viss izskatas jauns un salikts
-Akumulatora nodalijuma vāks
-Jaunas gumijas kravas notiprināšanai pie bagažas nodalijuma tepikjim
-filtrińš kas liekas logu škjidruma bačokā par kura eksistenci lielākā dała nezin
Ja šodien nonaks manas rokas bus foto razklads ka tas viss izskatas jauns un salikts
Par filtriņu nezināju, tad jau var krāna ūdeni liet iekšā
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Pēc bildes izskatās ka sietiņš.
Nu ne filtrins a sietińš, sorry parteicos!
Te bilde ar foršumiem!
Izpakotiem
Miii veriii hapiiii
Nakošais solis bagažas nodalijumā ir:
- jauni oem paklaji
-Visas plastmasas jaunas (izńemot lukturu vākus)
By the way, ja kadam ir sterilas un nesaskrapetas plastmasas bagažniekam, labprat nopirkšu lietotas!! T.i. Garā plastmasa, kas iet zem lukturu vākiem un vēl lielo plasmasas uzliku uz Lanžerona vadītāja pusē!
Te bilde ar foršumiem!
Izpakotiem
Miii veriii hapiiii
Nakošais solis bagažas nodalijumā ir:
- jauni oem paklaji
-Visas plastmasas jaunas (izńemot lukturu vākus)
By the way, ja kadam ir sterilas un nesaskrapetas plastmasas bagažniekam, labprat nopirkšu lietotas!! T.i. Garā plastmasa, kas iet zem lukturu vākiem un vēl lielo plasmasas uzliku uz Lanžerona vadītāja pusē!
Vienmēr domāju, kā cilvēki šādas lietas sabojā vai pazaudē. Ja nopērc mašīnu, kas nav swapota un krāsota bet randomā salauzti, saskrāpēti vai iztrūkstoši plastmasi. HOW?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Istenībā es ari neaaprotu kas tas par murgu, kautkadi varvari izmanto tos auto, ja es te cinos ar plasmasiem un visadiem foršumiem lai viss ir vietās tad cits to nahrenizē! Tāda ir tautai mentalitāte, normalam cilvekam ja kautkas saplīst vins to nomaina, bet citiem poh, un atstaj ka ir! Ja njemas un dara visu lai ir ideali tad man vēl tāls ceļšs priekšāTomSkarsts rakstīja: ↑20 Sep 2018, 07:32 Vienmēr domāju, kā cilvēki šādas lietas sabojā vai pazaudē. Ja nopērc mašīnu, kas nav swapota un krāsota bet randomā salauzti, saskrāpēti vai iztrūkstoši plastmasi. HOW?
Grūti būt perfekcionistam. Es tevi ļoti labi saprotu!
Malacis. Prieks skatīties uz sīkumiem,kuri pilnveido auto
Mazs kjiinieshu sūdins uzlaboja garigo
Nice!
Es tādu pašu piekariņu saņēmu kā vārda dienas dāvanu un ļoti patīk.
Es tādu pašu piekariņu saņēmu kā vārda dienas dāvanu un ļoti patīk.
Jap, tā es sapratu, jo vecās pogas ir blakus. Piekariņš interesantāks. China pogām bmw zīme galīgi nav sanākusi.
Dabūju beidzot gandriz idealus logu moldingus manejie bij sadirsti cik vien vareja♂️ Parkrasošu vai atjaunošu frišumu tikuntā bet galvenais kritērijs bija lai nav korozijas, kā arī sadabūtas trūkstošās alcantara dałas hurricane salonam, pilnai laimei pietrūkst aizmugurējās durtińas (muguras dała) bet to vares dabūt pałubomu (bilžu vēl nav)
Hmm.. un mazs teaser kas būs bardačokā
Hmm.. un mazs teaser kas būs bardačokā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 27