Kreativs 328i kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 27
- chevron_right
Dabuju tikko Harman Kardon aizmugurejas tumbas, biškiń japastrada un japatīra no putekłiem un kukaińiem
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Viss gatavs!
Cik tev izmaksāja tās līstītes virs durvīm ?kreativs rakstīja: ↑05 Okt 2018, 02:07 Dabūju beidzot gandriz idealus logu moldingus manejie bij sadirsti cik vien vareja♂️ Parkrasošu vai atjaunošu frišumu tikuntā bet galvenais kritērijs bija lai nav korozijas, kā arī sadabūtas trūkstošās alcantara dałas hurricane salonam, pilnai laimei pietrūkst aizmugurējās durtińas (muguras dała) bet to vares dabūt pałubomu (bilžu vēl nav)
Hmm.. un mazs teaser kas būs bardačokā
20€ ļoti spontana veidā! Teicu čomam lai kad njem kupeju uz dalam pacheko lai tie moldingi ir labi un došu 40€ jo tads bij budžets! Šis saka ai man tak reku stav ieldealas savac pa 20 nu man divreiz nebija jasakaGwido rakstīja: ↑07 Okt 2018, 10:16Cik tev izmaksāja tās līstītes virs durvīm ?kreativs rakstīja: ↑05 Okt 2018, 02:07 Dabūju beidzot gandriz idealus logu moldingus manejie bij sadirsti cik vien vareja♂️ Parkrasošu vai atjaunošu frišumu tikuntā bet galvenais kritērijs bija lai nav korozijas, kā arī sadabūtas trūkstošās alcantara dałas hurricane salonam, pilnai laimei pietrūkst aizmugurējās durtińas (muguras dała) bet to vares dabūt pałubomu (bilžu vēl nav)
Es pa 30€ nopirkšu no tevis.kreativs rakstīja: ↑07 Okt 2018, 20:4920€ ļoti spontana veidā! Teicu čomam lai kad njem kupeju uz dalam pacheko lai tie moldingi ir labi un došu 40€ jo tads bij budžets! Šis saka ai man tak reku stav ieldealas savac pa 20 nu man divreiz nebija jasakaGwido rakstīja: ↑07 Okt 2018, 10:16Cik tev izmaksāja tās līstītes virs durvīm ?kreativs rakstīja: ↑05 Okt 2018, 02:07 Dabūju beidzot gandriz idealus logu moldingus manejie bij sadirsti cik vien vareja♂️ Parkrasošu vai atjaunošu frišumu tikuntā bet galvenais kritērijs bija lai nav korozijas, kā arī sadabūtas trūkstošās alcantara dałas hurricane salonam, pilnai laimei pietrūkst aizmugurējās durtińas (muguras dała) bet to vares dabūt pałubomu (bilžu vēl nav)
A es netirgoju
Es šodien lauzīšu galvu kā dabūt šitādu iekšā bardačokā
Šodien pačamdītas alcantara trūkstošās detałas salonam, labs diils sanaca, esmu loti priecigs ka dabuju vinas ideala stavoklī un nav japaršui esošās plus pagalvjus dabuju oem, vai var būt labāk?
Kā arī meklēju kkur latvijā aizklīdušās muguras dałas priekš mana hurricane salona! Ja esi kkur redzejis vai tev ir dod zińu
Kā arī meklēju kkur latvijā aizklīdušās muguras dałas priekš mana hurricane salona! Ja esi kkur redzejis vai tev ir dod zińu
Ieķerti hoodiji ko uz kādu meet uzvilkt vai pasacienu!
Nereali milzigs paldies lietotajam gosha23 par izpildijumu un attieksmi! Viss augstākajā līmenī
Forši ja Latvījā kaut pusē sfēru būtu tāda attieksme pret cilvekiem kā šī kluba biedriem viss tip top
Nereali milzigs paldies lietotajam gosha23 par izpildijumu un attieksmi! Viss augstākajā līmenī
Forši ja Latvījā kaut pusē sfēru būtu tāda attieksme pret cilvekiem kā šī kluba biedriem viss tip top
būs kkādi dzinēja uzlabojumi?
Nevar zinat, negribu solit vot ka būs šitas un tas bla bla bla...
Plana pagaidam ir m3us sadalenes un s50 ieplūdes kolektors kurš būs ātrāk nezinu!
Bet tad kad finanses atļaus blatot tad viss pagaidam ož pēc s54! Tagad jatiek ar virsbuvi un salonu galā! Kā arī ar jauno reduktoru ko likšu kopā
Kā arī pagaidām mazs un dārgs update cimdu nodalījumā
Plus vēl gaidu kad atceļos beidzot mans ilgi sapņotais ātrumkloķis
Plus vēl gaidu kad atceļos beidzot mans ilgi sapņotais ātrumkloķis
Patīk man tavs pedantiskums
Ilgi gaidītā detała ir klāt vel no etk jasagaida cita ciparnīca un vispar būšu ažūrā
Smuks kloķis.
There is never too much carbon in your life
Rītā uztaisīšu smukākas bildes pa DIENU
Rītā uztaisīšu smukākas bildes pa DIENU
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 27